Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво направих днес за любимата "Витара"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Какво направих днес за любимата "Витара"

Втори комплект джанти със зимни Фулда Кристал Контрол 2, газова Романо Антонио с бутилка отдолу и моднат резервар от Стоян Дефендъра(огромни благодарности отново), бързи шпригли аеродинамични за покрива, ветробрани, теглич със сваляема топка (работещ), преден булбар с халогени предпазващ радиаторите отдолу, поцинкована защита отдолу,отново от Стоян, дневни светлини, странични ролбари да ми пази прагчетата, аларма да ми отключва издалеч. Свещи, филтри, масла това ясно, сега ще слагам и стопове горе, че тия малките долу определено ме нервират.
    Grand Vitara 2.5 V6 кармазъ с доста подъл теглич.

Коментар

Снимки, туй онуй, няма ли да видим Я кажи за ветробраните какви взе, доволен ли си, всичко пасна ли както трябва, и да ли шумят при скорост 80-100 и нагоре? Какви са тези бързи аеродинамични шпригли?
      SUZUKI SX4 S-CROSS 1.4 Boosterjet

Коментар

Снимки утре, ветробраните ги купих от един авто-аксесоарен сайт, полски са и 4 бр. 80 лв. Единствения проблем е с шофьорския, малко има лек луфт, принципно идва с едни като п-образни ламаринки които се слагат в рамката на вратата за да ги държат фиксирани ама на Витарата са тънки рамките и не влизат, но с малко двойно залепващо проблема се оправя. Не шумят кой знае колко, със сигурност е по-тихо при висока скорост, а и не ме вали като пална цигара и си отворя леко джама. Шриглите пък ги купих от някакъв тип през olx, ако имаш интерес ще ти го дам на лично да не ме погнат, бързи са, че се слагат на дръжките на покрива, стягат се с един шестостенен болт, заключваш отвора с ключ и си готов, слагат се за 2 мин. с кафето и цигарата, направени са елипсовидни да не шумолят много от вятъра.

Коментар

Прати ми го този със шприглите, че и аз си търся

Коментар

Дали е станала добре.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Коментар

Не.
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Доволен ли си от халогените, вършат ли работа, на дългите ли ги върза?

Коментар

Халогените ги вързах като за мъгла с отделно копче за тях, булбара дойде с други халогени които са за мъгла, но се водят дълги и ослепяват злокобно, в гората направо къртят ама на пътя трябва да съм сам на километри. Между другото ги продавам, оригиналдъ на Хела ама имат малко надигнати рефлектори, но определено светят, който иска да му ги пускам за 20 кинта да пише на ЛС. Кольо, що не те кефи?

Коментар

Щото е джип за асфалта.
                    При това положение защо ти е джип?
                    Даже и в града през зимата ще прави проблеми в дълбок сняг, вместо да ги решава.
                    По-добре кола, много е по-удобна за каране, по-икономична, по-комфортна. За тези пари ще вземеш ехеее, каква кола... А сняг който да е непроходим за лека кола има по няколко дни в годината, та няма да е загуба да не я караш тези няколко дни. Има си и таксита.

Ма кой както ги разбира джиповете.

Коментар

Не забравяй че си имам 2 АТВ-та с които лудувам достатъчно, не колкото теб естествено, но това Сузуки съм си го взел предимно за ежедневна употреба и да си влача зверовете из БГ, ако исках нещо с което да ора изобщо нямаше да се занимавам да го кича толкова. В мазето долу имам една Фолц Бръмбар '63 г. и май него ще си го правя тръбарка за купонясване ако не ме домързи. А кола удобна за пътуване си имам, не ме мисли мен.

Коментар

Извън темата .
                        Днес така се нахендрих със СТОКОВА витарка в снега .
                        Ама бях като син кит на плажа - на пясъка на Албена де .
                        Уж малко сняг - било КОЛОВОЗИ . Абе учим се още ... то вече няма тема дето да няма съвети .
                        Моята порция си я изядох.
                        Като ме издърпа авера с "Дървендера" си казах : "Повече НЕ"
                        И сега ми се въртят едни преносими , електрически , корави ....неща из главата ....
                        Ма не мое така - отиваш на разходка и те вадят все едно ББ е дошъл на преглед.

ПП добре , че не дойде - щеше да затвори пътя докато не дойдат дЖурналистите да го отразят ...

има няма само около 172 часа - ама ще влезем в новините .

Коментар

Първоначално публикуван от alexdevil Преглед на мнение
                          Не забравяй че си имам 2 АТВ-та с които лудувам достатъчно, не колкото теб естествено, но това Сузуки съм си го взел предимно за ежедневна употреба и да си влача зверовете из БГ, ако исках нещо с което да ора изобщо нямаше да се занимавам да го кича толкова. В мазето долу имам една Фолц Бръмбар '63 г. и май него ще си го правя тръбарка за купонясване ако не ме домързи. А кола удобна за пътуване си имам, не ме мисли мен.
                          Всичко това супер. Дай Боже всекиму.
                          Ама питаше за лъскавините , а те са за гъзария, не за джип.

Ма щом те кефи-кво пък.

Коментар

Първоначално публикуван от alexdevil Преглед на мнение
                            Халогените ги вързах като за мъгла с отделно копче за тях, булбара дойде с други халогени които са за мъгла, но се водят дълги и ослепяват злокобно, в гората направо къртят ама на пътя трябва да съм сам на километри. Между другото ги продавам, оригиналдъ на Хела ама имат малко надигнати рефлектори, но определено светят, който иска да му ги пускам за 20 кинта да пише на ЛС. Кольо, що не те кефи?
                            Дай снимка на халогените да ги видя?
                            Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
                            Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
                            "Mud Angels" Stara Zagora

Коментар

Снимка утре,
                              гъзарията и практичноста са фактор 50/50, вършат работа, пък и ако изглеждат добре няма лошо. То и определението "джипове" при нас двамата са съвсем различни понятия, за мен твоите изисквания отиват повече към лека до средна военна техника

Коментар

И моят е цивилка, и го ползвам като кола за всеки ден, но най добре си ме кара на места където с лека кола дори и да може няма да отида никога.
                                След някоя друга година някой баш оффроудър с флекс в ръка ще бъде много щастлив да му попадне в ръчичките, в това девствено състояние

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X