Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Взаимозаменяеми части за Самурай

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Re: От: Взаимозаменяеми части за Самурай

А на моя испанец сервото на спирачките го приспособих от такова подобно от мерцедес 190, но на същата марка (Girling). Става със съвсем малко преправяне, това е най близкото което намерих, засега работи перфектно. На старото имаше клапан на това няма предполагам е седял някъде по маркуча на мерцедеса. Когато сложа предполагам ще работи още по добре.
    Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
    http://www.facebook.com/JeepBG
    LZ1GGC

Коментар

• От: Взаимозаменяеми части за Самурай

значи за мостовете сложих мотор от бмв 1.8ис и задния мост ми се прецака аз го смених но и този ще замине според мен така че искам да ги сменя в щатите намерих много хубави мостове с кардани но не доставят за българия просто ми трябват по здрави мостове

Коментар

Първоначално публикуван от aspay Преглед на мнение
        значи за мостовете сложих мотор от бмв 1.8ис и задния мост ми се прецака аз го смених но и този ще замине според мен така че искам да ги сменя в щатите намерих много хубави мостове с кардани но не доставят за българия просто ми трябват по здрави мостове
        Кое се прецака дефренцияла или нещо друго.
        Търговията е проста работа ама не е за прости Люде.

Коментар

почна да прескача пиньна "хър хър" отскубала се е петата кадето държи лагера
          който държи короната

Коментар

Ти ме преби-това трябва да се види...!?
            Сузуки Самурай-старт от скрапа
            0885192667

Коментар

Вероятно не е бил центрован добре диференцияла и или лагерите за били заминали и петата се е разхлабила.Качи някоя снимка интересна случка.
              Търговията е проста работа ама не е за прости Люде.

Коментар

той моста е при майстора ще го щтракна няколко пъти а не разбрах може ли да се сложат някви по корави мостове

Коментар

Първоначално публикуван от aspay Преглед на мнение
                  той моста е при майстора ще го щтракна няколко пъти а не разбрах може ли да се сложат някви по корави мостове
                  Може,може.Пари и желание да има мостове са от Тойота и разбира се не очакваи да стават 1към1 има не малко преработки докато станат.
                  ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                  тел.088четири 9едно9 4нула4
                  -------------------------------------------------------

Коментар

колеги помагайте,някой да каже от къде мога да намеря това дето се слага карето на него на задния мост, че моя се скъса и не мога да намеря друг сега.
                    [COLOR=#000000]не е важна скоростта, а е важно да стигнеш навреме!!!:wink:
                    [/COLOR]

Коментар

Първоначално публикуван от antonio_83 Преглед на мнение
                      колеги помагайте,някой да каже от къде мога да намеря това дето се слага карето на него на задния мост, че моя се скъса и не мога да намеря друг сега.
                      Кардан ли ти трябва ?
                      Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                      New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

ако ти трябва заден кардан имам цял с карета и преден имам
                        аз карам с такива.
                        http://store3.data.bg/aspay/samurai/...riveshafts.jpg

и си реших проблема с каретата

Коментар

• Re: От: Взаимозаменяеми части за Самурай

не целия само последната част дето се захваща с 4 болта за задния мост и на нея се вкарва карето от към моста.На мен ми се счупи едното уше много зверски.
                          [/COLOR]

Коментар

• Re: Взаимозаменяеми части за Самурай

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:65471354a.jpg
Прегледи:1
Размер:14.1 КБ
ID:5221687 това ми трябва,в черно е това дето ми се скъса.
                            [/COLOR]

Коментар

• От: Re: Взаимозаменяеми части за Самурай

ако си от софия ела да ти дам ракава пета за кардана
                              аз отакато взех тези : http://store3.data.bg/aspay/samurai/...riveshafts.jpg
                              проблема се реши
                              благодаря на "дявол коледа" за отговора за мостовете сега знам какво да търся

Коментар

Явно си го имат тоя проблем Самурайте и моя го счупи тоя фланец и заради това сложих уазков кардан ама аз съм с голям лифт та не е ненормално Самурайкия кардан да не трае.Мисля че само това едва ли ще намериш освен ако не ти изпадне цял кардан.
                                ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                                тел.088четири 9едно9 4нула4
                                -------------------------------------------------------

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X