От: Проблем с маслото.
аха ясно
аха ясно

един колега си купи кола то не е много кола щот е рено ама както и да е поляхме я , да си дойда на думата немога да ви направя снимки че щерката ми отримонтира фотоапарата , материала на семеринга е NRB 70 дават го за високи температури и обороти , поне така ми каза продавача с който се познаваме
а за греста до сега не ми е протичал семеринг дет е мазан с грес, но всеки си има своите техники които е чул или наследил от майсторите , ще ви пиша след ремонта на двигателя че утре ме чака дълаг ден и нощ

Сваляй главата и мери цилиндрите за износване и без това ще си направиш една ревизия на мотора ако трябва и едно бутало изкарай за да видиш маслените сигменти(както аз направих) Малко лошо ми стана като отворих моя ,но сега знам в какво състояние е .
, не мога да остана безучастен, моят съвет е следният. Тъй като имаш явен проблем с маслообирачи, като мен, аз направих така, маслото ми е на малко километри, сложих добавка, от Петрол-7лв и 95ст, и оттогава не съм доливал вече 2000км, при следващата смяна на масло ще има смяна и на всички консумативи по главата, ако дотогава още е моя витарката
Успех
УспехВ момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар