Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Взаимозаменяеми части за Самурай

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Взаимозаменяеми части за Самурай

ЕВРО 07 провери може да се намери.

Коментар

Благодаря колега, днес ми донесоха за 13 лв. чисто нов

Коментар

Намерих маншона. оказа се стандартен. Не знам от какво е, но щом в сервиза имаха такъв, значи е взаимозаменяем с много други автомобили
        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
        Учи се от всеки, не подражавай на никого, работи здраво!
        In God we trust, all others must pay in advance.

Коментар

Помогнете с идея за спирачна помпа за Сантана 88г.Няма серво.По-миналата година я носих на шкодрата в Пловдив но пак потъва.

Коментар

колега,повечето неща съвпадат с SJ 410 и 413,зависи вече какво точно ти трябва.На мен не ми бяха нужни съществени части от двигателя и ходовата част,но хората с които съм говорил ,ме насочваха към SJ 410 и 413.А иначе използвах мигачи от ЗИЛ/УАЗ/линейка/,много добре се получи.

Коментар

Търся стартер за Самурай 1.3 1996 г.Споменаха ми че на Митцубиши били същите.Ако имате нещо под ръка моля пишете ми dr.antonpetrov@gmail.com

Коментар

Колега като намериш стартер пиши. Аз също имам проблем с бендикса.

Коментар

Серво усилвател за спирачките на Самурай Сантана дълга база 91г. от Витара. Работи чудесно!

Коментар

• Re: Взаимозаменяеми части за Самурай

Колеги след като счупих и шофьорската дръжка на вратата, вече търся 2 външни дръжки, лява и дясна или поне шофьорската. Ако някой знае от къде да намеря или от нещо друго случайно стават нека пише тука. Мерси предварително.

По въпроса на колегата по горе от какво става серво, аз съм с испански самурай и сервото ми беше girling. Подобно същата марка намерих на мерцедес 190, което с минимално преправяне пригодих на Самурая, а помпата можеше от мерцедеса да остане, но аз си запазих тази от самурая, че не искаше преправяне.
                    Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
                    http://www.facebook.com/JeepBG
                    LZ1GGC

Коментар

• От: Re: Взаимозаменяеми части за Самурай

Първоначално публикуван от gogosi Преглед на мнение
                      Колеги след като счупих и шофьорската дръжка на вратата, вече търся 2 външни дръжки, лява и дясна или поне шофьорската. Ако някой знае от къде да намеря или от нещо друго случайно стават нека пише тука. Мерси предварително.
                      Имам налична дясна (бронзова) мога да набавя и лява. Имам и вътрешна алуминиева. Дръжката няма да се чупи никога вече.
                      Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                      Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от gogosi Преглед на мнение

По въпроса на колегата по горе от какво става серво, аз съм с испански самурай и сервото ми беше girling. Подобно същата марка намерих на мерцедес 190, което с минимално преправяне пригодих на Самурая, а помпата можеше от мерцедеса да остане, но аз си запазих тази от самурая, че не искаше преправяне.
                        Аз си поръчах от тук:
                        http://www.avtosklad.bg/drazhki-za-S...410-cat34.html
                        Не е скъпа и е качествена.
                        Радослав Йончев

Коментар

• От: До: Взаимозаменяеми части за Самурай

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
                          И от Застава Юго става и си работи нормално.Феродовия диск няма проблем ама си провери притискателния за пукнатини.
                          Здравеите.Само да вмькна;Юго и панда 1000 са 1 кьм 1 и диска става за самураи.Карбуратор иков,едноканерен от шкода 1000мб,само малко текстолит8мм и ок.понеже е с два болта.
                          Витара 1.6 моно.Самураи 1.3

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
                            Имам налична дясна (бронзова) мога да набавя и лява. Имам и вътрешна алуминиева. Дръжката няма да се чупи никога вече.
                            Банджо за моето самурайЧе Венци ми даде две десни отливки и аз сменям за лява.
                            Витара 1.6 моно.Самураи 1.3

Коментар

колега кажи от къде ги вземате тези дръжки и на каква цена.

Коментар

Еле пратиха ми дръжки, обаче сега сменям лява за дясна понеже малко съм ги объркал.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X