Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Зимна среща в Стара Загора 31.01.2009 година.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Зимна среща в Стара Загора 31.01.2009 година.

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
    А прес центъра няма ли да пусне малко снимки преди да заседне по софрите?
    За сега няма как да стане със снимките.Фотото не е в мен но утре предполагам ще има.
    Имаше колеги,които също снимаха - може те да пуснат някоя!
    Последно редактирано от STEF BMW; 31-01-09, 18:17. Причина: допълнение.

Коментар

За щастие щетите са само материални.

Коментар

Какво правите бе братя карайте я по спокойно , все пак сте се събрали да се забавлявате но не и по този начин.
        Радвам се че няма пострадали хора.

Коментар

Първоначално публикуван от mitaka359 Преглед на мнение
          Какво правите бе братя карайте я по спокойно , все пак сте се събрали да се забавлявате но не и по този начин.
          Радвам се че няма пострадали хора.
          mitaka359 те ги карат тези машини душманската не бе може би още от нова година ви е държало
          OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Малко снимки и от мен

Въпреки негативните прогнози моята лебедка издържа първия бой и то при много тежък партньор без никакви проблеми

OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Марински радвам се че си добре, а за джипа съм сигурен че ще изглежда още по добре от преди, след като го барнеш!
              Иначе явно сте си прекарали страхотно, жалко че неможех да съм и аз с вас

Коментар

Няма ли вече прибрали се , поне от организаторите (че са по-близо), някой да направи по-подробен репортаж за тези които не успяха да дойдат Със сигурнаст се е получила прекрасна среща!!!
                Поздрави!
                Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
                Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15

Коментар

Мога само да кажа,че който не дойде пропусна много,срещата беше наситена с многи емоции и въпреки нещастието сполетяло два джипа срещата запази приятна атносфера докрая,а днес при опит за продължение на разходка 2 серия на 2 ден с останалите най сериозни ,и аз счупих предно каре и трябваше да прекратя с нежеланиеИмаше подробен снимков материал на срещата,колегите ще го пуснат в най скоро време.Поздрави на всички.
                  LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                  Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Oффф...най-после нет!

Вече съм на Пампорово...но раСоТката в СЗ още ми държи влага!
                    Думата "офф-роуд" придоби за мен ново значение!
                    Беше мноооого яка разходка...аз досега по-високо от дигата на Дунава не бях изкачвал и се мислех за оффроудер, ама вчерашното изживяване няма аналог!

Благодаря на Белата и сие за организацията и прекрасния маршрут!
                    Благодаря на Видьо за осигурения ски-гардероб!

Галоперът се представи учудващо добре......поне в моите очи.
                    За съжаление на апарата му беше паднала батерията, а скоро и камерата остана без ток и жица ...та и аз чакам снимки от другите колеги.

Жалко за фронтерата на Марин, но хубаво поне, че на него нищо му нямаше!
                    Що се касае до варненската жипка...този момент го пропуснах, защото не участвах в последния ("калния") етап...жената и детето вече нямаха нерви.
                    Последно редактирано от GODzillata; 01-02-09, 16:31.
                    Hyundai Galloper 2.5 /щар Х щар, турбо катерач спринцовка/

Коментар

Първоначално публикуван от kamen_sz77 Преглед на мнение
                      Марински радвам се че си добре, а за джипа съм сигурен че ще изглежда още по добре от преди, след като го барнеш!
                      Иначе явно сте си прекарали страхотно, жалко че неможех да съм и аз с вас
                      Вачното е,че се приземих на гуми.
                      По късно ще пусна снимков материал или ще ги пратя на Любашки да спретне едно разказче!!
                      OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Здравейте момчета (и момичета) и от мен и честит рожден ден на клуба!

С Танасе искаме да благодарим на Белата, Генчо, Горския, Жоро, Марин и приятели за положените усилия да ни посрещнат и изненадат приятно, както и за интересния маршрут, който ни бяха подготвили!

Да ви кажа честно за първи път карам на подобен труден преход (нищо, че вие му викате софт ) с ТЛК-то (или както изненадано го описаха някои колеги - ковчега с решетката, или кораба ) и се радвам, че с ваша помощ се справихме отлично! Сега вече спокойно мога да казвам като Ник Николов - „Не ми пука за лака, а за пропуснатите приключения”, а това с вас вчера си беше приключение и то какво – имаше и дъжд, и кал, и мъгла, и невероятни монтьорски и майсторски изпълнения, и пр. Такова приключение, че за състезанието в Троян мисля дори бих могла да участвам в по-висок клас.

Видяхме какво се случи с фронтерата на Марин, жалко за което, но е добре, че на него нищо му нямаше!

На останалите приключения и ние не присъствахме, защото имахме отклонение, но после разбрахме, че отново добре сте се позабавлявали.

Накрая видяхме и как умеете да се веселите на маса, в което не сме се и съмнявали де. Бъдете живи и здрави и все така готини и навити!!!

Малко снимки и от мен, за тези които не можаха да дойдат - завиждайте
                        Прикачени файлове
                        Последно редактирано от Фани; 01-02-09, 19:09.
                        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Чудесна разходка и перфектна организация на мероприятието. Всички Сузуки-та показаха класа, както в гората така и в калта.
                          Едно голямо БЛАГОДАРЯ на организаторите.

Коментар

Ааа, ти ме подсети - искам си табелката Suzuki за ТЛК-то!
                            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Радвам се,че ви е харесала разходката,а още повече се радвам,че бяхте при нас и се запознахме с колегите които не познавахме!

Коментар

Привет!
                                Блазе ви...наживяхти са...аз пък се наработих...е някой ден...
                                Ама хайде още снимки де...
                                Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                                .................................................................................................
                                Е. Абу

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X