Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Suzuki Sidekick 1.3 - нуждая се от съвет

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Suzuki Sidekick 1.3 - нуждая се от съвет

На мен ми намирисва на напукан горивопровод между резервоара и двигателя. Засмуква въздух.

Коментар

Първоначално публикуван от Nik16 Преглед на мнение
      Освен това да попитам: да не би акумулаторът ми да е вече разреден и да не може да стартира двигателя ми? Акумулаторът ми е Мон Бад 65 ампер/часа. Дали са достатъчни? И ако не са каква друга "батерия" да си взема ?
      П.П. Извинявам се, ако въпросите ми са неточни.
      "65 ампер/часа" са си достатъчни, но ако се е скапал акомулатора ти, просто трябва да го смениш. Най-лесно е да се закараш до някой акомулаторджия, който да ти каже какво е положението. Ако е нужно му правят разни "магии" и го вдигат на крака за една зима, ако не става нищо от него, ще ти кажат, че може и да ти предложат нещо "по-тънкана".
      Ако не свършва добре, значи не е свършило!
      0888 315 794
      LZ1UPI
      A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
        На мен ми намирисва на напукан горивопровод между резервоара и двигателя. Засмуква въздух.
        Утре да се надявам, че времето ще е добро ( а не както го казват по телевизията ) и ще мога да хвърля един поглед на горивопровода

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
        "65 ампер/часа" са си достатъчни, но ако се е скапал акомулатора ти, просто трябва да го смениш. Най-лесно е да се закараш до някой акомулаторджия, който да ти каже какво е положението. Ако е нужно му правят разни "магии" и го вдигат на крака за една зима, ако не става нищо от него, ще ти кажат, че може и да ти предложат нещо "по-тънкана".
        В понеделник ще се натреса на някой майстор да ми бае на "батерията" да видим какво ще стане. Благодаря ви
        Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
        /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Пущината му недна ... Като завъртя ключа двигателя си завърта без проблеми, но не пали. Как така ще върти пък да не може да запали
          В понеделник ще се натреса на някой майстор да ми бае на "батерията" да видим какво ще стане. Благодаря ви
          Аз разбрах, че "двигателя си завърта без проблеми", т.е. проблем с акумулатора няма! Не се натрисай на някой да ти бае. Виж по-добре защо мирише на бензин, докато не се е подпалил!
          По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

Щом намирисва къде да търся проблема ?
            Виж гумичките на инжекторите (с времето остаряват и се напукват) и ако някой "майстор" е разглобявал там, шанса да е скъсал гумичка е 80%, а шанса да е разбрал и поправил щетата е 2% .
            Ако не свършва добре, значи не е свършило!
            0888 315 794
            LZ1UPI
            A1 (Rh+)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X