Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпроси относно витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Въпроси относно витара

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
    Потресен сте колега, защото няма кой да завърти делкото и да му направи предверениетоидеята да се сложи нов палец и капачка без да бутнете делкото е равна на 0, във вашият случай направо минус. Успех
    Защо бе Трифоне аз мойте като ги смених нищо не съм пипал и не съм имал проблеми.
    не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
      Това за опасността от чукане докато е на подемника е малко нещо глупост...
      Ако се удря така, че да се стигне до падане от подемника-по вероятно е преди това да сте изкъртили корпуса на кутиите от чукане...

Виж дали вътре в дупката е изстъргана гняста. Понякога не я очистват добре, и квадрата не може да влезе достатъчно.
      Ако е чисто-да направят нов квадрат бе. От добра стомана за да не се разшльока от усилието. Желателно е инструмента да е с форма на буквата "Т". Късата част е квадрата, а през дългата въртиш. Смисълът е да може да се чука в осево направление докато напъваш да развиваш.

Баси майсторите, щом не могат да развият една пробка.
      Вече е Иванов ден и сме заети (използвам повода да честитя празника на именяците - да сте живи и здрави и по-рядко да ви се чупят джипките!) Но в понеделник отивам на стругар да извае един четириграм точно по пробките и започва блъскането. А иначе напоследък се изумявам с каква лекота "майсторите" отвръщат на клиентите си - Това не мога да го направя, или пък обясняват колко било трудно и колко време и средства щяло да ни струва, пък после - "Няма работа"..

Коментар

Колеги искам да попитам дали витарата има филтър на купето или нещо подобно,тъй като като пусна парното и от духалките се носи ужасна миризма ... Няк'ви идеи ?
        YAMAHA RAPTOR 700R

Коментар

Извади си вентилатора , и си почисти листата и боклуците върху самия радиатор на парното.
          Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Първоначално публикуван от Петков(Sidekick) Преглед на мнение
            Колеги искам да попитам дали витарата има филтър на купето или нещо подобно,тъй като като пусна парното и от духалките се носи ужасна миризма ... Няк'ви идеи ?
            Няма филтър!Колегата добре Ти е казал....Събират се много боклуци в парното,но по-добре изтърпи и като се затопли го почисти основно!
            Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Здравейте колеги. Витарката е 2.0 тд мазда мотор. От известно време се появява еднократно прекъсване на мотора без значение от оборотите и температурата на двигатела. Прави го когато си иска. Иначе колата си върви подържа висока скорост, което изключва възможността според мен за задръстен горивен филтър. Може ли да е нещо по тоците? Някой ако има някаква идея да пише.

Коментар

То май от тях трябва да се започне..
                Grand Vitara 2L 140hp. 2006
                LZ2BTK
                AB+

Коментар

Първоначално публикуван от pindikov Преглед на мнение
                  Здравейте колеги. Витарката е 2.0 тд мазда мотор. От известно време се появява еднократно прекъсване на мотора без значение от оборотите и температурата на двигатела. Прави го когато си иска. Иначе колата си върви подържа висока скорост, което изключва възможността според мен за задръстен горивен филтър. Може ли да е нещо по тоците? Някой ако има някаква идея да пише.
                  Възможно е да взема въздух от някъде.... Прогони всички маркучи за горивото и по възможност си сложи прозрачни,за да виждаш мехурите ако има въздух ... Успех!
                  SUZUKI "GRAND VITARA" 2.0 (16V)-J20A + MITSUBISHI "OUTLANDER"-2.4- AUTOMATIC

Коментар

Прозрачните маркучи не са горивни, или ако има, нека някой сподели цена и някакви характеристики

Коментар

Може и да си прав...,но лично аз съм виждал доста дизелови автомобили с такива маркучи , и не ми се вярва на някой да му се е разпаднал маркуча от нафтата. Колегата може да сложи временно такива маркучи "около" горивния филтър,докато локализира проблема.
                      SUZUKI "GRAND VITARA" 2.0 (16V)-J20A + MITSUBISHI "OUTLANDER"-2.4- AUTOMATIC

Коментар

Така е за дизелите, но те са фабрични и ако чуеш колко струват...ще паднеш, тъй като са оригинална част, може от някой стар автомобил с инжекцион да станеуспех.

Коментар

Колега, може и да не ти се вярва, но с добавянето на биодизел в нафтата нещата се промениха. Аз лично съм вадил такава гняз от резервоара на едно паджеро, че съм се чудил какво е това - нафта, мазут, катран или някаква друга фракция. И това от връщането на излишното гориво обратно в резервоара заедно с частичките от разградените маркучи от горивопровода и всичко гумено по пътя ...

Коментар

Приятели имам един въпрос към вас ... Имам ДБ 1.6 16в която купих с метални брони отпред и отзад,но ми се иска да я направя с тръби.Мисля че ще изглежда по-дборе!Искам да знам дали захващането на броните при дълга и къса база е едно и също,тъй като мисля старите да ги обявя за продан и ако евентуално някой колега с къса база се интересува да знам какво да отговарям
                            YAMAHA RAPTOR 700R

Коментар

Захващането е различно.
                              о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Продължавам с питанките,че сега е топло и е време за ремонти.По-рано в темата бях питал за масла в скорсти,раздатки и дифове и ето,че тяхното време дойде и се колебая между някои неща ... На преден план са скоростите и раздатъчната кутия

Първи вариант: намерих масло 75W90 по един литър на приемлива цена,но е GL-5.Дали няма да има проблем за синхронизаторите ?
                                Втори вариант: опаковка от 5 литра 75W90 на GL-4 (няма по малки опаковки) Добре,но остават свободни 1,8 литра и се питам дали не мога да сменя и маслото и в предния диф
                                Трети вариант: какво ще стане ако им набухам на всички минерално 80W90 ?
                                YAMAHA RAPTOR 700R

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X