Здравейте, от една седмица съм собственик на витара 2.0 тди 98 г. Общото състояние е задоволително според мен, но ме интерисуват индикациите на таблото и по-точно при вкючено 4х4 трябва ли да светва лампа. Прочетах, че може да има може и да нямя лампа. Как мога да разбера имам ли лампа изобщо? Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпроси относно витара
Свий
X
-
От: Въпроси отностно витара
Благодаря за отговора. Утре ще търся къде е проблема. В книжката за витара пише, че дизеловата версия имат лампа и за температурата на антифриза също и за нивото в разширителното казанче. Ще помоля някой който има такава да каже при даване на контакт кои лампи му светват на таблото?
Коментар
-
Най-често спира да свети лампата за 4х4 след смяна на съединител!...Провери дали е вкючена буксата която се на намира в задният край на двигателя,където се свързва със скоростите или гледай за разкачена маса пак там! ....При мен спря да свети след тежък преход и се оказа,че съм скъсал една маска маса в предния край на двигателя,тояно над картера и под алтернатора се пада,но на твоя двигател незнам къде е! ....успех!
Майка Япония.......Всичко друго е компромис!
Коментар
-
Здравейте колеги искам да ви се похваля, че с едно приятелче отстранихме проблема с несветещата лампа при включено 4х4. Оказа се, че под самия датчик трябва да има съчма, която при мен липсваше незнам защо. Намерихме подходящия размер и вече си имам работеща индикация.
Коментар
-
Първоначално публикуван от pindikov Преглед на мнениеЗдравейте колеги искам да ви се похваля, че с едно приятелче отстранихме проблема с несветещата лампа при включено 4х4. Оказа се, че под самия датчик трябва да има съчма, която при мен липсваше незнам защо. Намерихме подходящия размер и вече си имам работеща индикация....Тука ме учуди....ще бъде много полезно,ако имаш снимков материал да качиш!
Коментар
-
Здравейте колеги, някой може ли да ми каже колко долу-горе ще ми струва боди лифт на витара 98 г. Проблема,е че я купих с хубави гуми, но са големи и опират. Гумите са 225/75 R 16. Ровех се из форума и доколкото разбрах боди лифта ще ми е по-евтин. Ако правя боди лифт то до колко мм да е и с най-малко преправяния?
Коментар
-
Първоначално публикуван от pindikov Преглед на мнениеЗдравейте колеги, някой може ли да ми каже колко долу-горе ще ми струва боди лифт на витара 98 г. Проблема,е че я купих с хубави гуми, но са големи и опират. Гумите са 225/75 R 16. Ровех се из форума и доколкото разбрах боди лифта ще ми е по-евтин. Ако правя боди лифт то до колко мм да е и с най-малко преправяния?.....ник-а му е PACH -Иван Тодоров
Коментар
-
Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнениеКолега голям късметлия си,защото човекът който ти трябва за бодилифта е от твоят град,но в момента е на събора в Приморско!.....ник-а му е PACH -Иван Тодоров
За Варна мога да кажа Десо-0887 87 01 45898450701
Коментар
-
Първоначално публикуван от svi Преглед на мнениеEмо, той нее ли от Бургас? А колегата от Варна?
За Варна мога да кажа Десо-0887 87 01 45и двамата колеги ще ти свършат перфектна работа и ще ти спестят много главоболия!
...Но предполагам,че и Десо е в Приморско,но му се обади утре!....или направо идвай утре на събора да си правим кефа и да ти обясним всичко нагледно!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар