Тя работата ако се гледа по този начин - отива на друга кола.
Ясно е :интелигентно решение и решение за без пари - взаимно се изключват.
За сега "..друга броня ..." нанайси... Търси се м/у двете.
Естествено, че е решаван този проблем и то много по-елегантно!
Прави се рамка и се опъва ситна метална мрежа на нея. Рамката е с размерите на радиаторната пита и се поставя непосредствено пред радиатора на няколко сантиметра.
При затлачване се демонтира, почиства и пак на мястото й.
За комари може... но за калта не съм много сигурен че ще върши точната работа.Но все пак ако си го пробрал ми е много много интересно да видя решението на проблема.Някъде назад в темите може и да има снимка на моето решение.Поздрави.
Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.
За комари може... но за калта не съм много сигурен че ще върши точната работа.Но все пак ако си го пробрал ми е много много интересно да видя решението на проблема.Някъде назад в темите може и да има снимка на моето решение.Поздрави.
Изрязал съм парче малко по-голямо от радиатора и съм го захванал с 4 скобички.
Като се набие с треви, кал и др. го свалям изтупвам и слагам без нужда от инструменти и ми отнема не повече от 2-3 минути.
Знам ли явно аз имам различна представа за кал,храсти,клони и каквото там още дойде Утре ще снимам и моето решение на проблема.
Днес , след поредното ходене по нивите , бавно каране , тук-там локви - чувам си вентилатора от време на време - нормално. Излизам на "асфалта" , чакам да падне температурата - нанайси. Спирам под една сянка и се фанах за главата . На радиатора половината треволяци и класчета и осилеци и кво ли не щеш от къде съм минал от всичко по много има . Играх си 20 мин да я чистя . То тоя отвор под номера - като на прахосмукачка .
Намираш ли разлика между твоите разбирания и случилото се на колегата?
Да не се грача ами да покажа и аз какво направих вчера след работно време до 23.30ч сътворих това смяна на предни амове газови монро и задни газови каяба в общи линии това.
Предстой ми и подмяна на всичките кормилни прътове накрайници и щуротиййй но нещо ми отрязаха главата от петите с цени... та за това ще мисля да преправям нещо че 280лв за тези железа НЯМА да дам
П,С колега моля те направи някой снимка при следващото излизане да видя как си решил проблема с тази мрежа.... ето и моето решение на проблема за момента никакви ядове дори в кал по 40/50см и дърпане на дъъъллллгииии лебедки
Не е баш днес, ама да си кажа - възстанових малко таблото. Намерих си 3.4 ватови крушки и ги смених всичките. Светна като ново .
Остана му проблема със скъсаният маншон за нулиране на трип брояча. Той се оказа тегав - във Миркат ме отрязаха един вид. Горе долу казаха "Не се знае има ли го, не се знае кога ще го донесем, ама дай парите, пък ако трябва - ще чакаш година-две. Ей на - имаме такъв случай вече, ама за друга част."
Та от там - директно поръчка от Япония. По EMS. За 3 седмици го набавиха, изпратиха и пристигна при мен. Цената за 2 броя излезна по-ниска от тукашната в Миркат . За един брой щеше да е по-висока обаче.
Та до тук с "хваленето". Да попитам - някой да има проблем с таблото на студено? Моето дрънчи докато е студено и е свързано с механизма за скоростомера. Дрънченето е ритмично на скороста на движение. При намаляне - забавя, при ускорение се забързва. Като колата стопли - шумове няма никакви от там. Разглобих го, смазвах разни неща - ефект нулев... Та ще вземам друго табло за да ползвам скоростомера, но ми е интересно дали други сте забелязали тоя проблем.
Сложих ги....намеси се и флекса....без брони съмм..на 7J -15 джанти.
остава само генерацията да кача на гореее...че така ме дразниии много,но майсторчето има много работа
Тази е когато я вкарам да я поорежа
SUZUKI VITARA 1.6 16V COOPER DISCOVERER STT 31X10.5X15
Колега аз имах този проблем понеже доста ходя по лов из треви и посеви и съм сложил ситна мрежа от комарник и върши идеална работа не тлачи радиатора и не загрява ще снимам да ти го покажа
Не Разбирам как слагате мрежи за комари на джипките и те да държат достатъчно добре.... аз съм с тази от снимката и вече има следи от у-ба макар че рядко карам но.... качествено
Коментар