От: Нова Витара във форума-много въпроси?
Ми то ... на 40 километра сме
Мини утре или в неделя на по бира, ще съм си в къщи през повечето време.
Да, имах предвид предния плексиглас, стрелките се издърпват назад, по посока задницата на колата. Шлици няма, изобщо няма никаква фиксация. както я ковнеш, така стои. Ако не е натисната добре, от вибрациите се мандахерца.
Това, че при първо отваряне на термостата, стрелката отива малко по-напред е нормално.... абе не е нормално, но не е особено тревожно. Всичките боклучави термостати го правят, особено така наречените немски. оригиналния термостат си заковава стрелката и не мърда.
Причината е, че не чак толкова оригиналните, правят първо отваряне на няколко градуса отгоре на нормалното. не знам защо, не съм чоплил. След това се държат правилно. Наистина читав термостат си отваря винаги на една и съща температура. Ако се 'сготви' термостата в някое канче с термометър, си личи много добре.
Ми то ... на 40 километра сме
Мини утре или в неделя на по бира, ще съм си в къщи през повечето време. Да, имах предвид предния плексиглас, стрелките се издърпват назад, по посока задницата на колата. Шлици няма, изобщо няма никаква фиксация. както я ковнеш, така стои. Ако не е натисната добре, от вибрациите се мандахерца.
Това, че при първо отваряне на термостата, стрелката отива малко по-напред е нормално.... абе не е нормално, но не е особено тревожно. Всичките боклучави термостати го правят, особено така наречените немски. оригиналния термостат си заковава стрелката и не мърда.
Причината е, че не чак толкова оригиналните, правят първо отваряне на няколко градуса отгоре на нормалното. не знам защо, не съм чоплил. След това се държат правилно. Наистина читав термостат си отваря винаги на една и съща температура. Ако се 'сготви' термостата в някое канче с термометър, си личи много добре.
Коментар