Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сбирка на Фронтери в София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Сбирка на Фронтери в София

Ами неделя мина даваите да се разбираме нещо за другата!
    Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
    LZ1NES

Коментар

Е аз до края на таз седмица съм на задно само
      Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
      Honda CB 919 Hornet
      0898849413-Светльо
      Кръвна Група: 0+

Коментар

Тая седмица го дават да се оправя,казвайте нещо за събота или неделя...
        Какво е това 4x4...:confused:
        [FONT=Arial Black]Мечтите са си твои,ако ги споделиш със друг си е за твоя сметка...:rolleyes:[/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
          Аз още съм навит, ама с тия гуми не мисля, че ако се набием в калта ще стигна много далече. Ако тръгнеш утре ми звънни, поне кафе ще пием, ако не друго ...
          За кафето знаеш винаги готов.За "спешното отделение" казвам ,че по-малко от 3 джипа не е хубаво да излизаме.
          За разходка също съм на линия,ако е много хубаво времето обаче ще се съчетава,с риболова...с лек превес към риболова ."Куздов",хайде до обяд на язовир Бебреш,взимаме 2 кг.риба,обядваме скара и безалкохолна бира и от там до Мургаш.После ако искаме през Бухово,ако искаме по магистралата(предлагам през Бухово разбира се).Предложението важи и за останалите колеги .Повече е по-хубаво...и по-безопасно.

ПС:Рибата вечерта я ядем.
          Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
          NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Коя дата имаш предвид?
            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
            Неизвестен мъдрец

Коментар

Все едно,събота,неделя.Номера е по-рано да тръгнем,че и рано да се приберем,пъл и риба да има;-)))))))))
              Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.

Коментар

Аз не мога през следващите събота и неделя, че ще правим помен на тъст ми.
                "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                Неизвестен мъдрец

Коментар

Гледам, че темата е малко изостанала. Аз наскоро се сдобих с фронтера и ще се радвам да я изпробвам заедно с други такива. Какво ще кажете за леко оффроуд близо до София, защото като гледам повечето от хората си използват джиповете и за други нужди, но мисля че ако няма много клони и храсти (да не преебем боята) и не е насред гората може да се измисли нещо. Някои ако има GPS с пътеките извън пътя може ли да измисли маршрут?

Коментар

Аз цяло лято карам из Пирина и имам доста готин черен път с едно-две по кални преминавания, който ни отвежда близо до Кременските езера...Наскоро една полска група от 40 джипа мина от там...Пътя свързва Добринище с Брезница...Има и пикници доста...абе приказно място...Аз съм в Банско до към 20 септември и ако има желаещи може да организираме една разходка из тоз път...приятен е и става за бира и пържоли....
                    Nissan Navara D22 YD25 Double Cab

Коментар

Колеги,
                      сезонът на "дините" скоро свършва и нека по-сериозно да подходим към една такава сбирка независимо къде и кога ( аз като човек с най-малко опит в офроуда ) чакам предложения от Ваша страна. За време и място съм готов на "почти всичко"...
                      Opel Frontera 2000 [SIZE=3][COLOR=red][B]3,2[/B][/COLOR][/SIZE] V6 205 hp

Коментар

Колегите!Нещо изостанахме с сбирките лятно време!През студените дни организацията беше по на ниво!Като гледам има много желаещи за една срещичка на повечко фронтерки!Знам че е време за отпуски но все пак...!Така че и аз като колегата в предишното мнение ще чакам оферти!И аз бих дал оферта но несъм толкова запознат с разни маршрути
                        Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
                        LZ1NES

Коментар

Браво, доста станахме желаещите! Някое леко оффроудче ще е идеален тест за моята машина за предстоящата зима!

Коментар

Само трябва да се избере дата и тогава всеки ще каже може или не. а предложението за Пирина си струва да се обсъди.

Така че да решаваме и да тръгваме, на къде .............?

нещо като дай тон за песен пък ще видим коя песен ще пеем

Коментар

Вече съм в София.Няма ли да се съберем на по кюфте и безалкохолна бира ??? Децата да си поиграят.Малко каране разбира се по лек маршрут и после кой каквото му се иска.

Коментар

и кво,и квоо последни хубави септемврииски дни а вие си седите в къщи айде утре се работи ама за неделя ако се организираме може да мръднем некъде
                                който може го може,който не може седи и наблюдава 8) 0889992228

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X