Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сбирка на Фронтери в София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Сбирка на Фронтери в София

Няма ли да има нови сбирки? ... или свършиха Фронтерите?
    OPEL FRONTERA B 2.2DTI -> NISSAN TERRANO II 2,7TDI

Коментар

Първоначално публикуван от Vlados Преглед на мнение
      Няма ли да има нови сбирки? ... или свършиха Фронтерите?
      Ми айде де , адаш ! Ама ти с този красавец ... нали не говорим за рутене на мацки пред кафенетата , а за гората ?
      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Ако искате едно гости да ми направите.Само кажете и ще спретна веднага нещо.И аз имам фронтерка.
        sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от Евгени turboto Преглед на мнение
          Ако искате едно гости да ми направите.Само кажете и ще спретна веднага нещо.И аз имам фронтерка.
          Аааа , ние твоята си е знаеме . Сега ше ни дразниш ли ?
          Иначе из Велинградско ше требва да се обуваме със тракторките . А и докат се наканим - може и снежинките да потрябват . Не че сача не става и на по- проходими поляни де .
          Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Ние при тебе требва да дойдеме с препиване,опс преспиване-обърках се.

Коментар

.....ако имаш хотелска част,за преспиване,след препиването........
              Cherokee WJ 4.0L- NP242
              Honda Africa Twin XRV 750

Коментар

• От: До: Сбирка на Фронтери в София

Ами аз ще съм с групата!Ако се заформи де!:-)
                Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
                LZ1NES

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                  Ми айде де , адаш ! Ама ти с този красавец ... нали не говорим за рутене на мацки пред кафенетата , а за гората ?
                  За гората, за гората... Много ми е мерак, ама имам опит = 0, така че на нещо по-софт бих се включил като за начало.

Коментар

То тук ако няма хотелска част?Каде другаде?Вие само решете и ще го реализирам веднага.Ще замисля разходка да е добре за всички.
                    sigpic

Коментар

Ако ви се струва далече Велинград, нека си направим една разходка до Копитото например. Поне да се запознаем и изядем по някоя пържола, изгоряла на чист въздух.
                      П.С. Откакто взех моята започнах да се заглеждам повече и видях, че има доста Фронтери в София (даже същите като моята, поне 3)
                      П.С.2 Всъщност не е задължително да са само Фронтери, важното е идеята.

Коментар

Защо не, пък може и до Златните мостове. Не е толкова далеч. Как ме е яд че тази и другата седмеца съм на работа и събота е неделя. Какво да се прави. А без работа? Кофти. Но обещавам все някоя събота или недела да се включа и аз най-накрая.

Коментар

И мен ме яд,че съм далеко,пък и този лов.
                          Надявам се,че на пролет ще мога дасе включа.
                          Jeep Cherokee 4.0l-Звяр
                          Volkswagen Passat 1.9TDI-Шосейка
                          OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Нищо де, той ловният сезон ще свърши и после - разходкииии

Коментар

Случайно да има мераклий в неделя да се поразмърдаме по горите,че нещо го дават пролетно време,а?

Коментар

тук нещо може да се заформи ама ще е доста "постно" : http://www.offroad-bulgaria.com/show...=105016&page=4
                                Лудак

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X