Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Варненски Фронтеражии-има ли?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Варненски Фронтеражии-има ли?

Първоначално публикуван от ivkoni.motors Преглед на мнение
    На мен мие по удобно да ви чакам там защото сам от Добрич последно в 10.30 ч. ли остана за тези които ще чакат в с. Зорница.
    Ами то и аз ще тръгвам от Добрич ако искаш да пътуваме заедно да се чакаме на Лукойл изхода за Варна към 9.30 часа
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от ised21 Преглед на мнение
      Ами то и аз ще тръгвам от Добрич ако искаш да пътуваме заедно да се чакаме на Лукойл изхода за Варна към 9.30 часа
      ЕЙЙЙ,съб[д]рахме се бе.
      Последно редактирано от Николай Кесов; 04-04-09, 22:06.

Коментар

Докладвам , че мероприятието протече по план, без инциденти!
        Аз съм доволен от сътвореното, макарче усещам как групата започва да се пързаля по онази наклонена плоскост наречена хард прояви!
        Май за другия път ще трябва да прекроявам ново трасе!!! И да правим курбан за дъжд!!!
        Както и да е - надявам се да ви е харесала разходката и който успя да прави снимки да ги качи, колкото и да са малко!
        Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

щяхме да се присъединяваме към вас, но закъсняхме с 20 минути, пообиколихме тарафа, но не ви открихме и се върнахме.
          Bertone freeclimber 1.8 115hp

Коментар

Ние пък от мераци подранихме........обаче суперяко си изкарахме. Накефихме се максимално и на налифтената фронтера. Ама някой да ми беше казал, че трябва да включа 4х4 ..... на онова баирче. Новобранска ми работа, нали не знам за какво е малкия лост.....

Коментар

Днес си направихме малка soft разходчица.Имаше кални коловози,стръмно изкачване със страничен наклон,пресичане на поточета,ниско отрязан пън,но достатъчно висок за някоя по-ниска Фронтера.Накрая традиционната скара и сладки приказки.А пък най-накрая автомивка[поне за мен].Видяхме на живо налифтената Фронтера на IVKONI.MOTORS.Много нещо е хвърлено по нея,и труд,и средства.Благодаря на EXALIBUR за днешния маршрут.
              Прикачени файлове

Коментар

eто още снимки
                Прикачени файлове

Коментар

Минах покрай автомивката на Аксаково и какво да видя.......колегата мие калната гордост от Фронтерата..... Аз така ще си се фукам с калта до Великден по обясними причини, все пак ми беше първата разходка с колеги от форума. Ако можеш да ми пратиш снимките по скайпа, ще ти бъда благодарен.

Коментар

Ето и обещания трак......не знам дали трябва да е в този вид, ама толкова мога засега
                    Прикачени файлове

Коментар

Малко снимки от мен
                      Прикачени файлове

Коментар

Разкошна разходка беше. Искам да благодаря на всички колеги които бяха там днес за прекрасния ден който прекарахме. Определено калта, и кривото баирче ми харесаха най-много от изпитанията, а скарата си беше направена с майсторлък.

Имаше много живописни места по които минахме, и уханието на прясно стъпканата пролетна трева бе черешката на сладоледа. Гледката от керван от безстрашни Фронтери атакуващи полето ми напълни душата. Сега съм като гладно куче подушило прясна мръвка.....

Коментар

Нещо за утре предвижда ли се........или да се разхождам сам.....

Коментар

Имаш ли нещо на идея?
                            Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Първоначално публикуван от EXALIBUR Преглед на мнение
                              Имаш ли нещо на идея?
                              Там е проблема, че нямам. Обаче днес умрях от скука цял ден у дома. А шило в торба не стои. Така, че се замислям за утре......трудно ми е между четири стени

Коментар

Предлагам сериозно да обмислим варианта Фронтера Клуб - Варна. Колеги от околната действителност също могат да се включат, както беше видно от последната разходка. Предлагам също така нашия най-запален организатор EXCALIBUR да бъде натоварен със задачата за клуба (идея си нямам трябва ли да се регистрира, нужен ли е устав, списък на членовете), но ентусиасти определено ще се намерят. Пак те дърпам за езика, усещаш ли...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X