От: Моето Сузуки LJ 80-четки на електро-мотора и други дребни "болежки"!
Здравейте колеги!
може ли някой да даде съвет?
Днес докато шофирах, някак странно при натискане на спирачка ,педала пропадна и ми изтрака спирачка(по скоро шума дойде от цилиндъра).Колата спира след напомпване 2-3 пъти,няма изтичане на течност.След обяда обезвъздуших системата но ,като цяло първия натиск е "мек",спира чак след напомпване.
........остава - повреда по спирачният цилиндър.
Та въпроса е ,какво може да му се е повредило и подлежи ли на ремонт(ако смятате ,че има и друга вероятност,моля коментирайте) .
Благодаря предварително!
					Здравейте колеги!
може ли някой да даде съвет?
Днес докато шофирах, някак странно при натискане на спирачка ,педала пропадна и ми изтрака спирачка(по скоро шума дойде от цилиндъра).Колата спира след напомпване 2-3 пъти,няма изтичане на течност.След обяда обезвъздуших системата но ,като цяло първия натиск е "мек",спира чак след напомпване.
........остава - повреда по спирачният цилиндър.
Та въпроса е ,какво може да му се е повредило и подлежи ли на ремонт(ако смятате ,че има и друга вероятност,моля коментирайте) .
Благодаря предварително!

.това което си захванал,какво е с мек таван или твърдо,ако ще махаш вратите също можем да коментираме...та това е което се сещам в момента
.това което си захванал,какво е с мек таван или твърдо,ако ще махаш вратите също можем да коментираме...та това е което се сещам в момента

,че нещо.......
,че нещо....... ?
 ? Ще ти взема размера .
  Ще ти взема размера .

.....ако някой дава парата,давай му ги,аз си ги представях за 40-50лв.мах.(имам и куриер на сметката си)- двете ,като гледам снимките ще им трябва "лека" намеса от тапицер
.....ако някой дава парата,давай му ги,аз си ги представях за 40-50лв.мах.(имам и куриер на сметката си)- двете ,като гледам снимките ще им трябва "лека" намеса от тапицер  .А,инак....това са седалките които търся!!
.А,инак....това са седалките които търся!! . Понеже във времето някой е сложил мостове от Самурай ( отпред кардан въобще не са сложили а отзад е с голям ъгъл ) ще добавя мотор 1,3 с 5-степенна кутия и раздатка от Самурай .Купето е в много лошо състояние и ще го направя наново като използвам само вратите , предния капак и предната маска . Ще отворя отделна тема като почна с ремонта.
 . Понеже във времето някой е сложил мостове от Самурай ( отпред кардан въобще не са сложили а отзад е с голям ъгъл ) ще добавя мотор 1,3 с 5-степенна кутия и раздатка от Самурай .Купето е в много лошо състояние и ще го направя наново като използвам само вратите , предния капак и предната маска . Ще отворя отделна тема като почна с ремонта.

Коментар