Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Горна помпа на съединител

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Горна помпа на съединител

Първоначално публикуван от green Преглед на мнение
    ..снимката ще свърши много работа...У...
    Тази снимка е като пример! Твоята помпа ще е много подобна като вид и разположение.

Коментар

Намерих я и докато я оглеждах и се опитвах да достигна до нея един колега ме посаветва да видя дали вътре в купето няма теч...Погледнах над педала/пропуснал съм го този момент вчера/...и работата стана ясна от там си тече в купетоооо...Е договорих се да я сменям..горната долната е добре...никакви течове..
      ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

А на ОФБ 2.2 бенз. може ли да се сменят помпите с евтини, че горната помпа в Опел е 1200-1300лв., долната мисле към 350.
        На мен горната ми беше протекла, след един ремонтен комплект за 70-на лева и се оправи, вече не гби течност, но много високо отделя педала.

Коментар

Благодаря много за помоща ..снимката ще свърши много работа...Утре лягам....А за течността и аз не знам но така пише...Оригинална е ...
          И отгоре става,без да лягаш.Намери си звезда или лула 8 и готово.
          Прости мя Господи,че чух вся премудрости твои,но бидох простак и невозползвaхся.

Коментар

Първоначално публикуван от Gichev Преглед на мнение
            А на ОФБ 2.2 бенз. може ли да се сменят помпите с евтини, че горната помпа в Опел е 1200-1300лв., долната мисле към 350.
            На мен горната ми беше протекла, след един ремонтен комплект за 70-на лева и се оправи, вече не гби течност, но много високо отделя педала.
            Леле колега ти сигурен ли си в цената...Моята е ОФ/КБ 1995 2.0сс...
            Знае ли някой на каква цена е тази помпа..точно такава е като на снимката...горе..
            ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Леле колега ти сигурен ли си в цената...Моята е ОФ/КБ 1995 2.0сс...
              Знае ли някой на каква цена е тази помпа..точно такава е като на снимката...горе..
              Колетага по-горе говори за фронтера Б, а твоята е А. За фронтера Б частите по някога с в пъти по-скъпи от тедзи на А.

Коментар

Първоначално публикуван от komisar Преглед на мнение
                Сега обезвъздушаваш! Обикновено има пробка на долната амбр. помпа...
                ПС: Какъв "ДОТ" течност купи? Не е добре, ако е "ДОТ"3- разяжда много бързо гумичките!
                На капачката на помпата са си написали ясно хората- да се използва само течност ДОТ 3. Поне на моята така пише- КБ 2.0!
                И за спирачките също!
                А гумичките се разяждат когато на някоя по нова колица дето иска ДОТ 4 и сипеш ДОТ 3! На едни влекачи Мерцедес ако знаете колко нови помпи смениха докато се сетят да прочетат какво пише на капачката!!! ХАХ, добре че са служебни, наливаха им ДОТ3 щото това има Бай Пешо в склада и не знае ,че съществува нещо друго!
                Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Да това го знам ...и проверих като дадох номера на рамата...моята оригинална струва 840 лева....Колегата който е правил ремонт да каже какво да се купува и откъде...ако може...иначе си е мноооогооо скъпо...

Коментар

На мене на капачката на горната помпа на съединителя пише дот3 и дот4 да се използва Нова помпа в опел беше над 700 лв аз смених работен комплект -бутало гумички и пружина от опел на цена 105 лв и нямам проблем от течове поне засега Джипа е 1995г

Коментар

Ами да не съм питал в Опел, но при дистрибутори на Опелски части горната е над 1000лв със сигурност, но ремонтният комплект струва 70лв. На мен ми смениха гумички, пружинки и не знам още какво и спря да тече, но колата е на 100к и не е наранено буталцето.

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                        Може, що да не може! За Лада е около 20-30 лева, за УАЗ и тя там някъде
                        Куздов знаеш ли коя от тези помпи може да замести фронтерската, че миналата година сменях гумички, но сега гледам, че пак е протекла. А дали съединителя не е за смяна, че е твърд педала. А този ремонтен комплект с подмяна на буталото дали има смисъл или направо да купувам помпа?
                        Благодаря предварително.

Ако някой може да ми помогне със съвети ще съм благодарен, основния въпрос е дали има смисъл да базикам помпата при полужение, че съединителя е твърд и да не стане само да правя и да се разваля след това.
                        Последно редактирано от maxxx; 17-11-09, 14:19.

Коментар

Първоначално публикуван от koi4a Преглед на мнение
                          Куздов знаеш ли коя от тези помпи може да замести фронтерската, че миналата година сменях гумички, но сега гледам, че пак е протекла. А дали съединителя не е за смяна, че е твърд педала. А този ремонтен комплект с подмяна на буталото дали има смисъл или направо да купувам помпа?
                          Благодаря предварително.

Ако някой може да ми помогне със съвети ще съм благодарен, основния въпрос е дали има смисъл да базикам помпата при полужение, че съединителя е твърд и да не стане само да правя и да се разваля след това.
                          Куздов по горе май се майтапеше ,а за твоите въпроси има много писано само трябва да го намериш

Коментар

Майтапех се, разбира се. То ако ставаше от Лада, кой ще е луд да дава пари за оригинална. Въпреки, че на ОФА дългата помпа не е нищо особено и мисля, че е възможно да се присади друга.
                            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                            Неизвестен мъдрец

Коментар

Здравейте колеги. Оказа се, че и аз имам теч, само че от долната помпа. Вчера ми потъна педала на съединителя. Нямаше никаква течност. долях за да се прибера и тогава видях, че сълзи от долната помпа. Ако накой има информация за цени ще съм благодарен да разбера. Предлагат ми да се рециклира, уж с една-две години гаранция, за около 70 лева, ама аз не вярвам дали си заслужава. Но ако цената е такава както казвате по-горе, май ще е добре да се възползвам.

Коментар

Колега аз си поръчах и двете от USA, едната е 50$ другата 60$. Даже намерих един сайт дето май изпращат и до БГ. А това с ремонта наистина издържа една, две години.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X