Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какви гуми за Витара?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какви гуми за Витара?

vaprosat mi e gumi 225.75.15.-opirat li niakade na vitara 1.6-....98 godina.??? molia za barz otgovor 4e gumite me 4akat v magazina

Превод:

ВЪпросат ми е гуми 225/75/15. Опират ли някЪде на витара 1.6-....98 година.??? Моля за бЪрз отговор Че гумите ме Чакат в магазина

Модератор: Моля пишете на кирилица и не използвайте 4 и 6 за заместване на букви. Следваща публикация на латиница ще бъде изтрита без предупреждение.
    Последно редактирано от Чавдар (V93); 31-10-09, 11:51. Причина: Писане на латиница

До: Какви гуми за Витара?

Moже да взимаш няма да опират.
    Бялото BUZUKI 1.6 8в
    0899368772 ;) 0897229322

Коментар

Ако не е лифтната със сигурност ще опират.Но ако ги вэемеш,тъкмо ще имаш повод да я повдигнеш

Коментар

купих ги.пасжат перфектно.год иар....дори ж книЖката на витарата си пиШе Че може да се слагат . просто не бях погледнал там

Коментар

Граберите ги сложих преди лифта и на оригиналните джанти и не опираха никъде. Може би друго е положението с регенератите.

Коментар

Първоначално публикуван от hotomoto Преглед на мнение
            купих ги.пасжат перфектно.год иар....дори ж книЖката на витарата си пиШе Че може да се слагат . просто не бях погледнал там
            При пълен эавой не опират ли в шасито?

Коментар

взимаи ги няма да опират качвал сам 265/70/15 и неопират дори и при завои е момента сам с 235/75/15 кобра малатеса исам доволен

Коментар

Първоначално публикуван от kappi Преглед на мнение
                взимаи ги няма да опират качвал сам 265/70/15 и неопират дори и при завои е момента сам с 235/75/15 кобра малатеса исам доволен
                С колко се качва разхода на гориво при този размер гуми? Засичал ли си? Аз съм хвърлил очо на едни BFGoodrich 225 70 15 или вероятно на по-малкия размер 215 70 15 и искам да си направя някаква сметка в разходите
                Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
                /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

ште гори ,ште гори,колко ште гори?? колкото и сложиш толкова гори.то с такива гуми се кара по кал и сниаг и като пусниш 4*4 и вари смиатаи колко гори .то не мои са сметни
                  ина4е никаде не опира дайе е пробвах беднага в едни калишта
                  горе долу стават гумите,ама не са като за оф-ролд

Коментар

значи през лятото и с климатик 15-18л/100км градско сега през зимата не мога да кажа че това ще ми е парвата зима
                    това е разход на газ и сас гуми които са регенерат и са доста тежки
                    но щом си решил качваи и много безавариини километри

Коментар

Австрийката, момчета я взех с 195/70/17, моно 8 вентила, КУМХО гуми, гореше 8/100км при макс. скорост 100км/ч нагоре вече отиваше към 10л, а при 160км/час 12л/100км, англичанката дойде с 255/65/15 цола Гудрич и гори 10л/100км/час с макс. скорост до 130км/ч, не е важно колко са ти големи гумите, а колко ти е ЕТ на джантата, за да не опира, не говоря вече за кални гуми, говоря за стандартни, ти си преценяваш

Коментар

И ас мисла да си тура на виратата ени 235на питнайсе, кво ше кажите? дъли ше упират на калницити ели ше требе даги орежа малечко
                        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Много се чудя ... Мойта откакто я купих (вървеше с още един комплект гуми подарък - Малатеста Кобра ) си е с 195/70/15. Не съм сигурен само за едно: на малатестата пише само 195/15, а по-встрани от този надпис има едно Q95 какво би означавало това?
                          Благодаря и се извинявам ако въпроса е прекалено малоумен ... ще ме прощавате
                          Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
                          /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                            И ас мисла да си тура на виратата ени 235на питнайсе, кво ше кажите? дъли ше упират на калницити ели ше требе даги орежа малечко
                            Ши требе,малко броничката и пракчинцето също

Коментар

Първоначално публикуван от lud ribar Преглед на мнение
                              Ши требе,малко броничката и пракчинцето също
                              То бронята вече я няма-предната, задната също, но тя отпреди.
                              Рибарю, правилно си разбрал защо се включих в темата. Дано и този за когото се отнася да си вземе бележка от забележката
                              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X