Комплект гумички и бутало в Опел цената е 104 лв Можели да се купи отнякъде цяла
нова помпа на понисима цена
нова помпа на понисима цена
. Гледам че пластмасовото казанче е стегнато отдолу към корпуса със скоба. Някой свалял ли го е от там , щото ми се струва че само така ще избия филтъра ?.
. И то по горната причина. Извадих го днес с помощта на един корав тел - оказа се цилиндрична фина цедка . Промих я и я напъхах отново , щото беше почти запушена от същата гнус . Само че при повече време ще сменя цялата течност + нова промивка на цедката , щото подозирам че въпросната гнус има потенциала да ми скапе гумичките.
. И то по горната причина. Извадих го днес с помощта на един корав тел - оказа се цилиндрична фина цедка . Промих я и я напъхах отново , щото беше почти запушена от същата гнус . Само че при повече време ще сменя цялата течност + нова промивка на цедката , щото подозирам че въпросната гнус има потенциала да ми скапе гумичките.

нищо не намерих...Имах съмнение че нещо педала на съединителя е много ''лек'' отдавна...Та купих течност и я налях...Никаква промяна....Дали е заминала джаджата...или е запушена...какво да правя сега да я свалям цялата или ...нова...

. Ако имаш кора под двигателя е малко по- сложно. Иначе долната помпа
се намира около връзката между двигателя и скоростната кутия, там където е съединителя. Ще ти трябва и помощник- "да помпи" педала. Ако намериш по- опитен комшия, по- добре ти "помпи" а после ще го черпиш каквото там пие. 
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар