Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за Samurai SJ413

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Питане за Samurai SJ413

Колеги много благодаря на всички ,които се отзоваха със съвет по проблема.
    Довечера (след работа) ще продължа забавленията в гаража.
    Поздрави!

Коментар

колега може да провериш и спирачният диск, ако е пристърган от стругар "който не разбира" и го е изправил. Няма какво да прибере обратно буталото и от там да се получава задържането

Коментар

Първоначално публикуван от gaden76 Преглед на мнение
        колега може да провериш и спирачният диск, ако е пристърган от стругар "който не разбира" и го е изправил. Няма какво да прибере обратно буталото и от там да се получава задържането
        Спирачните дискове не са "майсторени",но....ще проверя всичко!Направих справка в ръководството и за допустимите размери на накладките и дисковете.Довечера ще замеря ,ще разглобя апарата и каквото е нужно ще бъде подменено.

Коментар

Здравейте колеги,
          днес имах почивен ден и упях да приключа работата по блокиралия спир. апарат.
          Бедата е била провокирана от спукан маншон на буталото.Цепнатината беше малка около 4мм. и я открих като разпънах хубаво маншона.
          След като почистих хубаво буталото подтавих ремонтния комлект,зглобих апарата и обезвъздуших.Маркучето на съм сменял -продухах го и сметнах,че си е наред.
          Веднага тествах ,какво съм свършил...всичко е ОК!Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 004.jpg
Прегледи:1
Размер:197.2 КБ
ID:5311365Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 001.jpg
Прегледи:1
Размер:178.8 КБ
ID:5311366
          Доволен съм и от работата и от резултата!
          Поздрави.

Коментар

Първоначално публикуван от minchevp Преглед на мнение
            Здравейте колеги,
            днес имах почивен ден и упях да приключа работата по блокиралия спир. апарат.
            Бедата е била провокирана от спукан маншон на буталото.Цепнатината беше малка около 4мм. и я открих като разпънах хубаво маншона.
            След като почистих хубаво буталото подтавих ремонтния комлект,зглобих апарата и обезвъздуших.Маркучето на съм сменял -продухах го и сметнах,че си е наред.
            Веднага тествах ,какво съм свършил...всичко е ОК![ATTACH=CONFIG]372074[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]372075[/ATTACH]
            Доволен съм и от работата и от резултата!
            Поздрави.

Браво много красива картечница
            Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Здравейте, искам да попитам някой може ли да ми каже от къде мога да си намеря кардан за самурайката и каккви карета от други автомобили стават за него. Самураят е с 1.3 мотор.
              Благодаря предварително

Коментар

Здравейте, искам да попитам някой може ли да ми каже от къде мога да си намеря кардан за самурайката и каккви карета от други автомобили стават за него. Самураят е с 1.3 мотор.
                Благодаря предварително
                Кардан, но кой?-те са 3бр. различни. Карета стават от л.а. Нисан, но някои живеят малко.
                Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Става въпрос за кардана от раздатката към задният мост, явно е имало блокирало каре и се е появила хлабина между леглата на карето и карето.
                  Мисля да сменЯ целият кардан, ако има друг начин моля да споделите.

Коментар

Става въпрос за кардана от раздатката към задният мост, явно е имало блокирало каре и се е появила хлабина между леглата на карето и карето.
                    Възможно е леглата на карето да са умишлено разширени....ако е правен опит да се постави "нестандартно" каре

Аз сменях каре наскоро-виж пост 24 от темата.

Коментар

Монтирай си от УАЗ и проблемите ще останат в миналото.
                      ТЛК-120 Николай Колев
                      0898521295

Коментар

Добре но от кой модел на Уаз стават кардани на самурай като дължина .
                        Suzuki Samurai 420i

Коментар

Първоначално публикуван от danielganev Преглед на мнение
                          Добре но от кой модел на Уаз стават кардани на самурай като дължина .
                          От нкой не стават точно,в стандартният случай скъсяваш Уазовия кардан и разпробиваш фланците.М/у другото мисля че някаде имах преправен такъв но без едно каре

Коментар

Гаден,вариантът е следният:виж каре със същата дължина на кръстачката и по-голям диаметър на чашките,или наварка на ушите на кардана -и в двата случая ще ти трябва истиски борвергист,да ги вкара в съосие.Иначе друг кардан.Малък дебаланс на кардана води до много кофти последствия-шот там една неточхост прави последващи износвания и т.н.Ако искаш ползвай скайп а4о4о63-само съвет от мен,защото съм надалече.Успех!
                            Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Първоначално публикуван от jeko47 Преглед на мнение
                              Гаден,вариантът е следният:виж каре със същата дължина на кръстачката и по-голям диаметър на чашките,или наварка на ушите на кардана -и в двата случая ще ти трябва истиски борвергист,да ги вкара в съосие.Иначе друг кардан.Малък дебаланс на кардана води до много кофти последствия-шот там една неточхост прави последващи износвания и т.н.Ако искаш ползвай скайп а4о4о63-само съвет от мен,защото съм надалече.Успех!

По този начин колегата може да ходи само на кафе със самека, иначе в калта с тези наварки и каре на горе-долу, ще хвърчат чашки,иглени лагери и тн.
                              ТЛК-120 Николай Колев
                              0898521295

Коментар

Благодаря много за съветите. Възнамелявам днес да сваля кардана и с него ще отида да пробвам различни карета, ако не стане ще пиша, ако някой знае от къде мога да намеря здрав кардан, щото по магазините не могжа да намеря.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X