До: Какви гуми за Витара?
на пясък не,но във всички други случаи със сигурност. Шарката и твърдоста също имат огромно значение.
на пясък не,но във всички други случаи със сигурност. Шарката и твърдоста също имат огромно значение.

Джантите едва ли са тайна
-широки,изнесени,без фланци (9J,et -25,това са моите)
Тя височината не е по-малка от оригиналния размер.Ако разгледаш подготвените автомобили с расов и не толкова тунинг за оффроад,ще забележиш,че всички са с високи и широки гуми.Аз лично намирам доста предимства в широките гуми и винаги съм слагал такива на автомобилите си.По-добра устойчивост на завой,на наклони,по-малък спирачен път и разбира се по-добра визия
Това последното е лично мое мнение
Разхода...както каза кеф цена няма,но аз лично не намирам някаква фрапантна разлика.Следващата стъпка,както писах по-горе е по-високи и още по-широки гуми.Като си мисля за някакви "всетеренни".
Тя височината не е по-малка от оригиналния размер.Ако разгледаш подготвените автомобили с расов и не толкова тунинг за оффроад,ще забележиш,че всички са с високи и широки гуми.Аз лично намирам доста предимства в широките гуми и винаги съм слагал такива на автомобилите си.По-добра устойчивост на завой,на наклони,по-малък спирачен път и разбира се по-добра визия
Това последното е лично мое мнение
Разхода...както каза кеф цена няма,но аз лично не намирам някаква фрапантна разлика.Следващата стъпка,както писах по-горе е по-високи и още по-широки гуми.Като си мисля за някакви "всетеренни".В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар