Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Варненски Фронтеражии-има ли?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Варненски Фронтеражии-има ли?

Първоначално публикуван от pindikov Преглед на мнение
    А оринтировъчно до колко часа ще е състезанието понеже ще съм нощна смяна?
    Днес беше до 17:00...приблизително. Според мен ще имаш време, зависи от колко ти почва смяната. Все ще се намери кой да те закара до колата ти когато решиш че е време.....

Коментар

Благодаря за отговорите колега. Малко нахално от моя страна, но някакъв тел за връзка, ако случайно не намеря тоя бункер да ме упътите.И последно от време на време ви виждам джипката на паркинга на пазара във владиславово да не би да сме съкварталци?

Коментар

Първоначално публикуван от pindikov Преглед на мнение
        Благодаря за отговорите колега. Малко нахално от моя страна, но някакъв тел за връзка, ако случайно не намеря тоя бункер да ме упътите.И последно от време на време ви виждам джипката на паркинга на пазара във владиславово да не би да сме съкварталци?
        Определено.....и аз живея в квартала. Надявам се, че записахте номера, колега........няма как да го оставя тук, съжалявам. Бункера е последната спирка на двойката в Аспарухово.....всички от квартала там я знаят. В посока вилна зона Боровец, стария път за Бургас.
        Последно редактирано от bodo; 03-05-09, 00:00.

Коментар

И днешното мероприятие протече по план.....не бяхме само Фронтери, имаше и други джипове, даже и Витари , но не се наложи да дърпаме никой от тях, макар, че бяхме им обещали, ако закъсат (май не си носеха Витарал....) . Снимките са в темата за ралито....без най-важната . http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?p=729408#post729408
          Прикачени файлове
          Последно редактирано от bodo; 03-05-09, 17:15.

Коментар

Мероприятието наистина беше по план ,защото беше организацията на ниво, да благодарим на организаторите от клуб ОПЕЛ ФРОНТЕРА БАРБЕКЮ за да има повече такива,а задърпане на закъсали нали затова спазихме обещание и изчакахме всички да се качат до горе по трасето и тогава тръгнахме за да не остане някой да нощува па макар и някоя витара

Коментар

Браво, все пак е имало барбекю Съжалявам ,че пропуснах ,но тия 3 дни цял Букурещ беше в нашият хотел и трябваше да се бачка Надявам се за тази неделя да има някаква организация.
              Jeep Гранд Чероки 3.1

Коментар

Е,имахме малък проблем с разпалването,но след това се справихме с доста материал-вижда се от снимките.

Коментар

Искам да благодаря на клуб ,,ОПЕЛ ФРОНТЕРА БАРБЕКЮ'' за разбирането и адекватното поведение на трасето.Заслужихте си и друг път да получите ,,вътрешна'' информация
                  Успех!
                  PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                  КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                  0899187766

Коментар

Първоначално публикуван от EXALIBUR Преглед на мнение
                    Дали спамим Опел раздела не знам, да кажат Модераторите! Мисля , че допринасяме за повече колорит и трябва да си останем там!
                    Оставил съм тая тема за да си организирате срещите във Варна. Не съм я местил при разходки и пътешествия защото там нови членове Фронтераджии няма да я видят. Пък и гледам че почти никой не спами. Обсъждането на новия ви клуб обаче ще го преместя на адрес: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=60627
                    Моля там да продължите обсъждането и идеите за новия клуб, тук нека си остане само за срещите ви във Варна. Ако си направите клуба ще пуснем нова тема в Опел с линк към дискусионната му група.
                    Последно редактирано от fanatic; 12-05-09, 11:33.
                    no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                      Оставил съм тая тема за да си организирате срещите във Варна. Не съм я местил при разходки и пътешествия защото там нови членове Фронтераджии няма да я видят. Пък и гледам че почти никой не спами. Обсъждането на новия ви клуб обаче ще го преместя на адрес: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=60627
                      Моля там да продължите обсъждането и идеите за новия клуб, тук нека си остане само за срещите ви във Варна. Ако си направите клуба ще пуснем нова тема в Опел с линк към дискусионната му група.
                      Благодаря много за съдействието. Все пак не искаме да спамим по темите и да изнервяме останалите участници във форума.

Коментар

Не мога да намеря къде е изместена темата за учредяването на клуба,пък и дали съм само аз.

Коментар

Първоначално публикуван от kiki45 Преглед на мнение
                          Не мога да намеря къде е изместена темата за учредяването на клуба,пък и дали съм само аз.
                          Ako говориш за тази http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=60627 ,тя е в Клубни мероприятия ,организация и дискусии ,третата подред
                          http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Все си мисля,че по добре беше да не местим темата.А това :Чеверме&Барбекю"го написах на шега в тона на Чуров.
                            Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

Ами ти добре си мислиш, ама заглавието на тази тема е Варненски Фронтераджии има ли? А в другата тема се говори за учредяване на нов клуб. Нещо не виждам връзка между 2-те.
                              no signature no problems

Коментар

Връзката е ,че все иде реч за хора от Варна с Фронтери.Демек "Варненски фронтераджии" ама карай.
                                Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X