Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Малко помощ за хъбове може ли

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Малко помощ за хъбове може ли

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
    Само ще ти кажа, че заради тези винчета ходих до някакъв магазин за професионални инструменти и купих първо накрайник за гедоре за 12 лв. Счупи се още на 1-вия болт. Пак в магазина, накрайник за 18 лв. с доживотна гаранция, и той се счупи пак на същия болт. После накрайник за 26 лв. Пак същата работа. Накрая с шестограмче РИКО от битака си ги развих всичките. Явно на късмет. А тия от магазина почнаха да ми обясняват че не съм ги използвал както трябва и съм ги напъвал и затова се чупели.
    Та пръскай кисни няколко часа преди това с ВД40, почуквай по самия хъб леко с чук и се моли да стане ;(
    щото аз вече мислех да режа хъба с флексата.
    Ще пробвам и ще пиша какъв е резултата. Дядо Владо предложи да пробвам с удърна отверка, след което ще се наложи нова резба. Надявам се ВД-то да помогне, за да не прибягвам до крайности...
    Светът на Владо

Коментар

Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнение
      Ще пробвам и ще пиша какъв е резултата. Дядо Владо предложи да пробвам с удърна отверка, след което ще се наложи нова резба. Надявам се ВД-то да помогне, за да не прибягвам до крайности...
      Тия са много гадни, защото са конус и се самонатягат. А резбата е ужасно ситна и не знам как ще стане нова. Изобщо не става за преправяне. Мисли как да ги развиеш после да не даваш 400 лв. пак.
      no signature no problems

Коментар

мини през нас да ти ги развия
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Взимаш,нужния накраиник,но да не е "Г"-образен,да е за вложка за гедоре.След като си ги накиснал,наместваш накраиника и го прасваш с чука,след това го напъваш с гедорето...В повечето случеи този метод работи.
          Ако те е страх ти да го биеш,казвай може да помогна .
          Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнение
            Дядо Владо предложи ....след което ще се наложи нова резба.
            Грешно си ме разбрал Не е задължително да има нова резба това става само ако се скъсат, иначе просто си се отвиват ....и аз предложих помощ, но колата е извън София за това ще трябва да се отдадем на кротко пиянство и да чакаме
            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
              Грешно си ме разбрал Не е задължително да има нова резба това става само ако се скъсат, иначе просто си се отвиват ....и аз предложих помощ, но колата е извън София за това ще трябва да се отдадем на кротко пиянство и да чакаме
              Аха, ясно. Благодаря!
              Светът на Владо

Коментар

Преди ВДто може да полееш хъба с кокакола.

Коментар

Първоначално публикуван от koi4a Преглед на мнение
                  Преди ВДто може да полееш хъба с кокакола.

Ъхъ и аз съм чувал че добре разяжда
                  Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
                  Honda CB 919 Hornet
                  0898849413-Светльо
                  Кръвна Група: 0+

Коментар

Големи хора сте, как може да се връзвате на тези глупости за кока-колата ?

Даже по Дискъвъри миторазбивачите имаха такава серия за кока-колата и се оказа, че нито разяжда ръждата, нито разтваря черен дроб и други подобни. Ползвайте спрейове и разтвори, които са създадени за да разяждат ръжда. Кока-колата е създадена за да бъде рзредител на твърдите питиета.
                    Степента на уважение е правопропорционална на калибъра на цевта и обратнопропорционална на разстоянието от нея.

Коментар

Благодаря на всички! Хъбовете са свалени. Чукащата отверка с тънък накрайник свърши цялата работа
                      Светът на Владо

Коментар

Първоначално публикуван от batDancho Преглед на мнение
                        Големи хора сте, как може да се връзвате на тези глупости за кока-колата ?
                        Казах го от опит, преди време ми беше запекла джантата и не можах да я махна, полях с кола и на другия ден без проблеми я свалих.
                        Последно редактирано от fanatic; 17-04-09, 08:55.

Коментар

Първоначално публикуван от koi4a Преглед на мнение
                          Казах го от опит, преди време ми беше запекла джантата и не можах да я махна, полях с кола и на другия ден без проблеми я свалих.
                          Aз съм убеден че и с газирана вода да я беше полял ефекта щеше да е същия. Няма майтап пробвано е. Това с колата е глупост. 100 пъти по-добре е със спрей за тая цел или в краен случай със спирачна течност.
                          no signature no problems

Коментар

Факт е че за наистина клеясали болтове и гайки нямат лесно отвиване.Или бой с чука докато охлабят,или нагряване, или заваряване на нещо помощно за по-добър захват.Накря късане

Коментар

Здравейте, от няколко дни имам Фронтера и днес реших за първи път да пробвам 4х4. Та значи включва си, движи се нормално, но при свалени прозорци се чува относително силно щтракане като от тресчотка. Доколкото схващам звукът идва от въпросните хъбове. Въпросът ми е това нормално ли и ако не е какво ме съветвате да направя. Благодаря предварително.

Коментар

Първоначално публикуван от plamo777 Преглед на мнение
                                ....Въпросът ми е това нормално ли и ако не е какво ме съветвате да направя. .....
                                Добре дошъл, но тоя въпрос трябваше да го зададеш преди да я купиш.... Не е нормално и не включвай предното преди да си изчел необходимото и да си отстранил повредите. Съветвам те да почетеш и да си изясниш това-онова, пък после да питаш.....
                                "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                                Неизвестен мъдрец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X