Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Зимна среща в Стара Загора 31.01.2009 година.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Зимна среща в Стара Загора 31.01.2009 година.

Само тва ли ще сме си,тоя пьт ще пишем отцьствия вече
    Последно редактирано от belata; 27-12-08, 17:28.
    LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
    Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
      Само тва ли ще сме си,тоя пьт ще пишем отцьствия вече
      Е как малко:

Добри - 1 Витара
      Ники - 1 Витара
      Петър - 1 Витара
      Аз - 1 Витара
      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Да се запиша и аз за една двойна стая с една Витара !
        0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
          Е как малко:

Добри - 1 Витара
          Ники - 1 Витара
          Петър - 1 Витара
          Аз - 1 Витара
          Тука има заговор и аз искам да участвам
          ако може да включите и мен с 1 Самурай
          „глупава глава на краката почивка не дава”

Коментар

И мен ме пишете с един Самурай. Стая не искам нали съм половин Заралия.

Коментар

Тука май се гласи голяма работа. Гледам темата от самото начало и бях започнал да си смятам почивните дни, но като видях мотива "палатки" и "условия, близки до военни", ми се дръпна... ентусиазмът.

За мен - нищо. Но все пак и хора смятам да возя.

Поздрави и поздравления за хубавото начинание!
              Искам България чиста!

Коментар

Пак казвам че ако имате нужда от повече удобства,може да го спретнем на Ст.Бани там си има всичко подходящо с ресторант и хубави стаи,за сметка на това хижата е далеч от лукс и навьтре в гората,доколкото запомних двойните стаи са с обща тоалетна нейде из коридора,а тройката с самостоятелна,мене не ме бьрка така че казвайте кво да е последно понеже има друга група която иска да ползва хижата на тези дати
                Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Бих ви уважил, ама с тези хижи нещо не ми се идва!

Коментар

Пак казвам че ако имате нужда от повече удобства,може да го спретнем на Ст.Бани там си има всичко подходящо с ресторант и хубави стаи,за сметка на това хижата е далеч от лукс и навьтре в гората,доколкото запомних двойните стаи са с обща тоалетна нейде из коридора,а тройката с самостоятелна,мене не ме бьрка така че казвайте кво да е последно понеже има друга група която иска да ползва хижата на тези дати
                    Аааа,карай на в хотела,само не при бай вълчо
                    Аз си ща,пък и сигурно не само аз, банята и тоалетната в стаята

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                      Бих ви уважил, ама с тези хижи нещо не ми се идва!
                      Ако кажеш че ще караш на разходката с Тойотата веднага се местим на Баните,ти знаеш там е хубаво

Коментар

Ако кажеш че ще караш на разходката с Тойотата веднага се местим на Баните,ти знаеш там е хубаво
                        Внимавай какво си пожелаваш да не дойдат повече Tойоти на Сузуки сбирка. Ако аз съм фактор в каква мизерия да се наврете приемам.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                          Внимавай какво си пожелаваш да не дойдат повече Tойоти на Сузуки сбирка...
                          Направо!
                          Колеги, никой ли не видя предложението ми за хотела над с.Колена ("Лагуна" или нещо подобно беше) - за него сетили ли сте се - в подножието на планината е, много пътища от него - и черно и не, добри условия за тези които ще водят гости и не щат на мизерия...
                          Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Приемаме предизвикателства всякъкви,не смятам че има върховен джип,по скоро всеки си шета на акъла,ти определено подценяваш Сузукитата,макар че Тойота е корава изпитана машина,заповядай с Твоята и ще разберем Красавицата може ли да се бори на всякъде,наистина ми харесва много, лично аз искам да си купя 4,2 Ленд Крузер,но сьм далече от мисьлта че тва нещо ще мине под дьрветата,а и сьрце не би ми дало........ама ся като замислих що пьк не...

Първоначално публикуван от Танасе Преглед на мнение
                            Направо!
                            Колеги, никой ли не видя предложението ми за хотела над с.Колена ("Лагуна" или нещо подобно беше) - за него сетили ли сте се - в подножието на планината е, много пътища от него - и черно и не, добри условия за тези които ще водят гости и не щат на мизерия...
                            Няма проблем за там,в Сребьрното езеро има евтини двустайни апартаменти само за 100лв на нощувка,Лагуна е лятна оферта доколкото си спомням,и са 4-5 бунгала само,макар и лукс бяха по 30-40 кинта последно.
                            Последно редактирано от kolonal-Васил Гергов; 19-01-09, 21:50.

Коментар

Първоначално публикуван от belata
                              Няма проблем за там,в Сребьрното езеро има евтини двустайни апартаменти само за 100лв на нощувка,Лагуна е лятна оферта доколкото си спомням,и са 4-5 бунгала само,макар и лукс бяха по 30-40 кинта последно.
                              Бела, и аз искам малко по-човешки условия.Да е топло, да има спалня, отделен санитарен възел във всяка стая и достатъчно голям ресторант да ни побере.Не държа да е в гората защото не е проблем да ходим където ще ходим и пак да се върнем
                              DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Няма проблем,ще преразгледам под друг ъгъл нещата,аз нали съм си трапер,все се вра в драките

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X