Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бела Жига 1.9 TDI - Самурай за трофи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Бела Жига 1.9 TDI - Самурай за трофи

Първоначално публикуван от Миро Иванов Преглед на мнение
    Един безплатен съвет, сложи поне витарова кутия(и ако има финанси и дву- или нагоре дисков съединител).И това е пробвано и работи по-добре.
    Това прави в момента Качето във Враца. Аз събирам още инфомация, но това ми е в момента мнението. Отдено искам нещо, което е доказано, че работи - пробите и грешките вече ми идват в повече.

Ей това нещо използва модела:

Който ходи в Кърджали може да го види.

Първоначално публикуван от gogosi Преглед на мнение
    Този мотор спокойно се напъва и до 200 коня, проблема ще ти е със съединтел и кутия. Има доста по-голям въртящ момент от бензина. Моят АРЛ 1.9 тди оригинално е 150 коня и 320 нютона. Само с чип става близо 190 коня и 400 нютона и оригинален 240 мм съединител на VW почва да издъхва.
    Така е прототипът от клипа е с 200 коня и над 300 Nm, и моя ще бъде по същата схема. Сменят му помпата с механична, и турбото е от 131 коня двигател. Аз искам да го повторя. Съединителят наистина не може да е оригинален, изкарва много малко. Но аз съм намерил, този за който писах и с него няма проблеми.
    Последно редактирано от Стоян Францов; 03-02-15, 20:01.

Коментар

Мостовете с каква педавка са?6,10?
      0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
        Мостовете с каква педавка са?6,10?
        Би трябвало да са 6:1. Не съм ги проверявал,но за такива съм ги купил. От volvo 303 са.

Коментар

Първоначално публикуван от Free Spirit Преглед на мнение
          Сложи и някакви немски скорости със голям съединител,колкото по-малко японско остане толкова по-добре!
          Не, че нещо, ама си написал пълни глупости.
          Японците са по-майстори на коли от немците. Ако и в немско да ги измислят...

Извинявайте за спама, ама не може току-така да се пишат врели-некипели.
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Ще похарчиш много повече пари да направиш 110кс тди отколкото 1.9 пд. За да стане 200к.с. Попа дюзата и трябват само дюзи,хубав кулер, и хибрино турбо. На 110 ката много повече

Коментар

Това дето е по снимките го имаш налично,да?Колко е диаметъра на феродовия диск?
              0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                Това дето е по снимките го имаш налично,да?Колко е диаметъра на феродовия диск?
                Ще премеря като ходя до склада.

Така ще го правя.
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:994637_659532114086939_796516115_n.jpg
Прегледи:1
Размер:82.6 КБ
ID:5639888

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                  Не, че нещо, ама си написал пълни глупости.
                  Японците са по-майстори на коли от немците. Ако и в немско да ги измислят...

Извинявайте за спама, ама не може току-така да се пишат врели-некипели.
                  Гледам че си е приготвил предимно японски железа за проекта....

Коментар

Име:SDC14197.JPG
Размер:274.6 КБ
ID:5639884Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SDC14200.JPG
Размер:275.0 КБ
ID:5639885Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SDC14202.JPG
Размер:277.1 КБ
ID:5639886Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SDC14201.JPG
Размер:273.0 КБ
ID:5639887 Ето снимки и от нас по темата , но все не ни стига времето да довършим замисленото до край... Двигателят е от VW1.9 TDI 110 кс. , дано тая година да можем да го изпробваме ...

Коментар

Първоначално публикуван от autocolorpetrovi Преглед на мнение
                      Ето снимки и от нас по темата , но все не ни стига времето да довършим замисленото до край... Двигателят е от VW1.9 TDI 110 кс. , дано тая година да можем да го изпробваме ...
                      Супер. Точно за това и аз мисля. Какво сте сложили за съединител? Сменяли ли сте помпата и чипован ли е?

Коментар

Първоначално публикуван от Миро Иванов Преглед на мнение
                        Един безплатен съвет, сложи поне витарова кутия(и ако има финанси и дву- или нагоре дисков съединител).И това е пробвано и работи по-добре.
                        Колко голям съединител ще сложиш на витарова кутия?
                        http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнение

Така е прототипът от клипа е с 200 коня и над 300 Nm, и моя ще бъде по същата схема. Сменят му помпата с механична, и турбото е от 131 коня двигател. ....
                          Би ли споделил каква механична помпа ползват, че ми стана интересно.
                          DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
                            Би ли споделил каква механична помпа ползват, че ми стана интересно.
                            Незнам още детайлите, разпитвам....., но за всичко има решение по двигателя и скоростите. И то е изпробвано.

Ето това е феродовият диск - правен е в Унгария и работи много добре.

Име:10965769_10202419598849705_10128075_n.jpg
Размер:52.9 КБ
ID:5639900
                            Последно редактирано от Стоян Францов; 03-02-15, 22:07.

Коментар

Има и една смолянска вирара с такъв мотор. И е в движение от досра време т.е. трябва да са изчистени болестите.

Чисто геомртрично тези гуми с тази ширина на моста и на рамата възможно ли е да се получи смислена конструкция?
                              о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
                                Има и една смолянска вирара с такъв мотор. И е в движение от досра време т.е. трябва да са изчистени болестите.

Чисто геомртрично тези гуми с тази ширина на моста и на рамата възможно ли е да се получи смислена конструкция?
                                Ще се получи.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X