Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какви гуми за Витара?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Какви гуми за Витара?

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
    Шшшшшш ти сега се съмняваш в Марката ли, фенове с въображение бол

[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Ivan/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG]http://www.youtube.com/watch?v=v19Qo9SjthU
    http://www.youtube.com/watch?v=jyG6u...eature=related
    Ъъ ми ,чи тя мойта и тя моЙ тъй
    Сега сериозно,в крайна сметка,нали пък и зависи от предназначението ,за което ще се ползва.Така ,че този вариант може да е удачен за колегата.Иване,около това ,което пускаш имаше една Витарка и на 2 гуми вървеше/странично де/,ама сега неми се търси.Сега ,като се сетя и ти май имаше такива гумки...
    Последно редактирано от antiroad; 07-02-10, 21:31.
    0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
      Ъъ ми ,чи тя мойта и тя моЙ тъй
      Сега сериозно,в крайна сметка,нали пък и зависи от предназначението ,за което ще се ползва.Така ,че този вариант може да е удачен за колегата.Иване,около това ,което пускаш имаше една Витарка и на 2 гуми вървеше/странично де/,ама сега неми се търси.Сега ,като се сетя и ти май имаше такива гумки...
      Точно, дойдоха с алуминиевите ми джанти, малеее много беше смешна вдигната и с такива "пистарки"
      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Незнам защо трябва да се присмивате на някой, който има по различно виждане за своя автомобил. Естествено, че ако не ходи в гората не му трябват тракторни гуми.
        А дали е зададен правилно въпроса е отделен проблем. Може би трябва да се започва с това, за каква цел ще се ползват.
        Аз искам такива, ама ще изчакам да мине кризата

Коментар

Първоначално публикуван от Лъчезар Преглед на мнение
          Не ми казвай, че така караш и никога не ти се е случвало да настъпиш по-вече отколкото трябва. Затова по-добре е да се застраховаш.
          Аз се спрях на 235/75/15 уж само за риба да ходя, ама понякога се вкарвам в приключения.
          Колега случва се да настъпиш както казваш ти повече но да знаеш в кои момент,а не постояноо да караш на пълна гас
          Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
          Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
            Покажи една Витара бегачка/сигурно определението за "бегачка" е много разтегливо/.Изключения има ,сигурно ще ми дадете пример и с пистова кола-джипка
            това е Витара и то бегачка
            Прикачени файлове
            НАЙ-ГОЛЯМАТА ПРЕЧКА-СТРАХЪТ

Коментар

Това показва за пореден път колко многофункционална е тази кола и какви гении са нинджите, аз също не съм си взел колата за оффроуд, желанието ми е да имам удобен и практичен автомобил, с който мога да отида почти навсякъде и ако трябва да го ремонтирам, да мога сам и за не много пари, а за гуми- и аз все още съм в търсене. Мой приятел с Хонда ЦРВ ми препоръча едни китайски Ling Long, каза че емного доволен и за асфалти за пресечена местност, така че на тази цена-80лева на гума, мисля да се пробвам, имам и друг автомобил, така че ако не ми харесат все ще им намеря приложение

П.С. Ако някой има инфо за тази марка, нека пише и особенно, ако знае къде във Варна мога да я намеря

Коментар

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
                Това показва за пореден път колко многофункционална е тази кола и какви гении са нинджите, аз също не съм си взел колата за оффроуд, желанието ми е да имам удобен и практичен автомобил, с който мога да отида почти навсякъде и ако трябва да го ремонтирам, да мога сам и за не много пари, а за гуми- и аз все още съм в търсене. Мой приятел с Хонда ЦРВ ми препоръча едни китайски Ling Long, каза че емного доволен и за асфалти за пресечена местност, така че на тази цена-80лева на гума, мисля да се пробвам, имам и друг автомобил, така че ако не ми харесат все ще им намеря приложение

П.С. Ако някой има инфо за тази марка, нека пише и особенно, ако знае къде във Варна мога да я намеря
                Колега,аз купих Линг-Лонг,на Мондеото преди 3 години.Модела е летен,асиметричен,високоскоростен.Освен,че са доста шумни,други негативи засега нямат.
                Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Stoinov Преглед на мнение
                  Здравейте
                  Харсал съм си джанти с гуми 275/60/15 и искам да попитам дали ще е прекалено за моята Витарка... ?
                  Колега,едва ли ще е прекалено .Колегите тук 31" слагат.Най-вероятно ще са асфалтови гуми,които си имат своите предимства и недостатъци,в зависимост в каква среда караш джипката.
                  Повечето участници във Форума търсят по-голяма проходимост,защото той е с такава насоченост.Ако питаше за кални или поне всетеренни гуми,щеше да има повече положителни мнения
                  Виж каква е широчината на джантите,защото ако е 10J или повече,после ако решиш да слагаш по "рошави" гуми,ще видиш зор с размера и единствената алтернатива ще са 31".Което за мен е малко прекалено за този автомобил,ако е с 1.6 двигател.Също така,няма да може да минеш само с лифт-ще трябва и боди лифт и махане на броните и рязане на калниците и "издънване" на подкалниците...и колата става само гората ИМХО.
                  Пример:Искам моя автомобил,да запази възможно най-много от заводския си вид.За целта ще направя лифта разпростанен във форума (около 8-9см) и ще сложа по-големи гуми,спрял съм се на размер 265/70/15,вида още не съм определил (сега съм с 255/60/15,шосейни на 9J,ЕТ -25 джанти).За сега само това По-нататък времето ще покаже.
                  Така,че как ще изглежда автомобила е лично мнение и виждане на всеки.
                  Поздрави.
                  Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Първоначално публикуван от CZ 350 Преглед на мнение
                    Колега случва се да настъпиш както казваш ти повече но да знаеш в кои момент,а не постояноо да караш на пълна гас
                    Като те хване от едната страна адреналина, а от другата срама, ще пуснеш ли газта/може и да не ми отговаряш/
                    Колега azd, какъв е мотора на тая витарка. Просто любопитство, че не ми изглежда познат.

