Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Зимна среща в Стара Загора 31.01.2009 година.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Зимна среща в Стара Загора 31.01.2009 година.

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
    Приемаме предизвикателства всякъкви,не смятам че има върховен джип,по скоро всеки си шета на акъла,ти определено подценяваш Сузукитата,макар че Тойота е корава изпитана машина,заповядай с Твоята и ще разберем Красавицата може ли да се бори на всякъде,наистина ми харесва много, лично аз искам да си купя 4,2 Ленд Крузер,но сьм далече от мисьлта че тва нещо ще мине под дьрветата,а и сьрце не би ми дало........ама ся като замислих що пьк не...
    Май не си разбрал че имам ДВЕ сузукита

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
      Май не си разбрал че имам ДВЕ сузукита
      Видях ги,хубави са,на базата на Витара са мисля,правени да спечелят дамската аудитория с доста спортен дизаин,разбрах че се каниш да направиш с едното Шедьовър,ще се радвам да видя подобен проект с несьмнени качества,на предния събор на Пряпурец-Старозагорско имаше едно такова,пича за малко да се престаши да го вкара при нас в калта,но не беше подготвено а няма клиранс изобщо в оргинално състояние,инак хваща окото,почти Субаро
      LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
      Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Днеска обходих хотелите в раьона на Старозагорските Бани,и моето ново предложение е Хотел Августа Траяна http://www.journey.bg/hotels/hotel.php?hotel=2350,определено покрива моите критерии за нормална обстановка,цените са по 12лв на легло,за сравнение на повечето хотели които не впечатляват с кой знае кво,освен с неприветливи служители и цени до небето,леглото варира между 22-36 и 56-86 ,съответно и менютата си имат вьтрешно ДДС(с тази разлика че никой после не ти го връща),а и обстановката е като в музей,представям си как ще ме гледат като вляза с калните кубинки и камуфлажа.Стаите на "моя избор" са с локално парно и собствен санитарен вьзел,изискването за ресторантчето е да има консумация по 25 лв на човек поради наемане на допълнителни хора за кухнята(инак има само един човек за всичко),има 14 двойни стаи и достатьчно тройни,стаите не съм ги гледал кво представляват но определено ще са по свястни от тези в хижите а са на същата цена,ако и тва не ви допада ето вариантите с супер лукс - http://city.starazagora.net/modules/...hp?storyid=110. Наздраве и Весели Празници от мене
        Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Щом има баня и тоалетна в стаите,идеална е!

Коментар

Хахах,надявам се да не е,все пак ще се изготви предварително меню ,така се практикува с групи,за това ми трябва бройка на хората която да се доближава до реалната,мисля че 25лв е пресилено,чакам да се обади да ми потвърди управителя че има поне 40 свободни места и ще му сваля куверта с 5 лв поне.
            Прикачени файлове

Коментар

Здравейте, разгледах сайта с предлагани хотели и доста ме впечатли комплекс "Ушев" в с. Малка Верея http://ushevhotel.com/bg/%D1%85%D0%B...2%D0%B5%D0%BB/ . Някой посещавал ли го е ?
              П.С. Ако го приемете за спам - извинявам се!
              Поздрави!
              Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
              Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15

Коментар

Мисля, че каквото е намерил Белата е приемливо за цена, условия и не на последно място появяването с мръсни кубинки. Нека да решаваме за хотела, че с напредване на времето избора може да намалее драстично.
                Аз давам заявка - 1 двойна стая
                OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от slavin Преглед на мнение
                  Мисля, че каквото е намерил Белата е приемливо за цена, условия и не на последно място появяването с мръсни кубинки. Нека да решаваме за хотела, че с напредване на времето избора може да намалее драстично.
                  Прав е Славин,все пак не сме с паркетници и не се събираме на среща която изисква официална обстановка,на Ушев не е лошо също,цените разбира се са други,ако има интерес ще отида на място да проверя ,но не мисля че ще могат да поемат група от 40 човека, за нощувката става дума.

Коментар

Първоначално публикуван от slavin Преглед на мнение
                    И на мен ми харесва, Бела ти си
                    DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

• До: Зимна среща в Стара Загора 31.01.2009 година.

И аз се записвам. Както се оказа, ще дойда сам, така че нямам претенции за условията. Значи едно място за нощувка.

Поздрави и приятно посрещане на Новата година!
                      Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от monter_m Преглед на мнение
                        Здравейте, разгледах сайта с предлагани хотели и доста ме впечатли комплекс "Ушев" в с. Малка Верея http://ushevhotel.com/bg/%D1%85%D0%B...2%D0%B5%D0%BB/ . Някой посещавал ли го е ?
                        П.С. Ако го приемете за спам - извинявам се!
                        Поздрави!
                        Ползвали сме услугите на ресторанта му. Не съм доволен, защото предварително резервирах маса, отидох до Ст. мин. бани да взема семейството, и когато се върнах се оказа, че масата е заета, а от тяхна страна последва обвинение към мен, че не съм направил резервацията на правилния човек, че не съм говорил с управителката и дори не съм оставил капаро, а ние бяхме организирана група от Жоро Хаджиев. Обслужването беше лошо, е има и по-лошо /Бай Вълчо/, и моб. телефони нямат обхват, но това последното не е по вина на комплекса.
                        Последно редактирано от s_s1; 30-12-08, 11:50. Причина: пропусната буква
                        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                          Ползвали сме услугите на ресторанта му. Не съм доволен, защото предварително резервирах маса, отидох до Ст. мин. бани да взема семейството, и когато се върнах се оказа, че масата е заета, а от тяхна страна последва обвинение към мен, че не съм направил резервацията на правилния човек, че не съм говорил с управителката и дори не съм оставил капаро, а ние бяхме организирана група от Жоро Хаджиев. Обслужването беше лошо, е има и по-лошо /Бай Вълчо/, и моб. телефони нямат обхват, но това последното не е по вина на комплекса.
                          Сега няма да има как да ни отменят регистрацията,при положение че я потвърдят първо(изчаквам още...мнения),поради простата причина че ако се случи нещо такова,няма да има вече такъв хотел,а аз ще съм с една оръдейна остановка напреде

Коментар

• До: Зимна среща в Стара Загора

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
                            ...няма ,всичко ще е в рамките на нормалното,ще се справят и оргиналните машини с що годе добри гумета,които иска хард ще го бутнем в триал полигона на клуба,не че е страшен ама завали ли.........
                            Хрумна ми леко да илюстрирам - за колеги, които не са го виждали - "нестрашния" траял-полигон на заралии.

Красив е, би се уверил всеки, който успее да се изкатери до него - с джипката или само задъхан. А между красивите бабунки има мили капанчета от някаква синтетична кал, които като нищо закопчават и атомна джипка с термоядрен водач.

Честита Нова година!
                            Прикачени файлове
                            Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
                              Хрумна ми леко да илюстрирам - за колеги, които не са го виждали - "нестрашния" траял-полигон на заралии.

Красив е, би се уверил всеки, който успее да се изкатери до него - с джипката или само задъхан. А между красивите бабунки има мили капанчета от някаква синтетична кал, които като нищо закопчават и атомна джипка с термоядрен водач.

Честита Нова година!
                              Спасееее, стига ги плаши бреее, ще се откажат да идват
                              DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение

Честита Нова година!
                                Ама пък си беше весело на полигона!?А помниш ли удавения "Форд" с "Веселия" му водач??

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X