Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Варненски Фронтеражии-има ли?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Варненски Фронтеражии-има ли?

И аз ще гледам да съм на линия утре за срещата.

Коментар

Първоначално публикуван от EXALIBUR Преглед на мнение
      Хм, Не мога да обещая, но мисе иска да се съберем и пообсъдим нещата, защото виждам , че нещо отиват накриво! Струва ми се , че трябва да излезем със официялно групово становище относно модерирането на темата ни! Все пак тази тема си я създадохме ние и доста поразвихме! А имам усещането , че ако искаме да се изявяваме като група не ни искат във Опел раздела! А така наистина ще загубим нови членове.
      Но хайде да обсъдим въпроса край скарата и после ще обявим становището си!
      Пък после ще видим!!!
      Напълно те подкрепям.Мястото на срещата остава,разклона за Осеново в 11.00ч в неделя.Нали така?Майстора нещо се губи.
      Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

Тук съм,ама гледам отстрани дискусиите Утре на 90% ще дойда.
        Jeep Гранд Чероки 3.1

Коментар

ОК приятелю,че се притесних

Коментар

Няма да мога да дойда в 11.00 на разклона за Осеново.Мисля,че ще се съберете на навеса,където сме ходили два пъти.Ако е така,моля някой да потвърди.Освен това,ако е това мястото,нека някой да ми маркира входа в гората,че не съм много сигурен,че ще го уцеля от първия път.

Коментар

Ако ще има сбирка,някой да потвърди и къде.Може и на сутринта.Може и по телефона.

Коментар

Аз съм в 11ч на разклона за Осеново а оттам на навеса .Ти знаеш каде.Е може от първия път да не уцелиш дупката ,пробваи пакНадявам се че няма да съм сам

Коментар

Мероприятието протече перфектно....както винаги, при организация като нашата Барбекю - групата се представи чудесно и в офроуд изпълненията, и на масата, даже и в разни....заигравки на заден мост Благодаря за чудесната разходка на всички участници. Организацията за следващата неделя (24 май 2009) барбекю в района на село Здравец ще се уточни най късно до петък. Ето и трак от днешната разходка.
                  ПП. Започвам проба за създаване на дискусионна група. Погледнете, моля, достъпен ли е този линк http://forum.offroad-bulgaria.com/group.php?groupid=20
                  Прикачени файлове
                  Последно редактирано от bodo; 17-05-09, 17:10.

Коментар

Давайте снимки бре
                    Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
                    Honda CB 919 Hornet
                    0898849413-Светльо
                    Кръвна Група: 0+

Коментар

Първоначално публикуван от Metal Heart Преглед на мнение
                      Давайте снимки бре
                      Не качват.....гадни папараци........и клипове има, минавахме през неква дупка. Аз....пак на заден мост....жал ми е за хъбчетата

Коментар

Може да се правят на полулегални, крият се пък никой не ги търси
                        Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
                        Honda CB 919 Hornet
                        0898849413-Светльо
                        Кръвна Група: 0+

Коментар

Днес разходката наистина беше много приятна, и дори успяхме да видим фронтерата с двете щеки за масло на живо. На връщане обаче имах нещастието да се натъкна на някакъв гаден пирон, и едната ми задна гума замина. Това което обаче ме подразни е че предоставения от опел крик нямаше достатъчно ход за да вдигне достатъчно фронтерата за да се извърши смяна. Трябва да се подложи нещо, или аз просто не подпирам там където трябва крика. По принцип го сложих под рамата, но само разтегнах пружината на задната гума. После със втори крик от корсата на един приятел, вдигнаме и подпряхме торисона и вдигнахме самата гума и пружина нагоре. Лудница. Също така се оказа че резервната гума е по-малка от другите, а ме очакваше още доста офроуд за да се доизкача по баира които бях погнал, и с по малка гума не ми се влючваше 4х4. Та днес ми вървеше на заден мост....

Коментар

То на заден мост няма проблеми....Фронтера е все пак, не.........
                            (де са снимките )

Коментар

При перфектна организация перфектно мероприятие.Обрива може да е от дупката защото на мен ми няма нищо .Ето и нещо от днес
                              Прикачени файлове

Коментар

а клиповете не иска да ги качва защо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X