Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Франко

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: И аз съм вече с Витара

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
    Коле къв размер са гуменките?
    33/10,5/16
    Първоначално публикуван от ПОПЕТО Преглед на мнение
    Кольо,
    Не знаех че темата е твоя и че никой няма право да пише в нея! Наистина не знаех...
    Не се прави на сърдит, не, че никой няма право да пише в нея, ама щом аз съм могъл да си направя тема за МОЯТА витара-то всеки може, нито е забранено, нито някой ще ти каже нещо лошо.
    Не знам защо държиш да се похвалиш именно в тази тема, ама щом ти е кеф-заповядай, макар, че според мен не е това начина.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

А според теб може ли да има 100 теми "Моята Витара" и да се натоварва форума? Аз имам регистрации в доста форуми и никъде не съм виждал автор на тема да присъства само той в нея. Като съм се похвалил в никакъв случай не съм имал за цел да те обиждам и най малкото да се счита като спам.
      jeep CHEROOKEE KJ 2,4 147kс.

Коментар

Пусни си тема за твоята Витара. С нищо не натоварваш форума. Това си е темата на Кольо.
        ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
        Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от ПОПЕТО Преглед на мнение
          А според теб може ли да има 100 теми "Моята Витара" и да се натоварва форума? Аз имам регистрации в доста форуми и никъде не съм виждал автор на тема да присъства само той в нея. Като съм се похвалил в никакъв случай не съм имал за цел да те обиждам и най малкото да се счита като спам.
          Специално в този форум е съвсем нормално да има по 100 теми за "моя джип" защото всеки собственик го модифицира по неговия си начин. Един си повдига джипа с 5см друг слага мостове от унимог трети двигател от нещо си... И с тези 100 теми ти следиш развитието на конкретния джип. Отделно има тема "представяне на наш'те джипки" която е точно за да качиш няколко снимки и да се похвалиш.
          Мисля, че няма да е лошо в заглавието на тази тема да се добави, че това си е темата за на Кольо джипа, но нека все пак той да каже. Коле извинявай, че и аз ти оспамих темата и те карам да подскачаш ама го пиша та да разбере човека.
          I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Ааа, няма такова нещо. Не може да се забрани на който и да е да пуска постове в която и да е тема.
            Всеки сам трябва да си прецени дали това което е написал е подходящо за конкретната тема.

В никакъв случай не искам да предизвиквам конфликти и караници, та ако Попето му е кеф-да пише тук, само дето темата ще стане тюрлю гювеч

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
              ... само дето темата ще стане тюрлю гювеч
              Помоли модераторите да прекръстят темата "Витарата на Кольо", че да не се бъркат хората. Например като темата "Маверика на Кольо". Прото заглавието е подвеждащо.
              Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

• От: Франко

" Тайфуни с нежни имена " ...да му беше турил цялото име за заглавие
                На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Коле я като по-вещ(пък и други да казват) с каква сходимост се правят тея Витари като им боцнем уазкови мостове?По Уаз параметрите или както си е било?Моята беше отворена(ша да е от джасане) и сега се чудя колко трябва да е?
                  Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Минчев - MaxBass Преглед на мнение
                    Коле я като по-вещ(пък и други да казват) с каква сходимост се правят тея Витари като им боцнем уазкови мостове?По Уаз параметрите или както си е било?Моята беше отворена(ша да е от джасане) и сега се чудя колко трябва да е?
                    Ето ...Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0496.jpg
Прегледи:1
Размер:68.9 КБ
ID:5693990
                    На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Аз го меря с рулетката, направо на грайфера на гумите, и то без да се заигравам много-много. Стига отпред да е малко затворено-и толкова е. То в калта и на екстремите сходимостта няма никакво значение.
                      На RFC атакувах едно паднало дърво, вследствие на което откъснах планките през които се захваща носача към моста, и огънах щангата между колелата. Което доведе до доста сериозно разцентроване на предницата-ясно се виждаше, че предния край на гумите е събран. Обаче нямах никакви проблеми с кормуването, чак се учудих.

Обаче сега имам едно дърпане вдясно, при това доста сериозно. Сходимостта е добре, задния мост е перпендикулярен на рамата, предния не съм го мерил за перпендикулярност, но базата от двете страни е еднаква, с разлика от 1-2 милиметра. Диагонално не съм мерил, май само това остана да направя, че вече не знам къде да търся това "дърпане" надясно, като при това то е доста силно.
                      Само да оцелее след шуменското състезание-ще си поиграя малко и би трябвало да го изнамеря.

Коментар

Коле дай инфо за гумите и блокажите ,как усещаш Франко сега?Двигателя има ли сила да върти 33-ки + блокажи?Пиши някой голям роман,че така интересно разказваш
                        Последно редактирано от PIT BULL; 28-12-15, 11:29. Причина: допълнение
                        Да опитомиш животното "човек"-е наука на науките и изкуство на изкуствата.
                        Уаз 469
                        Nissan Patrol Y160

Коментар

Роман-когато има материал. Засега е суша.

За 33-те бях сигурен, че ще ги върти, щом витарата на Жоро Донев ги въртеше, макар, че е астматична-карбураторна е...
                          На последносто състезание обаче двигателя нещо загуби мощност, и не съм го борил. Нещо по токове ще да е, ще сменя свещите на първо време, после и бобината. Това имам налично в гаража. Ако не се оправи-ще се ровя по-задълбочено.

С блокажите проходимостта се увеличи значително, минавам през кривите места без да се замисля, само мощност да има. И с едно наум де, че с руските полуоски, и агресивните гуми-риска от дефекти е сериозен.

Само в предния мост има нещо което ме притеснява-когато карам с включен преден мост колата се държи сякаш регулировката на предницата е силно нарушена-стреми се да презавива и в двете посоки, и се налага постоянно да коригирам с волана, а така не е работа, все ме хвърля някъде настрани.
                          Като има време и не е студено пак ше сваля моста, хем за ревизия и ремонт по железата, че започнаха да сдават багажа след толкова блъскане, хем и да видя дали съм сглобил всичко както трябва. Уж мерих много пъти преди да сглобявам, ама винаги си има някакъв процент вероятност за грешка.
                          Та шуменското състезание го карах главно на заден мост, като предния го включвах само на сериозните екстреми, даже понякога забравях, че съм само на задно. И като не мога да кача някой баир, или публиката ми се развика, че ми е счупено предното-тогава го включвам, и излизам почти навсякъде. За цялото състезание(нещо като 40-50 км) съм опънал само две лебедки, и то на места дето си беше зор.

Като цяло съм доволен от блокажите и гумите, но чакам следващите състезания за по-сериозни тестове.
                          Стига да има спонсори, че е много тегаво с парите, мамицата им...

Коментар

Осрал си кастора при монтажа.
                            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Не съм барал нищо по монтажа на моста към носачите. Ако има осрано-щеше да се държи така и преди свалянето за блокажите.
                              А и като изключа моста-започва да се кара нормално, има само едно дърпане вдясно което не мога да си го обясня откъде е, но него си го имаше и преди, и не ми пречи особено.

Ма ще се борим де, тъкмо да минат студовете, и да си починем малко един от друг...

Коментар

Хм. Казваш че при монтажа не е било така, а след сваляне и качване има презавиване и в двете посоки?
                                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X