Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Варненски Фронтеражии-има ли?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Варненски Фронтеражии-има ли?

Споко, не съм забравил! Ще се чуем сутринта да се разберем!
    Аз после ще наместя задачите!!!
    Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Първоначално публикуван от EXALIBUR Преглед на мнение
      Ти си човек, чиито съвети винаги ще слушам, защото бойното си кръщене получих от теб , Петьо и Чуров!
      Но района за който говоря е с.Зорница , живея там и за сега от пешеходните ми обиколки видях , че всичко е почти сухо! Остава да сглобя трасето като го мина и с колата!
      За съжаление нямам Джи Пи Ес със който да ползвам тракове, но ще имам в предвид предложението ти!
      Благодаря още веднъж Пърси!!!
      Аз не знам защо реших, че ще ходиш към Самотино и Карадере.
      Около Зорница не знам какъв е терена.
      А за бойното кръщене, то не беше ли точно на сухата река около Шкорпиловци?
      Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
      NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Първоначално публикуван от Pursie Преглед на мнение
        Аз не знам защо реших, че ще ходиш към Самотино и Карадере.
        Около Зорница не знам какъв е терена.
        А за бойното кръщене, то не беше ли точно на сухата река около Шкорпиловци?
        Да , точно там ! Изкарах си супер и разбрах, че и Фронтерата става за гора в правилната компания!!! Но не и навсякъде и на всяка цена- за това си има УАЗ, Нисан и др!

Коментар

Първоначално публикуван от Pursie Преглед на мнение
          Добре сте направили, дето не сте спрели. Там се бяхме събрали само човекоядци и точно дояждахме един едндурист, направил грешката да мине покрай нас и да спре.
          Обаче поради това оснахаме гладни и запомнихме добре Фронтерата виновна за това....
          Ще се видим на следващата скара.....
          Е добре че ме предупреди, на всяка цена ще взема тъщата на следващата разходка. Вече и аз чакам следващата скара с нетърпение

Заболяме корема от смях. Мисля че събудих съседите. Голям майтап си Pursiе

Коментар

По непроверена все още информация стягайте се за неделя, ще падне.....ядене на скариииииии

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
              По непроверена все още информация стягайте се за неделя, ще падне.....ядене на скариииииии
              По-добре наблегнете на мръвките. При подходяща подготовка сигурно и "скарите" ще стават за ядене но предполагам, че металния вкус ще остане дълго след това...
              Весело изкарване!
              Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.

Фронтера-Б ДБ 2000г. 2.2DTI

Коментар

За да не тръпнете в очакване най-тържествено обявявам,че за Неделя трасето е готово!!!
                Около 10км. разнообразен терен, който лично на мен ми достави огромно удоволствие да прекарам! Но няма да ви давам повече жокери за да ви държи хладно до Неделя!
                Гарантирам че ще си докарате доста адреналин, преди скарите!
                Препоръчвам да си носите памперси, ако превали- памперсите Х2! Сега да не започнете да си намирате ангажименти за Неделя-ИСКАМ групата пълна, може и нови мераклии!
                За сега предлагам зборният пункт да е 10.30часа пред портала на Кооперацията в с.Зорница - т.е до нас!
                Тръпнете в очакване!!!

Коментар

За да не тръпнете в очакване най-тържествено обявявам,че за Неделя трасето е готово!!!
                  Около 10км. разнообразен терен, който лично на мен ми достави огромно удоволствие да прекарам! Но няма да ви давам повече жокери за да ви държи хладно до Неделя!
                  Препоръчвам да си носите памперси, ако превали- памперсите Х2! Сега да не започнете да си намирате ангажименти за Неделя-ИСКАМ групата пълна, може и нови мераклии!
                  За сега предлагам зборният пункт да е 10.30часа пред портала на Кооперацията в с.Зорница - т.е до нас!
                  Тръпнете в очакване!!!
                  Аз вече тръпна.За всеки случай съм си приготвил въжетата.

Коментар

Тръпнете в очакване!!!
                    Аз пък мисля да наблегна на наденичките.....няма да обувам гумените ботуши за кал я

Коментар

По всяка вероятност и аз ,ще се включа,ако не ме сюрпризират с нещо в последния момент
                      Jeep Гранд Чероки 3.1

Коментар

Първоначално публикуван от maystora6 Преглед на мнение
                        По всяка вероятност и аз ,ще се включа,ако не ме сюрпризират с нещо в последния момент
                        Надяваме се да дойдеш,че иначе ще ядем печени-недопечени мръвките.

Коментар

Хайде, хайде не се срамувайте! Чакам още потвърждения!
                          Ботуши за кал няма да трябват!
                          Ако някой има видеокамера и резачка да ги вземе! Камерата определено ще трябва за да се видят добре екстремите, а резачката може и да дотрябва за махане на клони евентуално!!!

Коментар

Хайде, хайде не се срамувайте! Чакам още потвърждения!
                            Ботуши за кал няма да трябват!
                            Ако някой има видеокамера и резачка да ги вземе! Камерата определено ще трябва за да се видят добре екстремите, а резачката може и да дотрябва за махане на клони евентуално!!!
                            Абе,Мишо,аз пиша за въжета,ти за резачка-съвсем ще откажем хората.Колеги,не се плашете,офроуда ще бъде soft,вземете си мръвки.
                            П.П.Ще взема и резачка.

Коментар

Първоначално публикуван от kiki45 Преглед на мнение
                              Абе,Мишо,аз пиша за въжета,ти за резачка-съвсем ще откажем хората.Колеги,не се плашете,офроуда ще бъде soft,вземете си мръвки.
                              П.П.Ще взема и резачка.
                              Да взема и аз ли да дойда? Чета за въжета и резачки, взе да ми да става интересно?
                              Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
                              NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Някои ще обяснили каде се намира с. Зорница че немога да се сетя.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X