Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още една Витара ще се повдига :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Още една Витара ще се повдига

Колега браво за резултатите и аз като теб сащия филм само от едната страна ми трябваше скоба от другата по същия начин с крика ама първия път винаги е така.А отзад ще я повдигаш ли?Каде изработи подложките и на каква цена?
    Бялото BUZUKI 1.6 8в
    0899368772 ;) 0897229322

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
      гумите пак ми изглеждат леко събрани...
      Щом ти изглеждат леко събрани пробивай с 18 . Иначе ще ходиш на стенд 2 пъти .
      Най-добрия реглаж на преден и заден мост

Коментар

Колко см са подложките ?
        DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Ако регулираш ъглите на гумите с ексцентрични болтове добре, но ако слагаш шайба с болт завари шайбата иначе ъгъла винаги ще ти бяга
          П.П Като гледам са 5 см подложки
          Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
          Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Първоначално публикуван от CZ 350 Преглед на мнение
            Ако регулираш ъглите на гумите с ексцентрични болтове добре, но ако слагаш шайба с болт завари шайбата иначе ъгъла винаги ще ти бяга
            П.П Като гледам са 5 см подложки
            И аз съм с 5 см. ама не ми събра гумите.Отвора го разширих с 16 мм.
            DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от vitarrra Преглед на мнение
              Колега браво за резултатите и аз като теб сащия филм само от едната страна ми трябваше скоба от другата по същия начин с крика ама първия път винаги е така.А отзад ще я повдигаш ли?Каде изработи подложките и на каква цена?
              Ще я повдигам и от зад , но ще е по-нататък , че сега и акумулатора ми се скапа . Подложките за пружините ги правих при стругар не си спомням точно чифрите , но май беше около 25лв за труд и 30-35лв за полиамида . Тези за амонтисьорите стругаря направи фланците и отряза тръбите останалото си го правих сам , за тях материал не съм купувал понеже имах и ми излязаха доста евтино .

Подложките на пружините са 5см , а на амовете 6см .
              0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

За вертикалните ъгли ми изглеждат съвсем малко събрани спрямо задните гуми интересното е , че от еднта страна тялото упря в амонтисьора , а от другата остана към 1 мм . Ще видим какво ще покаже стенда и тогава ще мисля дали да разпробия долните отвори или да пиля с пилата и флекса .
                0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Не пипай долния отвор.Щом ухото на шенкела опира в амортисьора,по-добре пилни малко ухото.
                  Абе вие направо с бормашината ли действате? Аз си играх да разпилвам елипсовидни дупки с пила

Коментар

Това с пилата съм го правил и е голяма утрепия , но сега май ще се наложи .
                    0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

• До: Още една Витара ще се повдига

Относно : ( Каде мога да си намеря планки, за да сваля диф-а ? ) -
                      Аз имам 3 комплекта . Цената на танпон ми излезе 70 лева .
                      Прикачени файлове

Коментар

Колко см се сваля дифа надолу и колко пари струва?
                        Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                        Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Първоначално публикуван от gtauto1964 Преглед на мнение
                          Относно : ( Каде мога да си намеря планки, за да сваля диф-а ? ) -
                          Аз имам 3 комплекта . Цената на танпон ми излезе 70 лева .
                          Продаваш ли ги и какво означава "цена на тампон"? Ти ли си ги правил?
                          OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от slavin Преглед на мнение
                            Продаваш ли ги и какво означава "цена на тампон"? Ти ли си ги правил?
                            комплекта е 140лв, При мене са изработени не са турски,

Коментар

Първоначално публикуван от gtauto1964 Преглед на мнение
                              комплекта е 140лв, При мене са изработени не са турски,
                              Размерите на тези, които изработваш откъде ги взе? На мен по снимки ми се струва, че освен, че свалят моста надолу и леко го завъртат.
                              OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от slavin Преглед на мнение
                                Размерите на тези, които изработваш откъде ги взе? На мен по снимки ми се струва, че освен, че свалят моста надолу и леко го завъртат.
                                размерите са по английски модел

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X