Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво направих днес за любимата "Витара"
Свий
X
-
От: Какво направих днес за любимата "Витара"
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеСаше, една прежалена жигула е по-проходима от тази кула...На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Няма значение какъв е, ако ще да е от луноход.
С този висок център на тежестта това ще се обръща при преминаване на вада за поливане.
Който се е заел явно има мерак, ама не става само с ядене...Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Коле,преди няколко години съм гледал клипчета на тая витара,не се обръща.
https://www.youtube.com/watch?v=TO-BSHQtBcoПоследно редактирано от васето; 18-10-15, 08:48.http://vbox7.com/play:398e8b82
Коментар
-
Клипа е супер(особено музиката), но на него витарата не е толкова висока, и не е с такива големи гуми.
Нали знаеш, че няма как да се компенсира високия център на тежестта, освен с изнасяне на гумите навън? Обаче то си има граници.
Не я виждам тази витара на страничен наклон, ама никак.
Иначе кефи колко е висока.
Я да питам-как е решен въпроса с ъглите на работа на карданите при толкова голямо повдигане?Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеКлипа е супер(особено музиката), но на него витарата не е толкова висока, и не е с такива големи гуми.
Нали знаеш, че няма как да се компенсира високия център на тежестта, освен с изнасяне на гумите навън? Обаче то си има граници.
Не я виждам тази витара на страничен наклон, ама никак.
Иначе кефи колко е висока.
Я да питам-как е решен въпроса с ъглите на работа на карданите при толкова голямо повдигане?...от една снимка направена в движение
На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Здравейте колеги,след като два пъти за една година смених сервото на спирачките с такова втора употреба по 50лв и пак се скапа,реших да си купя ново и да не се занимавам повчече с това нещо.Отивам аз на магазина и като ми казаха цена 400лв със всички отстъпки леко ми прилоша,и гаранция никой не дава че след една година няма да се скапа.Започнах да си мисля от каква кола да и присадя серво и спирачна помпа,и след дълго мислене и търсене се спрях на такова от ЛАДА 1500Разликите са малки,и с малко преправяне става,първо се отрязва вилката на ладовото и се заваря това от витаравото понеже се регулира,като се заваря с увит мокър парцал на оста да не се нагряват навътре елементите на сервото,второ се разпробиват нови отвори в купето,понеже има разминаване в отворите и шпилките.Въпреки че помпата е по дълга се събира плътно до бомбето,между които сложих едно парче гума да не упират едно в друго (може и да се удари един чук на бомбето).От цялата работа си мислех че ще преправям спирачните тръбички но чичката от магазина извади едни преходни муфи от 10х1 към 10х1.25 и работата заспа,само ми трябваше да удължа тръбичката на задните колела с 20см за да стигне
Добре е с цялата тази манипулация да се направи и почистване на спирачните апарати(много тиня имаше вътре).Резултатът от цялата работа е много добър,дори бих казал че спира по добре.Всичко ми излезе 130-140лв ново от магазина(серво,спирачна помпа,казанче с поплавък,тръбичка,муфи,маркучи,спирачна течност),и дори да се скапа нещо след две три години всичко го има в наличмост и е евтино.
Коментар
-
Коментар
-
Дъаммм Гумите са 6+ и мен ме е яд че не внасят по големи размери да се надяваме че за догодина ще имапоне едни 245/70/75Р16 или 15ки 31ци
Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ПОПЕТО Преглед на мнениеАми какво направих днес по джипа Гранд Витара? Взех му некви нови гуми Руски М+S,казват че били сполучливи пък ще видим. Те търговците друго няма как да кажат
Коментар
-
Първоначално публикуван от Stany Преглед на мнениеКаква е цената на тези гуми колега?jeep CHEROOKEE KJ 2,4 147kс.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар