Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Взаимозаменяеми части за Самурай

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Взаимозаменяеми части за Самурай

Първоначално публикуван от Валето Преглед на мнение
    От какво да търся гарнитура за гърнетата. Става на въпрос за снадката след катализатора тя май е и единствената. Откъм катализатора е тръба със заварена планка към нея за два болта а от другата страна е тръба с въртяща се планка около нея и между тях е имало накога некава странна на форма гарнитура. sj413 87г.
    Как от какво от Самурай естествено .
    Струват по 5 лева
    Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
    New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Ако някой е намерил подходящи тампони моля да пише.[/QUOTE]Здравей.колега аз имах същия проблем с тези тампони.Обиколих магазините с оригиналния в ръка и накрая намерих за 4лв.бройката.От товарен автомобил шкода тампоните за радиатора перфектни са още съм с тях и няма никакъв проблем.

Коментар

Здравейте колеги , с нетърпение чаках някой да даде размер и данни за тампоните на раздатката.
        Мойте също не са оригинални, и размера не го знам.
        Но тази седмица си купих тампони от камион МАН, поне така пишеше на каталога. Не съм ги сложил още и нямам отзиви.
        Тампона ми е по голям от ифовия и малко по малък от шкодовия.
        Като ги сложа ще пусна снимки, цената на единия е 6.84лв. шпилката е ф-10.
        [SIGPIC][/SIGPIC]
        SJ 413

Коментар

Ето малко инфо за тампоните на раздатката, по точно един имах оригинален и него снимах.
          Това е тампона който е най близо до скоростите и двигателя, на гредичката отдолу предния.Вляво е оригиналния с размери квадрат 50/50 мм, височина от планка до планка- 32мм, от шпилка до шпилка 72мм,шпилка ф10мм.
          Втората снимка са стария и новия който купих.
          Размери на новия тампон диаметър ф 50мм, височина от планка до планка
          33мм, отшпилка до шпилка 90мм- затова съответно ги скъсих на размера на оригиналния тампон, шпилка ф 10 резба.
          Новия тампон е от МАН, поне така пишеше на каталога.
          Купих го от Пловдив от магазин на Кукленско шосе/магазин КАМИОНИ / се казва.
          Цена за три броя тампони 20.52лв.
          Дано съм помогнал с инфото. Самурая се държи добре но съм минал само около 80 км. Нямам забележки
          Прикачени файлове
          [SIGPIC][/SIGPIC]
          SJ 413

Коментар

Извинявам се но искам да попитам мога ли да сложа хидравлика и как.Благодаря.

Коментар

Здравейте ,
              аз сложих на моя самурай тампони от двигател на шкода. Проблема е че са малко по-широки и се наложи да се режат тук там с шлефовалката, но след леки модификации ги монтирах и за сега се държат прилично. Няма да тресе, всичко е ок, не знам колко са здрави понеже не го карам още много.

На първата снимка в ляво е единия от оригиналните тампони , а в дясно тези които съм сложил. Наложи се да взема част от лягащата повърхност за да легнат като хората, но все пак стана.

Благодаря на всички останали колеги , които са писали по-горе за тампоните. Ще го имам в предвид като скъсам тези.
              Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнение
                Извинявам се но искам да попитам мога ли да сложа хидравлика и как.Благодаря.
                Колега виж тука са монтирали някаква хидравлика ама и мотора е друг
                http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=40313&page=3
                дано да ти е помогнало,това ще е много голяма екстра за самика

Коментар

Първоначално публикуван от player_1 Преглед на мнение
                  Колега виж тука са монтирали някаква хидравлика ама и мотора е друг
                  http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=40313&page=3
                  дано да ти е помогнало,това ще е много голяма екстра за самика
                  Благодаря и моята пуканка е със балено но малко сложно ми се видя незнам към кого да се обърна да ми постави хидравлика.

Коментар

С какво да заменя чистителите (кичетата) на "ябълката"?Намират се на предния диференциал откъм карето.
                    Радослав Йончев

Коментар

• До: Взаимозаменяеми части за Самурай

Първоначално публикуван от Avcho Преглед на мнение
                      С какво да заменя чистителите (кичетата) на "ябълката"?Намират се на предния диференциал откъм карето.
                      С оригинални има ги по 13 лева в Миркат(поне нещо да имат на свястна цена там)При тази цена смисъл от опити за напасване няма.
                      ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                      тел.088четири 9едно9 4нула4
                      -------------------------------------------------------

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
                        С оригинални има ги по 13 лева в Миркат(поне нещо да имат на свястна цена там)При тази цена смисъл от опити за напасване няма.
                        Сигурен ли си за цената, защото аз ги купувах на 35-40лв/бр.
                        Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
                        Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15

Коментар

Аз,мойте ги гупих също по 13 или 15 лв от Миркат.
                          Който мисли за последствията, не може да бъде храбър!
                          Nissan Terano 2 2.7TDI 2001г. Дълга база

Коментар

Първоначално публикуван от iliiyan Преглед на мнение
                            Аз,мойте ги гупих също по 13 или 15 лв от Миркат.
                            Да не се бъркам нещо, нали става дума за гумени уплътнения + прахочестители на сферите ?
                            Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
                            Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15

Коментар

Първоначално публикуван от monter_m Преглед на мнение
                              Да не се бъркам нещо, нали става дума за гумени уплътнения + прахочестители на сферите ?
                              Да за тях става дума.
                              Който мисли за последствията, не може да бъде храбър!
                              Nissan Terano 2 2.7TDI 2001г. Дълга база

Коментар

Тампон за двигателя на SJ413 от Форд Фиеста(тампон за скорости) Цена около 20лв.
                                Радослав Йончев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X