Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сбирка на Фронтери в София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Сбирка на Фронтери в София

Ей на тази риболовната сбирка ще дойда със сигурност. А немирко го видях на магистралата за София в неделя следобяд интересно, че и ние се прибирахме от жребчево .

Коментар

ако е нещо около софия на 20.04 бих се включил

Коментар

Желаещи за разходка утре 02.05 към 11ч. около Бистрица? Има ли?
        Последно редактирано от sony bono; 01-05-09, 20:44.

Коментар

Аз винаги съм за ама съм на сватба и няма как.
          Николай Георгиев 0+
          тел.0887357722

Коментар

Аз съм обещал една разходка до Диканската ловна хижа.,но това ще бъде след 10.05.2009г. защото тогава съм кум.Така че точете зъби ,джипки ,аксесоари,и щом ви призова под знамената на софт оффроуда-бъдете готови! Отговора ,за незнаещите е -винаги готов/ за off/.
            Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Аз съм навит, но като гледам навън не е много добро времето, пък съм с деца и жена. Къде имаш идея за разходка?
              "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
              Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                Аз съм навит, но като гледам навън не е много добро времето, пък съм с деца и жена. Къде имаш идея за разходка?
                Ако визираш тази седмица ,то ще видите зор, дори и за софт.За след 10ти синоптик бг все още не казва нищо. Датите 16 и 30 ще се отработва, така че остава 23и24май.Можем да носим знамена и транспаранти и на разходката. Ако идеята ви се стува добра -моля потвърдете.
                Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Аз на 16-ти имам сбирка със съучениците си - 20 години от дипломирането, та ще пропусна отработването, но за по-нататък съм готов, стига да не е киша, че с пистарките ще видя зор. За утре мисля, че софт не може да се получи при тоя дъжд. Хард ще си е и по равна поляна....
                  Последно редактирано от kuzdov; 01-05-09, 21:46.
                  Неизвестен мъдрец

Коментар

Така е като гледам сега какво е май утре ще е доста лошо времето за разходка. Като пуснах поста още не валеше. Може в неделя ако времето позволява.
                    По принцип идеята ми беше по поляните около Бистрица, но наистина ще е прекалено кално. В железница има готини кръчми с кебапчета и други глезотиики и след разходката да хапнем и побъбрим там. Може и Плана планина, но аз не я познавам честно казано.

Коментар

Без сериозна подготовка утре ще се вкараме в приключение, затова нека видим в неделя как ще е. Пък и в другите почивни дни аз съм тука, засега не мисля да ходя никъде, та може да се поразтъпчем малко.
                      Неизвестен мъдрец

Коментар

Добре. Тъкмо и като почнахме темата до неделя маже да се събарем и повече от две джипки. Дори и да не караме толкова много, можем да се видим и да си побъбрим за коли. Аз не държа непременно да зе забия в калта. Не че ме притеснява това, но и само да се видим пак ще е готино.

Коментар

Става. Аз за кал нямам подготовка, та не бих рискувал, но нищо не пречи да се помотаме някъде по Витоша.
                          Неизвестен мъдрец

Коментар

За неделя и аз идвам но бес кал няма да минем ,като гледам как вали само търкам ръце и си представям как ще окалям джипа до тавана.
                            Николай Георгиев 0+
                            тел.0887357722

Коментар

Какво ще кажете за среща утре 03.05 в 11.00 часа на площада в Бистрица? Ако не вали порой разбира се.

Коментар

Първоначално публикуван от sony bono Преглед на мнение
                                Какво ще кажете за среща утре 03.05 в 11.00 часа на площада в Бистрица? Ако не вали порой разбира се.
                                Ако не вали порой е вълшебната фраза. Някакви деи за маршрут и самото мероприятие?
                                ОФА КБ 2.0 '95

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X