Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Варненски Фронтеражии-има ли?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Варненски Фронтеражии-има ли?

абе не знам с какво се захващам тука, ама смятам да дойда, пък джипката да му мисли.

Коментар

Първоначално публикуван от ivkoni.motors Преглед на мнение
      Някои ще обяснили каде се намира с. Зорница че немога да се сетя.
      Хващаш пътя за Добрич, продължаваш след разклона на Аксаковска Панорама в посока Добрич. Подминаваш първото отклонение в дясно за с.Изворско, след 1км в ляво има отклонение за с.Зорница. Има голяма табела, караш още 4 км. и си в селото. Зборният пункт е 100м след табелата на селото в дясно, голям розов портал на кооперацията!
      Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Първоначално публикуван от kiki45 Преглед на мнение
        Абе,Мишо,аз пиша за въжета,ти за резачка-съвсем ще откажем хората.Колеги,не се плашете,офроуда ще бъде soft,вземете си мръвки.
        П.П.Ще взема и резачка.
        Нека внеса успокоение, До въжета мисля няма да се стига , защото не мисля да затъва някой,освен ако изрично не го пожелае, понеже има подходящи места по пътя! Резачката е за всеки случай, защото на едното място има едно паднало дърво и ако на някой му се стори тясно мястото, което е комбинация от изкачване и страничен наклон, да може евентуално набързо да оширим пътеката! Аз минах спокойно,но на някой може да му се уплаши окото!!!
        Всички по така места си имат възможност за обикаляне, всеки ще има възможността да прецени за себе си дали да ги мине или да обиколи! Трасето определено е софт, но си е каране сред природата- ливади, стръмни спускания, прецапване на вадички, каране в гора, минаване по стари дърварски пътеки! Постарах се да има разнообразие и мисля че ще ви хареса! Все пак отиваме на разходка нали!?
        На всяко едно по-особено място ще показвам и обяснявам на всеки как да го премине!
        Направо нямамтърпение да дойде Неделя!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Pursie Преглед на мнение
          Да взема и аз ли да дойда? Чета за въжета и резачки, взе да ми да става интересно?
          Винаги си добре дошъл! Но разходката ще бъде съвсем лека и няма нищо общо със карането из Лонгоза! Ако сметнеш че ще ти е интересно заповядай!!!
          Мръвките ги правим отлично, запазена марка на групата!!!

Коментар

Първоначално публикуван от EXALIBUR Преглед на мнение
            Хайде, хайде не се срамувайте! Чакам още потвърждения!
            Ботуши за кал няма да трябват!
            Ако някой има видеокамера и резачка да ги вземе! Камерата определено ще трябва за да се видят добре екстремите, а резачката може и да дотрябва за махане на клони евентуално!!!
            Резачка ....аз май ще карам по асфалта до вас.....скоро сменях стъкло, а с тоя ремонт не ми останаха средства. Нали уж беше софраджийска група . Майтапя се де, сигурно ще дойда.

Коментар

Нещо се уплаши народа.Хайде бе,аз преди първата сбирка не знаех какво може Фронтерата.
              П.П.И още не знам всичко.
              Последно редактирано от Николай Кесов; 03-04-09, 20:04.

Коментар

Нещо се уплаши народа.Хайде бе,аз преди първата сбирка не знаех какво може Фронтерата.
                Хм, аз знам какво може. Ама не си падам зорлем да си троша колите. Иначе ще дойда, ако не ми мине началник пътя.....

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                  Хм, аз знам какво може. Ама не си падам зорлем да си троша колите. Иначе ще дойда, ако не ми мине началник пътя.....
                  Здрасти адаш, лятото като идвам към Варна ще видим дали и моята фронтера може каквото и вашите
                  ПП Все още нямам резачка и други такъми
                  Поздрави
                  ОФА 2.0 Спорт "96
                  Боян 0898642831

Коментар

Първоначално публикуван от Boby Преглед на мнение
                    Здрасти адаш, лятото като идвам към Варна ще видим дали и моята фронтера може каквото и вашите
                    ПП Все още нямам резачка и други такъми
                    Поздрави
                    Да не збравиш да се обадиш, ще намерим РЕЗАЧКА!!!

Коментар

Първоначално публикуван от ivkoni.motors Преглед на мнение
                      Някои ще обяснили каде се намира с. Зорница че немога да се сетя.
                      Алтернативно място за сбирка 10.00 на паркинга срещу "Болеро"-то в Аксаково.

Коментар

Първоначално публикуван от EXALIBUR Преглед на мнение
                        Да не збравиш да се обадиш, ще намерим РЕЗАЧКА!!!
                        Няма да забравя. Пък тя моита скара не само че не слиза от колата ами и събира доволно Подпалки все ще си обрулим покрай Паша дере в горичките
                        Поздрави
                        ОФА 2.0 Спорт "96
                        Боян 0898642831

Коментар

Алтернативно място за сбирка 10.00 на паркинга срещу "Болеро"-то в Аксаково.
                          На мен мие по удобно да ви чакам там защото сам от Добрич последно в 10.30 ч. ли остана за тези които ще чакат в с. Зорница.

Коментар

В 10.30 в Зорница и аз съм там.
                            Jeep Гранд Чероки 3.1

Коментар

И аз ще съм 10:30 в с.Зорница с навигатор/оператор/.

Коментар

ОК,10.30 в Зорница.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X