Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Варненски Фронтеражии-има ли?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Варненски Фронтеражии-има ли?

Абре кво толкова се палите и се вживявате кой кво казал кой какви кфаливикации използва за Варненската гупа никой на сила не сме викали на сбирките или карали да четат темата така че разни хора разни идеали основното беше да се съберем да покараме та да хапнем пийнем да поопсъдим тва онова за Фротерките и тва а който иска да показва мускули и да избива Комплекси с подготвени джипки дерета около Варна бол
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Хайде за неделя да организираме расходчица и там да полафим на темата
      Jeep Гранд Чероки 3.1

Коментар

Е хайде де.Даваите предложения,че маи и времето ще е хубаво.
        Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

Не знам дали ще идвам в неделя,дано да стане организация,но с темата за варненските фронтераджии стават странни неща.Първо ми изчезна поста със снимките от 2-ри и 3-ти май,а след това изчезнаха и всички постове,свързани с учредяването на новия клуб.

Коментар

Ето ги снимките http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=61010

а постовете верно липсват,вчера я зачетох темата а сега ги няма...
            Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
            Honda CB 919 Hornet
            0898849413-Светльо
            Кръвна Група: 0+

Коментар

Първоначално публикуван от Metal Heart Преглед на мнение
              ... а постовете верно липсват,вчера я зачетох темата а сега ги няма...
              За тези ли става дума?
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                За тези ли става дума?
                Ъхъ точно
                Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
                Honda CB 919 Hornet
                0898849413-Светльо
                Кръвна Група: 0+

Коментар

Виждам,че и вие сте усетили несъответсвието и моля хората,които са отговорни за това,да направят необходимите корекции.Мисля,че Варненски фронтераджии -има ли е тема,която привлича внимание и не е необходимо да се разделя,и то в раздели,които не могат да бъдат отворени.

Коментар

Първоначално публикуван от kiki45 Преглед на мнение
                    Не знам дали ще идвам в неделя,дано да стане организация,но с темата за варненските фронтераджии стават странни неща.Първо ми изчезна поста със снимките от 2-ри и 3-ти май,а след това изчезнаха и всички постове,свързани с учредяването на новия клуб.
                    Снимките ти от 2-ри и 3-ти май, са снимки от състезанието и бяха преместени в темата за състезанието. Не може в една и съща тема да се обсъждат 5 различни неща и да се пускат снимки кой каквито си реши. Ако всеки вземе да прави каквото му харесва на него до къде ще я докараме?

Първоначално публикуван от kiki45 Преглед на мнение
                    Виждам,че и вие сте усетили несъответсвието и моля хората,които са отговорни за това,да направят необходимите корекции.Мисля,че Варненски фронтераджии -има ли е тема,която привлича внимание и не е необходимо да се разделя,и то в раздели,които не могат да бъдат отворени.
                    Темата може да бъде отворена стига да се чете кой какво е правил и защо/къде я е преместил. Точно 15 поста по-нагоре в същата страница всичко е обяснено. Но както казах е нужно просто да се прочете.

А това дали е необходимо да се разделя или не не е обект на преценка на всеки в този форум.
                    Последно редактирано от fanatic; 15-05-09, 09:08.
                    no signature no problems

Коментар

Няма значение кой, какво и къде е местил. Предлагам да спрем обсъжданията по тази тема. Сега да измислим за неделя кога, къде и как.... Аз съм свободен.....след малко учение, така, че давайте предложения, колеги. А на барбекюто ще пообсъдим това - онова ....live

Коментар

Аз предлагам в неделя(17.05.09г)в 11.00ч на разклона за Осеново.Моля,дайте предложения.
                        Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

Ще се опитам да дойда,но ще уточня утре вечер.

Коментар

Аз също ще гледам да съм на линия.

Коментар

Хм, Не мога да обещая, но мисе иска да се съберем и пообсъдим нещата, защото виждам , че нещо отиват накриво! Струва ми се , че трябва да излезем със официялно групово становище относно модерирането на темата ни! Все пак тази тема си я създадохме ние и доста поразвихме! А имам усещането , че ако искаме да се изявяваме като група не ни искат във Опел раздела! А така наистина ще загубим нови членове.
                              Но хайде да обсъдим въпроса край скарата и после ще обявим становището си!
                              Пък после ще видим!!!
                              Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Последно каква е уговорката за неделя....къде, кога и как. Ще съм на линия, 90% сигурност засега.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X