Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Взаимозаменяеми части за Самурай

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Re: Взаимозаменяеми части за Самурай

Близо до София съм дай телефон да се чуем, в момента баща ми обикаля и търси по София.
    Първоначално публикуван от aspay Преглед на мнение
    ако си от софия ела да ти дам ракава пета за кардана
    аз отакато взех тези : http://store3.data.bg/aspay/samurai/...riveshafts.jpg
    проблема се реши
    благодаря на "дявол коледа" за отговора за мостовете сега знам какво да търся
    [COLOR=#000000]не е важна скоростта, а е важно да стигнеш навреме!!!:wink:
    [/COLOR]

Коментар

• От: Взаимозаменяеми части за Самурай

Тази пета е част от кардана,едва ли ще намериш само нея.Потърси целия кардан доста колеги минаха на други така,че все някой ще има.

Коментар

Аз имам кардан за продаване http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=98220
        Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
        New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Мерси намерих я от Мирката чисто нова само петата, с ново каре заспа. Пък и не ми се даваха 150лв за кардан сега.
          [COLOR=#000000]не е важна скоростта, а е важно да стигнеш навреме!!!:wink:
          [/COLOR]

Коментар

Първоначално публикуван от antonio_83 Преглед на мнение
            ...Пък и не ми се даваха 150лв за кардан сега.
            Колегата в горният пост, ти го предлагаше за 60лв.
            Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
            Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15

Коментар

Задни цилиндарчета за спирачките стават от лада с леко преправяне и смяна на трЪбите.

Коментар

Та значи имам въпрос ... Собственик съм на Suzuki samurai lj80 , и както се досещате имам доста работа по него за да го преведа в приличен вид ... Та въпросът ми е някой има ли части за този модел , и ако да моля да ми пише !

Коментар

Днес станах горд собственик на Самурай 410, по него пише Сантана, предполагам испанска сглобка. Като го подкарах нещо не ми хареса как спира, реших че е сервото. Вдигнах капака и О чудо, само помпа няма серво. Въпросът е става ли помпа заедно със серво от Самурай без да се преправя и ако става приемам оферти за покупка втора употреба.

Коментар

Здравейте колеги карам самурай 413 с блокаж, лятото без да искам бутнах лостчето и в завоя нещо изчатка , от тогава нямам блокаж, ако някой знае как се прави да пише. Благодаря.

Коментар

Колеги знае ли някой може ли да се извади само вилката на блокажа без да се разглобява целият див.

Коментар

Здравей те колеги, стартера се пре.......ба знаели някой бендикса да ли става от друг стартер или целият от друг автомобил благодаря.САМУРАЙ/413

Коментар

Едно момче ми каза,че става стартер от Варбург,но не гарантирам защото не съм го видял.Ако пробваш пиши дали е така.
                          [B]Шофирането е мисловен процес,който протича в мозъка.Останалото е движение по-инерция.[/B]

Коментар

Първоначално публикуван от marin lakov Преглед на мнение
                            Здравей те колеги, стартера се пре.......ба знаели някой бендикса да ли става от друг стартер или целият от друг автомобил благодаря.САМУРАЙ/413
                            Моят стартер е от Сузуки Суйфт с малко преправяне на "муцунката" на самия стартер,така го взех готов,обаче се държи само на един болт,но това не мисля,че е проблем.
                            Suzuki Samurai 1.3
                            Диян Димитров - 0897875292

Коментар

Благодая ви колеги май имам стартер от Варбург ще проверя и ако става ще пиша.

Коментар

Да ама не стартера е от ЮМЗ и не става.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X