Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Варненски Фронтеражии-има ли?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Варненски Фронтеражии-има ли?

Соло разходка...софт, но определено не и за огледалата или боята
    ПП. За мой срам, навигаторката (колежка от форума) беше доста по-запозната с пътеките в гората над моя квартал...
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от bodo; 12-04-09, 13:04.

Коментар

И сам войнът е войн!Браво за разходката!!!

Коментар

Предвиждате ли нещо за 01.05-06.05 че тогава ще съм по вашия край.
        Ако ще организирате нещо дръннете една шайба,че там няма да имам достъп до нет.

П.П : Телефоните са ми в подписа Светльо се именувам
        Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
        Honda CB 919 Hornet
        0898849413-Светльо
        Кръвна Група: 0+

Коментар

Желаещи за барбекю в неделяИдеята е този път да отидем на някой плаж.Обявявам сборен пункт на лук оил преди Аспарухов мост в 10ч.
          Jeep Гранд Чероки 3.1

Коментар

Аз съм на работа , така че не ме бройте! Обещавам да точа лиги тъжно цял ден!!!:
            Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Първоначално публикуван от Metal Heart Преглед на мнение
              Предвиждате ли нещо за 01.05-06.05 че тогава ще съм по вашия край.
              Ако ще организирате нещо дръннете една шайба,че там няма да имам достъп до нет.

П.П : Телефоните са ми в подписа Светльо се именувам
              По това време ще има кръг от шампионата във Варна и определено ще правим организация за гледане! А ако остане време и за ядене и пиене!!!
              Това е другата седмица, така че давайте от рано да се броим! Тогава почивам и определено съм на линия!
              Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Ми пусни едно ЛС с тел. че като гледам ти си старшината на Варненската група
                Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
                Honda CB 919 Hornet
                0898849413-Светльо
                Кръвна Група: 0+

Коментар

Явно няма желаещиЩе отложим за другата седмица.
                  Jeep Гранд Чероки 3.1

Коментар

Групата трябва да се стегнем малко Много време мина от последната среща. Ето малко снимков материал да подбуди страстите
                    Прикачени файлове

Коментар

здравеите, колеги иматели нещо в предвид за 02-03.05(с-н) за съвместно гледане на състезанието. Ще се радвам ако организираме нещо съвместно и се запознаем. Поздрави на всички.

Коментар

Първоначално публикуван от mebelinivo Преглед на мнение
                        здравеите, колеги иматели нещо в предвид за 02-03.05(с-н) за съвместно гледане на състезанието. Ще се радвам ако организираме нещо съвместно и се запознаем. Поздрави на всички.
                        Е, то е ясно.......чакаме само благоволението на организаторите да съобщят местностите, където ще може да се наблюдава, но май темата е по-секретна от моето поделение....... , или пък не искат публика, да не се изложат пред маса народ....определено ще има организация за гледането или пък барбекю - разходка за контакти - EXALIBUR.....

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                          Е, то е ясно.......чакаме само благоволението на организаторите да съобщят местностите, където ще може да се наблюдава, но май темата е по-секретна от моето поделение....... , или пък не искат публика, да не се изложат пред маса народ....определено ще има организация за гледането или пък барбекю - разходка за контакти - EXALIBUR.....
                          Бодо ,на 29 .04 Пламен ще каже къде може да се наблюдава трасетои там ще си направим софрата ,само не ми е ясно ти как ще дойдеш с опела като не искаш да го драскаш,или ще я оставиш някъде на асвалта и от там пеш
                          http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Уважаеми колега, както ви отговорих и в темата и на скайп местата за гледане ще бъдат обявени на 29.04
                            Ако сте служили в това поделение, в което си мисля, добре познавате част от района на втория ден. Всъщност между вашето поделение и това, което ви хвърляше из горите. А по средата 07.
                            Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
                            NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Първоначално публикуван от Pursie Преглед на мнение
                              Уважаеми колега, както ви отговорих и в темата и на скайп местата за гледане ще бъдат обявени на 29.04
                              Ако сте служили в това поделение, в което си мисля, добре познавате част от района на втория ден. Всъщност между вашето поделение и това, което ви хвърляше из горите. А по средата 07.
                              Яснооооооооооооо мерси. Не съм поглеждал скайпа, моля за извинение. Продължавам......да служа. Не обръщайте особено внимание на шеговито-закачливия ми тон, преживявам късен пубертет

Коментар

Яснооооооооооооо мерси. Не съм поглеждал скайпа, моля за извинение. Продължавам......да служа. Не обръщайте особено внимание на шеговито-закачливия ми тон, преживявам късен пубертет
                                Чайка-Туфла Кула-07-ХХХ
                                Приблизително .
                                И още нещо.Ако искате на 01.05 може да се видим и уточним подробности за да не се случват инциденти ( не с вас, а с публика, която не познава районите на трасето)
                                Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
                                NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X