Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сбирка на Фронтери в София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Сбирка на Фронтери в София

Нищо конкретно. Може да покараме по баирите там около Бистрица или да отидем към железница. За барбекю подготовката не е достатъча май, че по-късно пуснах предложението, но накрая маже да хапнем в някое кръчме. Знам много готина кръчма в Железница. Казва се Кантона и готвят по народному.

Коментар

И за ще доида кал не пропускам.
      Николай Георгиев 0+
      тел.0887357722

Коментар

Макар и само две джипки пихме по кафе и направихме едно кръгче на Плана планина.
        Следващият път повече джипки и по-голамо кръгче
        Прикачени файлове

Коментар

Мен един приятел ме замъкна на Безден за риба и за това не дойдох. Бях там за първи път, но за тези, които не са ходили ще кажа - големият водоем е страхотно място за любителите на риболова. Ако искате да хванете обаче, трябва да се ходи към изгрев, а не като нас в 12:00 Лошото за съфорумците е, че е поле и аз поне не видях никакви възможни изпитания за джипките.

Поздрави.
          ОФА КБ 2.0 '95

Коментар

Мда, пък аз оня ден от нямане какво да правя си купих съдомиялна и днес (по-точно вчера) чаках да ми я докарат и цял следобяд се занимавах с рязане и преправяне на шкафове и плотове та да я наместя. А времето беше чудно за разходки ....
            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
            Неизвестен мъдрец

Коментар

Колеги - с радост разбрах че се завъртате из моя вилает - аз живея в Железница. Само дето сега съм без джип - стои разглобен, както вече съм описал в една друга тема... Но се надявам скоро да го събера и ще се радвам ако пак се появи инициатива за сбирка в района.

Коментар

Разходката не беше никак зле.
                Прикачени файлове
                Николай Георгиев 0+
                тел.0887357722

Коментар

Първоначално публикуван от sineto Преглед на мнение
                  Ако визираш тази седмица ,то ще видите зор, дори и за софт.За след 10ти синоптик бг все още не казва нищо. Датите 16 и 30 ще се отработва, така че остава 23и24май.Можем да носим знамена и транспаранти и на разходката. Ако идеята ви се стува добра -моля потвърдете.
                  Аз съм ЗА 23-24 май!
                  Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
                  LZ1NES

Коментар

Първоначално публикуван от neshko Преглед на мнение
                    Аз съм ЗА 23-24 май!

Аз засега(ако не ми мине началник път) съм свободен на 23 май събота
                    Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
                    Honda CB 919 Hornet
                    0898849413-Светльо
                    Кръвна Група: 0+

Коментар

Защо не. Може да се поразходим на 23 ти. Някъде. Или на 24 ти може да минем по жълтите павета на манифестация с фронтерките закичени с цветя. :-)))
                      Ще е весело да се помотаем някъде.
                      Последно редактирано от sony bono; 07-05-09, 22:09.

Коментар

Първоначално публикуван от sony bono Преглед на мнение
                        Защо не. Може да се поразходим на 23 ти. Някъде. Или на 24 ти може да минем по жълтите павета на манифестация с фронтерките закичени с цветя. :-)))
                        Ще е весело да се помотаем някъде.
                        Ако ви марзи да ги кичите що не дойдете при нас.http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=60475.
                        sigpic

Коментар

И аз съм свободен за 23. Бройте и мен ако е около София.
                          Последно редактирано от fanatic; 09-05-09, 08:33.

Коментар

Привет колеги, имам още малко неща да потегна по колата, надявам се с ваша помощ, и се включвам с радост във Front-Offa. Поздрави!
                            Nissan Pathfinder 4.0L

Коментар

Пичове ще правим ли нещо на 23.05, щото аз утре вечер съм на събиране на випуска (10 г. от завършване) Та да знам ако ще караме да не се наливам много.
                              Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
                              Honda CB 919 Hornet
                              0898849413-Светльо
                              Кръвна Група: 0+

Коментар

На 23 има сбирка на Сузукитата в Плана може да стане обща сбирка ( скара бира) .
                                http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=61134
                                Николай Георгиев 0+
                                тел.0887357722

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X