От: Моето Сузуки LJ 80-четки на електро-мотора и други дребни "болежки"!
[QUOTE=stoil_69;1609634]Колега, семерингите и уплътненията ще ти станат без проблем тази операция я правих преди два месеца по моето Lj80.За съжаление сходствата със Самурая свършват до тук и започва главоболието с намиране на части за нашите машинки.Ел-мотора става само оригинал.Ти от къде се сдоби с мигачите и габаритите?
PS.Ицо ,ще те береш ядове на събора
.Нали ще ше да правиш поръчка за количество,и аз чакам[/QUO
мигачи и габарити-ЗИЛ,УАЗ-линейка,трактор ЮМЗ(от по старите-заоблените форми ).Моите ги взех от един магазин(за руски машини) в София-кв."Хаджи Димитър".По-спомен около 6лв. комплект(метален корпус ,рефлекторче ,метална гривна и пласмасово капаче)-100% съвместими и ремонтно пригодни!за фаровете знам че стават от Жигула,Голф,Запорожец-една генерация са !при мен не се е налагало да търся друго!Твоето Suzuki с какви задни седалки е -в/у калниците или една цяла-тип SJ410,413?аз търся сгъваемите за задните седалки.
[QUOTE=stoil_69;1609634]Колега, семерингите и уплътненията ще ти станат без проблем тази операция я правих преди два месеца по моето Lj80.За съжаление сходствата със Самурая свършват до тук и започва главоболието с намиране на части за нашите машинки.Ел-мотора става само оригинал.Ти от къде се сдоби с мигачите и габаритите?
PS.Ицо ,ще те береш ядове на събора
.Нали ще ше да правиш поръчка за количество,и аз чакам[/QUOмигачи и габарити-ЗИЛ,УАЗ-линейка,трактор ЮМЗ(от по старите-заоблените форми ).Моите ги взех от един магазин(за руски машини) в София-кв."Хаджи Димитър".По-спомен около 6лв. комплект(метален корпус ,рефлекторче ,метална гривна и пласмасово капаче)-100% съвместими и ремонтно пригодни!за фаровете знам че стават от Жигула,Голф,Запорожец-една генерация са !при мен не се е налагало да търся друго!Твоето Suzuki с какви задни седалки е -в/у калниците или една цяла-тип SJ410,413?аз търся сгъваемите за задните седалки.
,спука се корпуса на предно,дясно спирателно цилиндърче(там където се навива пробката за обезвъздушаване) и протече(не може да се ремонтира голяма е повредата)
!!временно ще го изключим от системата и ще се опитаме да сложим пробката з а обезвъздушаване на друго място!!Но това е временно решение
,Е,...-"снимай цилиндърчето"...,ама прочетох съобщението ,чак след като монтирахме всичко
едва ли има други с такава форма с различни размери и захващане.
,на куриерската служба ,със запис или някакъв друг начин).Единствено ще те помоля ,ако в комплекта влиза :тас и цилиндърчета,моля те не пращай металният тас,няма смисъл само да тежи, на мен ми трябват цилиндърчетата(цилиндърчето)цилиндърчетата имат ли пробката за обезвъздушаване или трябва да я потърся ?
!
Коментар