Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво направих днес за любимата "Витара"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Какво направих днес за любимата "Витара"

Коле, тъкмо затова казах, че шанса да се намери съвсем зраво каре втора употреба от Балено е много добър - никой не прави лифт на Балено и никой не кара балено с мръсна газ по калта ... просто защото не може. Проверено, достатъчно е да се изплюеш пред гумата и си до там. Тия с 4х4 не ги броя, те и без това са рядкост тук.
    Просто не обърнах внимание дали вътре са еднакви, а по едно време ги имах и на двете всичките чаркалаци разглобени... моя грешка.
    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Днес получих карантията от Цецовото каре, но ядец-не става. Сепаратора не влиза в чашата. С шублера измерих разлика 0,3мм. Явно моделът е друг.
      Но нали съм железар-сложих на шлайфчето една ламелна шайба, и с нея свалих малко от материала на сепаратора в най-широката му част. Така-за проба. Успях да го вкарам, но ъгъла под който карето се "чупи" е доста малък, и при въртене не се върти равно и мазно, а със запъване. Демек-не става. Ще се купува ново каре... Дано пшоне те са по-евтини от външните, ама надали-всичко по вътрешните карета е с по-сложна форма, а това почти автоматично означава по-висока цена.
      Ще видим, утре ще купя ново...
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
        Бе тогава нещо не бях на кеф, не си спомням точно какво беше, но те отсвирих. Не по твоя вина, имах си лични проблеми някакви...
        Ако още искаш-да ти донеса две-три на сбирката в СЗ?..
        Няма да ти се разсърдя,до сега още не съм ги чупил ,но от имане глава не боли,сигурно ще му дойде времето!
        0887/400121 Антон Донев

Коментар

Само да не забравя!
          Ко искаш-обади ми се в петък вечерта преди сбирката да ми напомниш. Само да не съм на масата, че ми е трудно ставането след третия литър

Коментар

Коле тръкни го по цялата площ този сепаратор и рябва да стане.
            0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
              Днес получих карантията от Цецовото каре, но ядец-не става. Сепаратора не влиза в чашата. ...
              Коле, Иван Попов ти написа по-горе че има много хартисали чаши, защо не се чу с него да провери дали няма да има нещо по размер?
              TG

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
                Коле тръкни го по цялата площ този сепаратор и рябва да стане.
                Точно това и направих тази вечер-поиграх си с шлайфа, и карето започна да се движи мазно-мазно. Вече всичко е сглобено, но не е изпробвано, че нямам търпение да си поиграя с новата си играчка:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1200020 (Medium).JPG
Прегледи:2
Размер:42.7 КБ
ID:5245433

Ще видим докога ще изкара след шлайфа. Аз му нямам много вяра, но като ми обявиха цена от 65 лева за каре втора употреба-реших да го остържа, пък колкото изкара. Като го строша и него-тогава ще му мисля...

Коментар

Вече имам и ролки за лебедката:Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1240026 (Medium).JPG
Прегледи:2
Размер:82.4 КБ
ID:5246675

Надявам се да не ми потрябват, но си е успокоение като са в багажника.
                  Стига лебедката да работи де

Коментар

Според мен котвата е по ценна. Имам полиспас, но досега не ми е влизал в употреба и само си го разнасям.
                    За съжаление все още не съм намерил подходящата.

Коментар

Да , котвата е по-ценна...

Аз пък имам ръчна лебедка с няколко въжета и карабинки, сериозна кирка и лопата ! Добре , че ги купих!

П.П. Но нали в късата Витара винаги няма място ,та те си стоят в мазето ... Добре, че не са ми трябвали !!!
                      Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Бе и котва мога да си избачкам, но не съм виждал досега някой да ползва в България такова чудо. И както каза-ще ми седи в гаража, и ще ръждясва. Ама ще имам и котва...
                        Пък ролката може да се позва не само за лебедка, а и за много други дейности.
                        На мен ми излязоха половин литър ракия-за стругаря.

Коментар

Аз вече година се чудя как да я направя. Искам да е лека, удобна, малка, да мога да си копам червеи и т.н.
                          Нещо като сгъваема мултифункционална лопатка, все пак няма да вади по-вече от два тона я.

Коментар

Така е Кольо, с "новата играчка" (радиостанцията) и приятел наблизо - да те чуе... !

Какво му трябва на човек....?
                            Последно редактирано от иж-12; 24-01-11, 22:28.
                            Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Ей, не се ебавайте с лопатите! Една обикновена, качествена лопата (че има едни все едно са от картон) с отрязана дръжка се събира перфектно във Витарата, моята я държа зад предните седалки. И едно малко, много остро брадве под седалката до крика. От там нататък - лебедки, джекове - ок, отлично, но лопатата не трябва да е в гаража
                              О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Не знам дали Славин е писал за неговата котва!
                                Две шини по около 50см,разпробити с по 4 отвора.В единият си край са свързани с шегел,за който се свързва куката на лебедката,а в останалите 6 отвора се забиват шишове/имат халки за вадене/ от около 50-60 см.Котвата извади тежичка Тойота на доста сериозен наклон!
                                0887/400121 Антон Донев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X