Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой какво направи днес по Фронтерата?

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Не знам какъв модел да ти хъбовете. Аз съм слагал AVM менте на бившата Кия и копие на оригиналните на Тераното. И на двете изрязвах гарнитури от картон напоен с грес, там където хъба ляга на главината.

Прецених, че гарнитура трябва да има. Вода не е влизала. А такива гарнитури от картон, намазани с грес съм виждал да слагат стари майстори по ГАЗ-ки и ЗИЛ-ове точно по главините.

Почисти хъбовете от ръждата, смажи ги тънко с грес - нищо им няма.
    Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

• Еделвайс
      Еделвайс коментира
      Редактиране на коментар
      Китайски - Vromos от колегата Явор, преди 8 години ги купувах и струваха тогава 250 лв, сега видях че все още струват толкова 250 лв за комлект ето линк: https://www.vromos.com/shop/glavini-...uchni-glavini/
      Последно редактирано от Еделвайс; Днес, 21:19.

• Само не ми е ясно за чий *** са тези ръчни хъбове във Фронтера В ? До сега не съм видял скапан механизъм за зацепване на Фронтера В.
    Фиат Купе
    Опел Фронтера В
    Мицубиши Паджеро Пинин

Коментар

• Еделвайс
      Еделвайс коментира
      Редактиране на коментар
      По две причини, едната не се въртят полуоските и карантиите, това сваля до 1 литър литър разход, другата причина, например при изкачване на яз. Калин по разбития асфалт, включих само на бавни и само на задно предаване, така не пържа автомата и тогава са с изключени хъбове, без да се тормози тогава двойното от твърдото сцепление с асфалта по иначе доста стръмните завои до яз. Калин
      Последно редактирано от Еделвайс; Днес, 21:10.

Активност за темата

Свий

Тук са 6 потребители онлайн. 1 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 22:00 на 20-03-26.

Зареждам...
X