Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какви гуми за Витара?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Какви гуми за Витара?

Здравейте
    Харсал съм си джанти с гуми 275/60/15 и искам да попитам дали ще е прекалено за моята Витарка... ?
    0884 626 333

Коментар

А бе колеги,извинявайте за изказването,ама като искате гуми за бегачки,купувайте си бегачки,що си вземате сравнително маломощни джипки!!!Виждал съм тунинговани Витарки с нископрофилни гуми и раздувки,ама джипка и "бегачка " не ми се съвместява някак си !Лично мое мнение!!!
      0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
        А бе колеги,извинявайте за изказването,ама като искате гуми за бегачки,купувайте си бегачки,що си вземате сравнително маломощни джипки!!!Виждал съм тунинговани Витарки с нископрофилни гуми и раздувки,ама джипка и "бегачка " не ми се съвместява някак си !Лично мое мнение!!!
        Щото така имат повече вид на изглед, пък струват малко...
        Моето лично мнение съвпада с твоето.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Колега на добра цена са, вземам ги с идеята в по-късен етап да сложа по тесни гуми или да ги продам... всеки мечтата му е висок джип с големи гуми... разбирам иронията в думите ти ама просто питах мн ли ще е зле.........
          0884 626 333

Коментар

Немога да съм би-турбо, оф-роуд специалист... Задаваш по нормален начин въпрос и получаваш безполезно мнение...Искам джипа ми да изглежда добре за това съм се регистрирал в този форум да задавам въпроси, а не да се отнасям с присмешка към някои.. Навярно и твоята Витара е била с оригиналните джанти с 195 гуми и си се чудил какви подяволите джанти да са....
            0884 626 333

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Stoinov Преглед на мнение
              Колега на добра цена са, вземам ги с идеята в по-късен етап да сложа по тесни гуми или да ги продам... всеки мечтата му е висок джип с големи гуми... разбирам иронията в думите ти ама просто питах мн ли ще е зле.........
              Споко колега, просто си фен на "Fat Boy" течението, което не е много разпространенто тук.При Витарите две са основните течения, ниска витара и широки гуми от типа 295/50/15 или "Оффроуд" подготовка, както са преобладаващите в България.
              DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Не е зле,даже изглеждат много "гъзарски" ,ама само толкова,един вид самочуствие без покритие!!!Аз лично имам кола за асвалт и като я купувах за мен беше бегачка/около 200 коня,които сега ми се струват нищо особено/ и джипка,с която да мога да вляза в гората,да отида за риба и т.н.,която постепенно реших да става малко по-джипка
                Така ,че моят съвет е ако искате да тунинговате джипки,правете ги като такива,а не като бегачки!!!Иначе с този размер гуми,които сигурно са АТ,ще изглеждаш атрактивен в града,но в гората ще ти се смеят!!!
                0887/400121 Антон Донев

Коментар

Не е зле,даже изглеждат много "гъзарски" ,ама само толкова,един вид самочуствие без покритие!!!Аз лично имам кола за асвалт и като я купувах за мен беше бегачка/около 200 коня,които сега ми се струват нищо особено/ и джипка,с която да мога да вляза в гората,да отида за риба и т.н.,която постепенно реших да става малко по-джипка
                  Така ,че моят съвет е ако искате да тунинговате джипки,правете ги като такива,а не като бегачки!!!Иначе с този размер гуми,които сигурно са АТ,ще изглеждаш атрактивен в града,но в гората ще ти се смеят!!!
                  Тони те тази ниски и широки гуми са само за асфалт, карат си ги в града, на кафе, лятото на плажа и до там.

Коментар

По-късно видях новите постове,чак ми стана съвестно!!!В крайна сметка и перка да си сложиш,си е лично твое решение!Извинявам се за по-острия тон,ама искаш мнение-това е моето.Иначе ,ако мога с нещо да помогна съм насреща.Не съм забравил ,че до началото на миналата година едва си имах понятие що е офроуд и има ли той почва у нас
                    0887/400121 Антон Донев

Коментар

Колега и джипка и бегачка са напълно съвместими И в този форум има доста теми за тях. Мое мнение
                      НАЙ-ГОЛЯМАТА ПРЕЧКА-СТРАХЪТ

Коментар

Покажи една Витара бегачка/сигурно определението за "бегачка" е много разтегливо/.Изключения има ,сигурно ще ми дадете пример и с пистова кола-джипка
                        0887/400121 Антон Донев

Коментар

Покажи една Витара бегачка/сигурно определението за "бегачка" е много разтегливо/.Изключения има ,сигурно ще ми дадете пример и с пистова кола-джипка
                          0887/400121 Антон Донев

Коментар

Всеки е свободен да слага каквито гуми иска. И да налива в двигателя си каквото масло иска. И да пише/говори каквото си иска.

Само, че нали това е форум за офроуд, не за битурбо-дискотеко-гъзарски тунинг
                            Аз карам витара от половин година, и това е изобщо първото ми 4х4. И никога пред мен не стоял въпроса за посоката в която ще започна да "тунинговам" моята машина. И даже имах доста сериозна главоблъсканица с ширина на гуми иджанти, но щом се търси решение-проблема се решава.
                            Ама както писах-кой каквото иска-това е свободен да прави.
                            Съжалявам за ироничния тон, не съм искал да засегна никого, но май така се получи. Просто досега не съм срещал във форума някой с мерак за оптичен(само) тунинг.
                            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Шшшшшш ти сега се съмняваш в Марката ли, фенове с въображение бол

[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Ivan/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG]http://www.youtube.com/watch?v=v19Qo9SjthU
                              http://www.youtube.com/watch?v=jyG6u...eature=related

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                                Просто досега не съм срещал във форума някой с мерак за оптичен(само) тунинг.
                                Ееее Коле, то за това е Оффроуд форум, за другите си има tining.bg и т.н.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X