От: Моля за коментар относно покупка на Фронтера
Признавам, не съм проверявал тази информация по книгите, но това сме си го говорили с Лозан и за това го приемам като вярно на 100% и не се притеснявам да го споделя. По думите на Лозан и брат му Цецо на пружинната фронтера предните носачи и полуоски са по-дълги, респективно и задния мост, а те са сменяли доста от тези неща. И наистина като сложиш 15 цоловите джанти на пружинната фронтера изхвръкват настрани и стоят доста добре визуално, по мое мнение. Прост пример: и "пружинната" и "листовата" фронтера стандартно са еднакво широки по външните ръбове на джантите, а джантите са с различно ЕТ. За мен е ясно за какво говори това. Различна ширина на мостовете. Говоря за фронтера А. Но пак си признавам това са само логически разсъждения от моя страна свързани и с разговорите ми с Лозан.
Иначе тази фронтерка с тези тойотови джанти изглежда доста добре на снимката. На мен ми харесва и ако беше моя бих си я карал с тях. И тези оширители не изглеждат лошо.
Първоначално публикуван от maxxx
Преглед на мнение
Иначе тази фронтерка с тези тойотови джанти изглежда доста добре на снимката. На мен ми харесва и ако беше моя бих си я карал с тях. И тези оширители не изглеждат лошо.
Коментар