Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз с Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: И аз със Витара

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
    Честито Десо.
    Все пак се оказа, че витарата е форумска. То и нямаше начин де, само докато я види човек му става ясно.

За пазенето-ако ще я пазиш за какво ти е?.. Такава машина се пази да не строши нещо, тенекии и външен вид са за Кайен и Q7...

За трети път ти казвам-смени гумите, че са и големи. Ще трошиш диференциали и карета, ако започнеш да я караш по предназначение. Иначе има фасон, ако не и даваш зор може и да устиска, ама защо си я взел, ако няма да и даваш зор... По принцип карам моята с 235/75/15 и долу-горе устисква на напъна. На състезанието в Шумен сложих 31-ци тракторки и на третото препятствие строших пиньон и корона отзад.
    Ама ти си знаеш де. Само да не кажеш, че не си бил предупреден.

Чакаме първите снимки на кална витара.
    Айде сега гумите му били големи.Кольо, когато си купи Витарата от тази идва да гледа и да пита кое,как и защо. Сега гумите му били големи.Тези галоши съм ги купувал по 360 лв парчето.На килограми са по леки от доста по малки регенерети.Това в рамките на шегата,да не се обидиш Коле.

Коментар

Честито и от мен,да си я караш по предназначение и много безаварийни!

P.S.Внимавай с Ямболската група,от време на време им идват "гениални" идеи!
      Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Честито колега! Дано да те слуша и много да те забавлява.

Направи една тема или ни светни какъв е бил проблема когато е студена.

Колко са големи гумите?

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          За пазенето-ако ще я пазиш за какво ти е?.. Такава машина се пази да не строши нещо, тенекии и външен вид са за Кайен и Q7...
          За трети път ти казвам-смени гумите, че са и големи.
          Исках да кажа, че ще се поддържа.. Което се счупи, ще се ремонтира..
          Гумите за сега ще са тези, след нова година като минат банкетите ще гледам за някакви други, а с тези ще зарадвам някой съфорумник..
          Първоначално публикуван от ethero Преглед на мнение
          Направи една тема или ни светни какъв е бил проблема когато е студена.

Колко са големи гумите?
          По-нататък ще гледаме защо се запъва като е студена..
          А гумите са 31-ци..

Коментар

Де ги намирате тия хубави Витари бре!
            Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
              Търсих я из форума преди да я взема, но не можах да намеря тема за нея? Може ли линк?
              Имам само снимка, по нея гледах като си правих моята броня, не че има нещо общо, но съм я запомнил с тоя рифел отпред.
              Обаче тия джанти са ми много познати от някъде, само да се сетя откъде.
              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:предна броня.jpg
Прегледи:2
Размер:269.6 КБ
ID:5434149

Коментар

А честито! Много да те слуша и умната!
                Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Много добра витара! Аз моята също я карам с 31ци /кобри/ и никога вече не бих сложил по-малка гума.
                  Оф-Роуд клуб "Без Граници" - Сливница

Коментар

Направихме и няколко заварки отпред.. Поръчах нов фар, че шофьорския е поначупен..

Ето я и първата кал..
                    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:706322_4699480762783_1739838406_o.jpg
Прегледи:1
Размер:185.5 КБ
ID:5434160

Коментар

Честито..Избора ти е правилен Корави машини са
                      ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Много, безаварийни,кални километри ти желая, Десо!
                        ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                        0878 23 58 34- Радо

Коментар

Направихме и няколко заварки отпред.. Поръчах нов фар, че шофьорския е поначупен..

Ето я и първата кал..
                          [ATTACH=CONFIG]524627[/ATTACH]

Таз кал не е кал ,още трябва Честито! Сигурно ще се засечем на някоя разходка.
                          Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Честито, със здраве да я караш!

Няма ли да ти е малко скучно така т.е. само да караш, без да правиш - като гледам почти няма какво да се прави по нея?!
                            о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

И тук да се похваля! Айде и аз вече с джипка.. Дълго време търсих, гледах най-различни марки и се чудих.. Г-клас ли да е, Патрол ли да е, Тойота ли да е..
                              Ама се спрях на витарката.. Голямо БЛАГОДАРЯ на Кольо дето ме нави! Ще го черпя пак, какво да се прави, заслужил !
                              [ATTACH=CONFIG]524535[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]524536[/ATTACH]

Бензинка с газ.. Върви много добре, но нещо като е студена прави дивотии..
                              Оборудвана с лебедка 6000 либри, мисля, че е Т-макс.. Хайджек, брадва и лопата .. Има си и една чанта с най-различни въжета..
                              Повече снимки ще пусна по-късно, като я вдигна в сервиза..
                              Добра Витара.Да ти е честита и да си я караш дълго и безаварийно!!!
                              Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
                              Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
                              "Mud Angels" Stara Zagora

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
                                Сигурно ще се засечем на някоя разходка.
                                А дано!
                                Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
                                Честито, със здраве да я караш!

Няма ли да ти е малко скучно така т.е. само да караш, без да правиш - като гледам почти няма какво да се прави по нея?!
                                Има, има.. Сега малко я постягаме по ходова част и други важни неща..
                                След това мисля да и слагам шнорхел или гофриран маркуч.. По-нататък мисля да я опаковам в железа..Още по-нататък може и двигател да се смени, но това далечно още..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X