Здравейте колеги.
Отдавна съм фен на Suzuki Samurai,но едва от вчера имам тази уникална техника в гаража си......много му се радвам...в купето е толкова...тясно(уютно) и така хубаво друска
Доста време ми отне да открия що-годе читав екземпляр,е...винаги има какво да се ремонтира,но това е компромисът ,който трябва да направим ако изобщо искаме да караме!!!
Тук ще споделя едно мое наблюдение(впечатление) от огледите които направих.
На всички тествани автомобили при вкл. на 4 и 5 предавка от СК се чува специфичен шум.При някои екземпляри роболене ,като че се мелят орехи,ама... с черупките??
При тази ситуация в купето се появяват вибраций и резонира???
Струва ми се странно!!!
Моля колегите с повече опит с този модел за мнение.
Аз мисля -ревизия на СК и смяна на лагер на вторичния вал!
Поздрави.
При мен го има същия шум на 5-та но го имам от 2 месеца и не съм го карал много. Чакам да се затопли времето и ще свалям скоростите, че нямам гараж и ще се прави зад блока. Като свалиш твоята опиши повредата и вида на лагерите ако можеш.
Здравейте колеги.
Отдавна съм фен на Suzuki Samurai,но едва от вчера имам тази уникална техника в гаража си......много му се радвам...в купето е толкова...тясно(уютно) и така хубаво друска
Доста време ми отне да открия що-годе читав екземпляр,е...винаги има какво да се ремонтира,но това е компромисът ,който трябва да направим ако изобщо искаме да караме!!!
Тук ще споделя едно мое наблюдение(впечатление) от огледите които направих.
На всички тествани автомобили при вкл. на 4 и 5 предавка от СК се чува специфичен шум.При някои екземпляри роболене ,като че се мелят орехи,ама... с черупките??
При тази ситуация в купето се появяват вибраций и резонира???
Струва ми се странно!!!
Моля колегите с повече опит с този модел за мнение.
Аз мисля -ревизия на СК и смяна на лагер на вторичния вал!
Поздрави.
Задължително трябва да ревизираш скоростите и раздатката,гаранция има нещо за смяна,лагери,тампони,масла задължително а вибрацийте може да са от разбито каре.
Задължително трябва да ревизираш скоростите и раздатката,гаранция има нещо за смяна,лагери,тампони,масла задължително а вибрацийте може да са от разбито каре.
Все още не съм направил "профилактиката".В Понеделник пристигат консумативите и се заемам...
Вчера полежах под джипката ,за да си огледам покупката на спокойствие.Каретата мисля,че са добре-карданите нямат никакви аксиални и радиални хлабини.Открих само по една гресьорка на карданите (откъм РК) и гресирах.Тампоните на самата РК бяха в искл. добро с-ние.
Днес го поразходих и със сигурност мога да кажа,че шума от СК при високите предавки е пропорсионален на оборотите!!!
Готово....сменил съм всички филтри и масла,ангр.ремък и ролка,трпецовиден ремък.
Поставил съм нови свещи и нова бензинова помпа.Почистих дистрибуторната капачка от нагари,но имам един досаден проблем-трудно пали на студено!....след това грижи няма-пали с чукването ,но първото става с доста въртене!
Знам,че има автоматичен смукач,но ми се струва ненормално след първонач.палене да поддържа 1800-2000 оборота?????
Мinchevp, пробвай преди да палиш студен ,да напомпиш 10-15 пъти газта, после запали, но без газ.Може да ти звучи тъпо , но моя само така пали от първия път, когато е студен.!!!А оборотите се регулират от винтовете на карбуратора( кой точно е от двата-пробвайте)
Аз винаги го паля без да подавам газ.Предполагам става въпрос за центровка на момента на запалване,но тази материя ,както и карбуратора не са ми ясни.Имам още доста да прочета и разбера преди да пипам....
Мinchevp, пробвай преди да палиш студен ,да напомпиш 10-15 пъти газта, после запали, но без газ.Може да ти звучи тъпо , но моя само така пали от първия път, когато е студен.!!!А оборотите се регулират от винтовете на карбуратора( кой точно е от двата-пробвайте)
Тва да не е москвич че да напомпва 10-15пъти. Пълно безхаберие струи от този ти пост.
Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол . Дий Снайдер
Просто в карбуратора ми явно бензина или се оттича обратно , или се изпарява!!!Няма значение причината, въпроса е , че като е стоял дълго време, ако не напомпя няколко пъти, трябва да въртя стартера много време.А след напомпване пали от раз-факт!Не виждам проблем някой просто да опита този начин.
Коментар