Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нямам мощност на Витарата или искам прекалено много?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Нямам мощност на Витарата или искам прекалено много?

Първоначално публикуван от Близнаците Преглед на мнение
    Не е ли по добър вариант раздатка от самурай 410 пак е толкова бавна колкото и газковата може би и по здрава
    Манечка е за тоя мотор и скорости , иначе има страхотно предавателно число и без проблем вътри 34-ки с 5.125 дифове
    Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
      Благодаря! Да,по-горе съм казал.....Двигател и скорости Омега,Раздатка Газ 69 и Уазкови кардани! Наснимал съм всичко много пъти,но ще почакам малко и тогава ще пусна тема,в която ще отговоря на всеки въпрос,но искам първо да видя,какво ще се получи и ако съм доволен ще покажа реализацията на проекта,а сега и нямам възможност да продължа със следващите стъпки!
      Емо, би ли споделил от къде взе витарата за този експеримент? Шумен, с видински номера?
      TG

Коментар

Първоначално публикуван от gen4 Преглед на мнение
        Емо, би ли споделил от къде взе витарата за този експеримент? Шумен, с видински номера?
        Ей веднага ме разкриваш! ...Да това е на Светли от Видин Витарата,която беше в едни момчета от Шумен! ...

А иначе и Самурайската раздатка е добра,но съм се навил да слагам Газкова!
        Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
          Манечка е за тоя мотор и скорости , иначе има страхотно предавателно число и без проблем вътри 34-ки с 5.125 дифове
          Е кво и е манечкото
          Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
          Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
            Ей веднага ме разкриваш! ...Да това е на Светли от Видин Витарата,която беше в едни момчета от Шумен! ...

А иначе и Самурайската раздатка е добра,но съм се навил да слагам Газкова!
            Абе чудя се аз защо не идава вече тази джипка на разходки с нас в Шумен
            TG

Коментар

Първоначално публикуван от gen4 Преглед на мнение
              Абе чудя се аз защо не идава вече тази джипка на разходки с нас в Шумен
              В Петък я взех от при вас!Да не спамим темата,ако е писано...догодина може и да я видим по състезанията! ...Тя няма да има нищо общо като концепция,както виждаш!

Коментар

Е кво и е манечкото
                Да не би да е по лоша от руската щото със руската като се дигне повече от 40-50 и започва едно виене
                Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Ако имаш части и от хеликоптера имам интерес че ми е мечта

Не съжалявам само двигател имам
                  Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Да не би да е по лоша от руската щото със руската като се дигне повече от 40-50 и започва едно виене
                    Сметай в какво състояние е...Няколко пъти съм вдигал скорости от 150км/ч ,или съм подържал 120км/ч с такава РК-няма виене.Ако е направена както трябва,смятам че е неубиваема.
                    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                      Сметай в какво състояние е...Няколко пъти съм вдигал скорости от 150км/ч ,или съм подържал 120км/ч с такава РК-няма виене.Ако е направена както трябва,смятам че е неубиваема.
                      +1! ...

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
                        На моята в момента и монтират опелов мотор,камбаната е готова ,стария мотор е свален и чакам да работят ,ама като знам колко ме мотат моите приятели...
                        Колега би ли ми снимал,как сте хванали Опеловия мотор,че при мен малко странни неща се получават!
                        Няколко човека твърдят,че са сложили на Витари Опеловият мотор,барабар със скоростите и "всичко им пасвало" ,но ако са прави в това си твърдение,поне според мен -двигателите им са много ниско и са много близко до моста,да не кажа,че пречи на голяма част от щангите! ...та ще ме карат да залягам,да ги проверявам!
                        При мен,понеже държах мотора,да е високо.....днес се убедих,че Опеловите скорости са доста широки и филма(флекса) малко загрубя!
                        Интересно ми е при теб,как ще дойде с Опеловата камбана и дали ще ти се наложи да режеш тунела,или дали ще сваляте мотора доста надолу?
                        Пък играта с Газковата раздатка е доста сериозна,особенно,ако някой реши да вдигне двигателя на височина,на която е моя!

Коментар

Първоначално публикуван от kivv1973 Преглед на мнение
                          За мостове нищо не видях за какви мислиш?
                          Извинявай,че чак сега отговарям колега,но незнам защо съм пропуснал въпроса ти!
                          С цял УАЗ-ков мост!

Коментар

малко завива руския това му не струва

Коментар

Първоначално публикуван от kivv1973 Преглед на мнение
                              малко завива руския това му не струва
                              Айде бре ?
                              Лудак

Коментар

Айде бре ?
                                И айде и бре се си е кютлия не може да свива

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X