Коментар

Първоначално публикуван от azd Преглед на мнение
                      това е Витара и то бегачка
                      Първо като гледам е била бегачка/на никой не го пожелавам/.Второ-говорим за асвалтови бегачки-колегата иска гуми 275/60/15.Трето-като гледам тази бегачка е точно с такива гумиЧетвърто -както казах-понятието "БЕГАЧКА" е много разтегливо,защото ти имаш предвид/предполагам/ бегачка за рали крос,аз пък асвалтова -с шосейни гуми няма каква друга да бъде.Пето-в погорните постове се извиних още вчера за по-острия си тон,никой не задължавам да мисли като мен!Сега като се замисля подготвената офроуд машина може да има различна насоченост-за скоростен офроуд ,за траял,за роккраулинг ако щеш/някой ,ако има такава информация за Витара да я пусне да се изкефим/ и т.н.Много се отплеснахме,колегата Иван Стойнов пита дали ще е добре Витарката с тези гуми,аз дадох своя отговор.
                      0887/400121 Антон Донев

Коментар

Другари, след Сузуки сбирката си сложих другите гуми BF Goodrich AT 31" ама нещо не ме кефи как возят.Имам чувството че са с подсилен борд защото на 1.6 атм. почти няма "корем" гумата и вместо да поема всичко отива нагоре към окачването, едно леко неприятно клатене в "дупето" се получава.Някой от вас пробвал ли е на кабрио, такива гуми ?
                        Преди с 235/75/15 пак същия модел и марка нямаше такъв проблем.Както е тръгнало ще правя бартер Кон за Кокошка
                        ПС
                        Ако не други, поне на визия го докарват.Сега като махнах лебедката, предницата се вдигна и си дойде на мястото.
                        DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Адаш, 1.6 е налягането за оригиналните гуми.
                          Пробвай се на 1.3-1.4.

Коментар

Първоначално публикуван от nikman Преглед на мнение
                            Колега,едва ли ще е прекалено .Колегите тук 31" слагат.Най-вероятно ще са асфалтови гуми,които си имат своите предимства и недостатъци,в зависимост в каква среда караш джипката.
                            Повечето участници във Форума търсят по-голяма проходимост,защото той е с такава насоченост.Ако питаше за кални или поне всетеренни гуми,щеше да има повече положителни мнения
                            Виж каква е широчината на джантите,защото ако е 10J или повече,после ако решиш да слагаш по "рошави" гуми,ще видиш зор с размера и единствената алтернатива ще са 31".Което за мен е малко прекалено за този автомобил,ако е с 1.6 двигател.Също така,няма да може да минеш само с лифт-ще трябва и боди лифт и махане на броните и рязане на калниците и "издънване" на подкалниците...и колата става само гората ИМХО.
                            Пример:Искам моя автомобил,да запази възможно най-много от заводския си вид.За целта ще направя лифта разпростанен във форума (около 8-9см) и ще сложа по-големи гуми,спрял съм се на размер 265/70/15,вида още не съм определил (сега съм с 255/60/15,шосейни на 9J,ЕТ -25 джанти).За сега само това По-нататък времето ще покаже.
                            Така,че как ще изглежда автомобила е лично мнение и виждане на всеки.
                            Поздрави.
                            Благодаря ти за отговора. Найстина исках това да чуя... нямам финансова възможност за сериозни излизания в гората нито имам и с кого.. това си е моя работа. Благодаря пак.
                            0884 626 333

Коментар

Аааа имаш,имаш/с кого да се разхождаш/,ама с тия гуми не знам дали ще те искат.Иначе Търновската група всяка седмица ходи по разходки,даже аз съм ходил 2-3 пъти...
                              0887/400121 Антон Донев

Коментар

Здравейте,
                                Имам едни размишления за гуми 205/80 16 ...
                                Почти еднакъв външен диаметър с повсеместно използваните 235/75 15, но по-тесни... не би ли трябвало Витарата да е една идея по-проходима?
                                Каквато и машина да използвам за движение сред природата, най-приятно си остава ходенето пеш...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X