Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво направих днес за любимата "Витара"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Какво направих днес за любимата "Витара"

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
    Здравейте колеги .Най -накрая излязох от бокса и бързам да се похваля.Не ,че е нещо извънземно,но е сравнително евтино и мисля,че ще върши работа.Става въпрос за броните и монтирах 31ци ,че са ми големи джантите.Ааа,и нов радиатор!!!
    Честито.Наистина има за какво да се похвалиш.Станала е страхотна.
    НАЙ-ГОЛЯМАТА ПРЕЧКА-СТРАХЪТ

Коментар

Пак гледам броните и гумите и се кефя как добре е станала Витарата. Нали знаеш, че по стара българска традиция без кусур не може та: Рогчето на задната броня ако му пуснеш примерно една шиничка навътре към калника ще го лишиш от възможността да събира и да скуби треви, храсти и ниски клони.
      OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Браво ! Много добре изглежда Витарата.

Коментар

Първоначално публикуван от karata_z Преглед на мнение
          Браво направо е супер !!!! Дай малко подробности, какво е дигано ,за броните ,цени ,ако може щракни малко снимки от долу !Пак браво ,много готино стои !!!!
          Радвам се ,че ви харесва колеги!Витарата има лифт на окачването "Иван Попов" и бодилифт само 2,5см засега/трябваше да бъде поне 5см,ама нещата се забавиха/.Чертежите и напътствията на Славин помогнаха много за изпълнението на лифтовете,за което още веднъж благодаря!Благодаря и на приятелите от Бургас Миро и Иван,които реализираха целия тунинг на колата.Цени могат да ти кажат те.Прилагам снимки отдолу.Тази скара си я имаше предварително,само скъсихме тръбите,за да излезе по-близо ролбара до решетката.
          Прикачени файлове
          0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от slavin Преглед на мнение
            Пак гледам броните и гумите и се кефя как добре е станала Витарата. Нали знаеш, че по стара българска традиция без кусур не може та: Рогчето на задната броня ако му пуснеш примерно една шиничка навътре към калника ще го лишиш от възможността да събира и да скуби треви, храсти и ниски клони.
            Съгласен съм,подобрения ще и се правят още много,има местенце за лебедката,бих искал аз лично да си поиграя с някои неща,ама все не остава време!Вчера тествах новите гуми/и брони/ в едно дере с доста сериозни наклони,нямаше кал,но излезе учудващо добре нагоре и никъде не ми е опирала.Колеги,споделете на какво налягане са ви гумите,който е оборудван с 31-ци?
            0887/400121 Антон Донев

Коментар

Съгласен съм,подобрения ще и се правят още много,има местенце за лебедката,бих искал аз лично да си поиграя с някои неща,ама все не остава време!Вчера тествах новите гуми/и брони/ в едно дере с доста сериозни наклони,нямаше кал,но излезе учудващо добре нагоре и никъде не ми е опирала.Колеги,споделете на какво налягане са ви гумите,който е оборудван с 31-ци?
              Налягане 1.6
              DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Благодаря,агънце незаспало
                0887/400121 Антон Донев

Коментар

За 31-ци на Витара - от пред 1, от зад 0.8. Това е някакъв разумен минимум. С регенерати може и още по-малко. Разликата е осезаема. Всичко над 1.2 за в гората е безсмислено при толкова лека кола и с такъв размер гуми. Дори оригиналните гуми се препоръчва да са на 1.6, а те са много по-малки от 31".

Коментар

Благодаря,агънце незаспало
                    Ще ти изпапкам хубавите джанти
                    DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Ааа,мои са си!Защо отпред 1,а отзад 0,8?Заради двигателя ли/практиката по гумаджийниците е обратна/?Няма ли риск да ги "яде" неправилно?Ами тя ако на 0,8 няма проблеми с износването Витарата с тези Вартбургови пружини ще вози по-меко и от МВ124/карах такъв 3 години и съм го признал за комфортна возия/
                      0887/400121 Антон Донев

Коментар

Минаха 2 седмици и не бях правил нищо по Витарата, че му дойде времето. Бях поръчал хъбове WARN от Гърция, но по една или друга причина ги нямам още, а сърце мъжко не трае и вчера:

и днес:

Малко не изпитах удоволствие, защото само купуваш и слагаш и няма никакво творчество или проблем за решаване. Всъщност комплекта не дойде с болтове, а орииналните от капачките са къси и си купих 12бр. М8х30 + федерки.

Коментар

А конусчета има ли ?
                          0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
                            А конусчета има ли ?
                            Не, с обикновени болтове е. Напасва се по главината.

Коментар

Тъй като ми поизпусна леко единия заден амортисьор,смених и двата.Дилемата беше оригинални за модела или Опелови.Сравних двата и в предвид евентуалния лифт се спрях на опеловите.Модела е за старата Вектра,Астра,Деу Нексия и т.н.-еднакви са.Сравнението беше между газови на "Оптимал".Освен дължината,разликата е в твърдостта и налягането на газа.Опеловите са много по-твърди и налягането на газа е много по-голямо.С една ръка трудно се удържат в сгънато състояние.Дупката на ухото при Витаровите е 12мм,а при Опеловите е 10мм-налага се разпробиване(втулката е много по дебелостенна от на Витаровите и няма проблем) Тампона при при ухото на Опеловите е доста по малък и тънък.Разлика в размерите в дебелината на амортисьорите няма.
                              На мен ми харесва как се получи возията с Опеловите амортисьори,като сменя пружините,може би ще има разлика,но незнам към твърдо или меко(предполагам вартбургови).
                              Сложих си и подложки на бъмпстоповете.Изработени са от полиамид.Височината е 33мм,резбата е М10х1,25,стърчи 11мм.Засега нямам забележки към тях.Ако има въпроси питайте
                              Поздрави!
                              Прикачени файлове
                              Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Здравейте колеги .Най -накрая излязох от бокса и бързам да се похваля.Не ,че е нещо извънземно,но е сравнително евтино и мисля,че ще върши работа.Става въпрос за броните и монтирах 31ци ,че са ми големи джантите.Ааа,и нов радиатор!!!
                                колега, какъв размер са тръбите за броните

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X