От: помощ за vitara16vi !!??
Във връзка с релето - имам някакъв бегъл спомен, че в същия корпус и със същите изводи има някакви релета по Хюндаите, обаче има една подробност - с нормално затворен контакт са. Просто имай едно наум, че по моргите малко "ги бъркат двата щата"
Във връзка с релето - имам някакъв бегъл спомен, че в същия корпус и със същите изводи има някакви релета по Хюндаите, обаче има една подробност - с нормално затворен контакт са. Просто имай едно наум, че по моргите малко "ги бъркат двата щата"
....Иначе го разгледах с лупа и нищо смущаващо не забелязах..Значи ,от сервиза на мицубиши са казали същото ,че горял някакъв кондензатор, но прекъснатата писта се забелязвала едва тогава, когато въпросният кондензатор се махнел...а нивомера не ми показва, нищо, но доколто разбирам, в резорвоара почти няма безин...Сега предстои да намеря куплонзите през левия стоп...Чудя се при положение ,че нишо не забелязвам по платката дали да нося компа в сервиза на мицубиши?! А за това да му налея директно бензин, незнам дали има смисъл, тъй като според поста на Оника, след като помпата не дава налягане , не се подава и искра...весела коледа
Коментар