Колеги искам съвет за моя проблем а той е:На капачката на маслото ми се образува нещо като боза(пресечено масло)и имаше малко и на щеката в най-горния край а самото масло си е добро.Въпроса ми е какво значи това?Някой ми казват че било от конденз и било нормално за зимата а др. че е почнало да ми вкарва вода в маслото ,но нали ако вкарва вода ще се пресече всичкото масло?Това го открих преди месец и все си е така и маслото му няма нищо.Моля за помощ или съвет.Благодаря предварително!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с маслото.
Свий
X
-
От: Проблем с маслото.
Карай си спокойно,не се притеснявай!Понякога и самото масло "помага" за този конденз.Имал съм случай,в който с една марка масло,има доста боза по капачката,а след смяна с друго,почти не се забелязва.088пет722пет99
http://www.hydropompi.com/
Коментар
-
При липса на вентилация на картера е получава тази така наречена 'майонеза', огледай си въздушният филтър, тръбите към и от него, както и тръбите за вентилация на главата, ако има такива, но не разбирам от 16вентиловият, така че едно ръководство ще ти е необходимо
Честит 3 март!
Коментар
-
Има един маркуч който излиза от капака на клапаните и би-трябвало да отива някаде край инжекциона ,но от както сам я купил е пуснат надолу.Бях пробвал да го сложа кадето му е мястото но започва да прикъсва неможе да се кара направо и дава грешка на компа и пак го махнах.Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
"Mud Angels" Stara Zagora
Коментар
-
Маслото е нормално и карам постоянно на студен мотор.По принцип не може да загрее до работната температура докато я угася.Дано да е нормално да няма усложнения.Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
"Mud Angels" Stara Zagora
Коментар
-
Първоначално публикуван от SaTaNaTa_83_stz Преглед на мнениеМаслото е нормално и карам постоянно на студен мотор.По принцип не може да загрее до работната температура докато я угася.Дано да е нормално да няма усложнения.0885719173-Красимир
Коментар
-
Първоначално публикуван от SaTaNaTa_83_stz Преглед на мнениеМаслото е нормално и карам постоянно на студен мотор.По принцип не може да загрее до работната температура докато я угася.Дано да е нормално да няма усложнения.Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Красимир Канев Преглед на мнениеТочно в това е проблема,че се кара на къси разстояния и двигателя неможе да загрее за да изпари кондеза през отдушника.Б. Бонев
0осем88две6шест71три
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар