Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сбирка на Фронтери в София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Сбирка на Фронтери в София

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
    То вече свърши,разходката беше екстра,а колегата E34PSH как върти тигана....
    Като за сефте беше супер ... със всеки следващ път ще съм по-подготвен и така до победата
    Запознах се с нови и готини хора ... макар и за малко, опитахме и от кулинарните специалитети на колегата gimax (виновника за моята визита), просто беше СУПЕР!!!

Коментар

Утре ще има традиционно събиране на джипки и мотори на Ябланица (тази над Батулия) Доколкото разбирам ще се събират на широка поляна, която е някъде над кремиковския манастир и после по черни пътища до Ябланица на барбекю. Ако не вали аз мисля да отида, но направо към 12 00 ч. в Ябланица по асфалта през Батулия. Може да се видим там и с други фронтерки. За gimax нямам и съмнение, че ще е там.
      http://www.offroad-bulgaria.com/show...=11518&page=15

Коментар

Първоначално публикуван от sony bono Преглед на мнение
        За gimax нямам и съмнение, че ще е там.
        Тц,утре имам работа и ще пропусна.

Коментар

Хайде да размърдам темата че като гледам от април месец не е пипната.Идват 4 почивни дни и по план всички вече трябва да са се прибрали от море,планина и т.н. та си мислех ако има и други желаещи да се видим за една разходчица някаде около София или покрайнините. Зная че всички са с поизтънели джобове покраи ваканциите за това предлагам да е някъде на близо хем да се видим хем да не ощетяваме бюжета много.За дата и ден ще оставя да се реши в движение за да се напаснат с най голям брой свободни.

П.С. Ако Румен (sineto) се сети за някой от неговите ловни маршути може да предложи и той мястото!
          Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
          LZ1NES

Коментар

4 почивни дни и да си седя в София! Това няма да мине !
            Иначе с удоволствие бих дошъл на подобна сбирка.
            Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Ако остана в София ще се включа и аз! Ще следя темата

Коментар

Първоначално публикуван от neshko Преглед на мнение

П.С. Ако Румен (sineto) се сети за някой от неговите ловни маршути може да предложи и той мястото!
                Аз ще си бъда всички почивни дни на село,и имам една еретична идея.Ми елате с джипките,пък после да си направим и по един пешеходен преход с подобаващо барбекю,само дето ще си носим кльопачката на гръб.Мога естествено и да ви повозя ,където пожелаете,само да не ви е жал за лака.Около къщата ми могат да паркират петдесетина джипа.Условия като за къмпинг и вода от бунар,ама трябва някой да си я вади.
                Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Николов-sineto Преглед на мнение
                  Аз ще си бъда всички почивни дни на село,и имам една еретична идея.Ми елате с джипките,пък после да си направим и по един пешеходен преход с подобаващо барбекю,само дето ще си носим кльопачката на гръб.Мога естествено и да ви повозя ,където пожелаете,само да не ви е жал за лака.Около къщата ми могат да паркират петдесетина джипа.Условия като за къмпинг и вода от бунар,ама трябва някой да си я вади.
                  Румба,ще ме накараш да си сложа "точната" емблема на джипа!
                  088пет722пет99
                  http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
                    Румба,ще ме накараш да си сложа "точната" емблема на джипа!
                    И аз се чудя що я караш още тая тояга.
                    Ма винаги можем да те устроим с подходящо возило.
                    Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Еееее явно пак всички ще са заети!Мислех че няма да е толкова натоварено но.........!
                      Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
                      LZ1NES

Коментар

Не бързай да се отказваш Като гледам времето как се оформя ,може пък и да се поокаляме

Коментар

Не се отказвам!Просто май са малко желаещите!
                          LZ1NES

Коментар

Заковете ден и час на сбирката и приблизителен маршрут, пък който има време и желание ще дойде. Принципно и аз имам желание, но не съм сигурен дали ще имам възможност, затова ще реша в последния момент.
                            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                            Неизвестен мъдрец

Коментар

За неделя съм 100% на линия

Коментар

Ами тогава за неделя да говорим!Да речем към 10ч. мястото за среща ще се решава спрямо маршрута.Обаче на мен ми куцат малко интересните маршрути за това ще оставя да го реши някои които знае такива!Но да не са много хард защото моита не е мн. подготвена за такива!
                                LZ1NES

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X