Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво е ЛСД диференциал?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Какво е ЛСД диференциал?

Първоначално публикуван от wsi4koznaj Преглед на мнение
    Четох тук, че има табела с означение LSD на този тип диференциали. На моя пише, ако съм прочел правилно LP 5-3. Сори за ламерския въпрос, но това означава ли, че не е LSD и какъв е тогава(не успях да намеря отговора с търсачката)?
    Най-лесно е да вдигнеш задния мост по средата така, че и двете гуми да са във въздуха и като завъртиш на ръка едната гума напред и другата ще се върти напред, ако имаш LSD. Ако нямаш LSD ще се върти в обратната посока другата гума. Това не ти дава обаче сигурност, че работи LSD-то с пълния си капацитет, но поне разбираш дали го има. Много лесен и сигурен тест. Благодаря на немирко, че ме светна на това и във форума беше потвърдено от другите при темата за масата.

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
      Нито едно от трите... Просто ЛСД-то ще приплъзва повече и няма да действа. При кофти масло може да започне да стърже в завой и тогава вече е зле работата-отиват си фрикционите....
      колега виждам че си наясно,имам нужда от съвет.със LSD съм ,и понеже няма кой да чете ,когато си сменях маслото на двигателя реших да сменя и останалите масла понеже не знам кога е била предишната смяна.за задния диф ми наляха по каталог 80w90.мога ли да добавя някаква добавка за LSD или да сменя цялото с 75 140

Коментар

Първоначално публикуван от huk Преглед на мнение
        колега виждам че си наясно,имам нужда от съвет.със LSD съм ,и понеже няма кой да чете
        Еее колега това е нахално не смяташ ли? Като няма кой да чете, трябва да има кой да снася на готово така ли? И нямаш време да прочетеш 4 страници.?
        Не знам защо Митко ти отговаря. Аз не бих.
        no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X