Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за коментар относно покупка на Фронтера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Моля за коментар относно покупка на Фронтера

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
    Старайте се да пишете технически вярна информация, това, че джантите на пружинна ОФА са с по-голям плюсов офсет, не прави моста й по-дълъг, нито полуоските.Защо, най-вероятно заради 16-те цола на джантата, при артикулации да не опира във веждите.
    Опел Фронтера 1991-1998:[ATTACH=CONFIG]236959[/ATTACH]
    Признавам, не съм проверявал тази информация по книгите, но това сме си го говорили с Лозан и за това го приемам като вярно на 100% и не се притеснявам да го споделя. По думите на Лозан и брат му Цецо на пружинната фронтера предните носачи и полуоски са по-дълги, респективно и задния мост, а те са сменяли доста от тези неща. И наистина като сложиш 15 цоловите джанти на пружинната фронтера изхвръкват настрани и стоят доста добре визуално, по мое мнение. Прост пример: и "пружинната" и "листовата" фронтера стандартно са еднакво широки по външните ръбове на джантите, а джантите са с различно ЕТ. За мен е ясно за какво говори това. Различна ширина на мостовете. Говоря за фронтера А. Но пак си признавам това са само логически разсъждения от моя страна свързани и с разговорите ми с Лозан.
    Иначе тази фронтерка с тези тойотови джанти изглежда доста добре на снимката. На мен ми харесва и ако беше моя бих си я карал с тях. И тези оширители не изглеждат лошо.
    Последно редактирано от sony bono; 13-08-10, 10:48.

Коментар

От: Моля за коментар относно покупка на Фронтера

Така е. На ресорните ДБ джантите са по-дълбоки, демек с по-малък офсет, защото мостовете са по-къси и ако и сложиш джанти от другия модел хлътват навътре. При късите не знам как е.
      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
      Неизвестен мъдрец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X