Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпроси относно витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпроси относно витара

Здравейте, от една седмица съм собственик на витара 2.0 тди 98 г. Общото състояние е задоволително според мен, но ме интерисуват индикациите на таблото и по-точно при вкючено 4х4 трябва ли да светва лампа. Прочетах, че може да има може и да нямя лампа. Как мога да разбера имам ли лампа изобщо? Благодаря предварително.

От: Въпроси отностно витара

"Лампа" задължително има ! Има вариациий с който само няма "лампа" за бавните скорости .
    Лудак

Коментар

Благодаря за отговора. Утре ще търся къде е проблема. В книжката за витара пише, че дизеловата версия имат лампа и за температурата на антифриза също и за нивото в разширителното казанче. Ще помоля някой който има такава да каже при даване на контакт кои лампи му светват на таблото?

Коментар

Най-често спира да свети лампата за 4х4 след смяна на съединител! ...Провери дали е вкючена буксата която се на намира в задният край на двигателя,където се свързва със скоростите или гледай за разкачена маса пак там! ....При мен спря да свети след тежък преход и се оказа,че съм скъсал една маска маса в предния край на двигателя,тояно над картера и под алтернатора се пада,но на твоя двигател незнам къде е! ....успех!
        Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Благодаря отново за отговора. Днес ходих на еладжия, но ме отсвири, че не се е занимавал с такива машини. Та някой от Варна ако може да сподели къде си оправя ел. проблемите.

Коментар

КОЛЕГИ КАЖЕТЕ НЕ6ТО ЗА ВИТАРА ДАЛГА БАЗА МИСЛЯ ДА СИ КУПЯ ЕДНА ТАКАВА 1,6 98КОНЯ,КАК Е КАТО ГОРЕНЕ ПРОХОДИМОСТ,СКАПИ ЛИ СА 4АСТИТЕ

Коментар

При регистрациите по форумите има правило, че писането с големи букви се разбира като крещене, смятате ли че някой ще ви отговори, отделно има търсачка, използвайте я

Коментар

Здравейте колеги искам да ви се похваля, че с едно приятелче отстранихме проблема с несветещата лампа при включено 4х4. Оказа се, че под самия датчик трябва да има съчма, която при мен липсваше незнам защо. Намерихме подходящия размер и вече си имам работеща индикация.

Коментар

Първоначално публикуван от pindikov Преглед на мнение
                  Здравейте колеги искам да ви се похваля, че с едно приятелче отстранихме проблема с несветещата лампа при включено 4х4. Оказа се, че под самия датчик трябва да има съчма, която при мен липсваше незнам защо. Намерихме подходящия размер и вече си имам работеща индикация.
                  Брей! ...Тука ме учуди....ще бъде много полезно,ако имаш снимков материал да качиш!

Коментар

За съжаление снимки не сетих да направя, но ако някой има разглобена раздатка лесно може да провери. При мен съчмата свърши работа поне за сега. Пробвал съм поне десетина пъти и никакви проблеми.

Коментар

Здравейте колеги, някой може ли да ми каже колко долу-горе ще ми струва боди лифт на витара 98 г. Проблема,е че я купих с хубави гуми, но са големи и опират. Гумите са 225/75 R 16. Ровех се из форума и доколкото разбрах боди лифта ще ми е по-евтин. Ако правя боди лифт то до колко мм да е и с най-малко преправяния?

Коментар

Първоначално публикуван от pindikov Преглед на мнение
                        Здравейте колеги, някой може ли да ми каже колко долу-горе ще ми струва боди лифт на витара 98 г. Проблема,е че я купих с хубави гуми, но са големи и опират. Гумите са 225/75 R 16. Ровех се из форума и доколкото разбрах боди лифта ще ми е по-евтин. Ако правя боди лифт то до колко мм да е и с най-малко преправяния?
                        Колега голям късметлия си,защото човекът който ти трябва за бодилифта е от твоят град,но в момента е на събора в Приморско! .....ник-а му е PACH -Иван Тодоров

Коментар

Колега, Pach не е ли от Бургас? Някой от Варна не е ли правил боди лифт на витара 98 г. Правилно ли съм разбрал, че предния мост е като на гранд витара а задния като на старата витара?

Коментар

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
                            Колега голям късметлия си,защото човекът който ти трябва за бодилифта е от твоят град,но в момента е на събора в Приморско! .....ник-а му е PACH -Иван Тодоров
                            Eмо, той нее ли от Бургас? А колегата от Варна?
                            За Варна мога да кажа Десо-0887 87 01 45
                            898450701

Коментар

Първоначално публикуван от svi Преглед на мнение
                              Eмо, той нее ли от Бургас? А колегата от Варна?
                              За Варна мога да кажа Десо-0887 87 01 45
                              Да!....Грешката е моя! и двамата колеги ще ти свършат перфектна работа и ще ти спестят много главоболия! ...Но предполагам,че и Десо е в Приморско,но му се обади утре!....или направо идвай утре на събора да си правим кефа и да ти обясним всичко нагледно!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X